PTT, Ziraat, sigortam.net ve üç ayrı acenteden fiyat aldım. Hepsinden kuruşuna kadar aynı fiyatlar çıktı.
Sompo Japan 1026TLye yaptırdım.
Geçen yıl 750TL Anadolu'ya yaptırmıştım.
Printable View
PTT, Ziraat, sigortam.net ve üç ayrı acenteden fiyat aldım. Hepsinden kuruşuna kadar aynı fiyatlar çıktı.
Sompo Japan 1026TLye yaptırdım.
Geçen yıl 750TL Anadolu'ya yaptırmıştım.
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...ShowPageSkin=1
iade alıcakmışız umudum yoktu ama bekleyelim bakalım
2011 bmw 116i 710 tl
beverly 500 581 tl çıktı
2009 model 1.8 lancer 557 tl
Sırf bu fiyatlar yüzünden otomobil almıyorum yaa ,
Var mı böyle bir şey abi yaa
Ben yemedım al sen ye.. herşeyde oldugu gibi..
Sıfır araba alınca ben kendıme alamadım al bi üst paket devletime..
Maaşım bana çok geliyo devletime vergi olarak vereyim devletim kalkınsın. ha harcarkende vereyim vergi nede olsa bu ülkede yaşamanın bir bedeli var..
Sigortacınızla alakalı olabilir, ben corvette'i 400 TL ye yaptırmıştım 7 ay önce.
sapitti forum, 20% indirimim varmis 421 tl 2005 beverly
bu iade olayı ne zman başlıcak acaba
Sürekli su araca su sigorta cikti diye yazmayın bence sigortanın araç ile bir bağlantısı yok kendi sigortanızı kendi aracınıza hic bir şekilde kullanamazsınız zaten. Fiyatlar araçlara göre kiyaslarsak komik seyler çıkıyor ortaya 2013 model range 550 liraya yaptirdim babamın aracı mesela
Örneklendireyim;
6. basamak indirimin vardı arabanı 2013 yılında sattın, sonra 2015 Ocak ayında tekrar araba aldın eğer sigorta yaptırdığın acente önceki aracının 6. basamak indirimini uygulamadan 4. basamak poliçe kesti ise poliçeye düzeltme yapılacak ve çıkan prim iade edilecek.
Şuanda indirim ve sürprimleri sistem otomatik yansıtıyor, bahsi geçen dönemde manuel olarak acenteler yansıtıyordu.
Prim artışları ile ilgili bir iade değil.
Kullanılmayan hasarsızlık indirimlerinin yansıtılması ile çıkacak primlerin iadesi olacak.
ilk defa araç üstüme aldım 2013 corsa dizel 1580 tl den yaptırdım doğa sigortadan. 35 plakayken 2187 çıkıyordu
Herkes iadelere gozu dikmiş fakat iade dediginiz sey 100 tl ve herkese yapilmayacak.
O nedenle cok buyuk hayaller kurmayin