Ben yaparken eğlendim valla :) Satıcı arkadaşı inadından dolayı tebrik ediyorum :hahaha:
http://s29.postimg.org/haf8que87/cooler.jpg
resim yükleme servisi
Ben yaparken eğlendim valla :) Satıcı arkadaşı inadından dolayı tebrik ediyorum :hahaha:
http://s29.postimg.org/haf8que87/cooler.jpg
resim yükleme servisi
Kardeş herkes herşeyin idrakında merak etme. Umarım dava edersinde görürsün olayın sana nasıl döneceğini senin yapman gereken ürünü alıp parayı iade etmek arkadaş arabasına uysa istediği ürün olsa neden arabaya takmayıp geri iade etmeye çalışsın buralarda bukadar uğraşsın arabaya uydurmak için kesip biçtirmek arabanın anasını ağlatmak zorunda değil o parayla kimse zenginde olmaz fakirde ama ismini lekelemeye değmez hala geç değil al ürünü durumun müsait olunca ver adamın parasını helalleşin konu kapansın en uygun yol yordam budur.
Adamın hevesi kursağında kalmıştır eminim.uzun bir süre 2.el üründe tereddüt yaşayacak..
Zamanında forumdan bir arkadaşa yay satmıştım fakat yaylar dizel yayı arkadaşın arabası da benzinli olunca ben ikinci defa söyletmedim bile parayı geri yatırdım hesabına hatta özür dilemişti uğraştırdım diye fakat onun da suçu yok bazen insan dikkat edemeyebiliyor. Ufak hesaplar bunlar kimseyi zengin etmez ya da fakir bırakmaz. Moral bozukluğu sadece.
değerli abicim eline koluna saglık. işin garibi siyah poloya takılı olan cooler da orj cooler ıle resmı olan hf den bıraz daha büyük . ve traslamayla ancak olan cooler. bunu da sonra attı işte aynı ürün diye. sadece önünde yazı olunca aynı oluyor demek ki . yanı durum su bana attıgı resımdekı cooler poloya cuk dıye oturan , sıyah polodakı bıraz işlemle oturan , gönderdıgı de hayatta oturmayan . 3 tane farklı resım 1 tane ürün var. gelıyor bana isim karalamaktan bahsediyor . dümenin kralını yapmıs hala bıdı bıdı peşinde.
herseye tamam koray benım yakıtımı karşıla , ben ıstanbula gelecegım . benım panelime işlem yapmadan bu coolerı taktır. bende senden özür dileyip , hatta video hazırlayıp geri döneceğim .ama eğer olmazsa sen benım zamanımı , paramı gasp ettiğin için ne yapacaksın canım kardesım . hadi bu kadar iddialıysan bende bu kadar iddialıyım . bak büyükce yazıyorum herkes de okusun diye , BENİM YAKITIMI KARŞILA , BEN MONTAJ İÇİN İSTANBULA GELEYİM , PANELİME İŞLEM OLMADAN BU COOLERI TAKTIR SENDEN BU KADAR ADAM İÇİNDE ÖZÜRR DİLEYİP EŞŞEKLİK ETTİM DİYİP VERDİĞİN BENZİN PARANIDA GERİ VERİP ANIRA ANIRA GERİ DÖNECEĞİM . AMA YOK BU COOLER TRASLAMADAN BİLMEM NE OLMAZ İSE SANAA DA ETEK GİYDİRİP İSTANBULDA GEZDİRİRİM VARMISIN YOK MUSUN ?
hala mahkemeye verdim diyor ya :hehe: :hehe:
ozaman ne yazıosun buraya arkadaşım kapat çeneni savunurusun orda kendini
2 tarafı da tanımam etmem..
Ancak satıcı, okuduklarım sonrası gözümde "mendil satsa alınmayacak" karakterde biri.. Daha yaşı da genç.. Umarım büyüdüğünde 1000 TL'nin ismine gelecek lekeden çok daha kıymetesiz olduğunu idrak edecek olgunluğa ulaşır..
Satici arkadas bu kadar muhabbetin uzerinde o prayi geri odemez ve cooleri almaz ise yasi daha cok genc.
Camiada kendini bitirmis demektir tech e tasinmis bu denli bir konu nereye giserse gitsin ustunden kac yil gecerse gecsin unutulmayacaktir.
Kaybeden kendisi olacaktir. O yuzden yerinde olsam hic bu toplara girmez arkadasin parasini iade eder kendi aramda anlasir konuyu kapattirirdim.
bukadar pişkinlik olmaz bide dava edicekmiş. hakim o davayla sana güler
Aslında konu cok basit bir sekilde Uzlasmaya gidebilirdi fakat Koray arkadasın rijit tutumu yüzünden Bu olay büyüyecek gibi..
Konu su sekilde uzlasılabilirdi ; Koray yaptıgı dolandırıcılıktan dolayı pişman olucaktı, Sem aga'nın kendisinden özür dileyecekti. Her insan hata yapar hatasız kul olmaz abicim Suan sıkısıgım param yok biraz müddet ver diyecekti. Sem aga'da Olur boyle Sütü bozukluklar dolandırıcılıklar Sana su kadar gün mühlet yatır paramı al Coolerını diyecekti. Olay kapancaktı buralara kadar gelmezdi.
Simdi olay farklı boyuta geldi Olacakları soyliyim ; Sem aga istanbula gelecek (Tabi gelirken Ettigi Küfürleri Saymıyorum), Korayın yakasına yapısacak. Gidecekler bi Ustaya Cooler'ı taktırmaya Usta bu buna olmaz cok büyük orasını kesicez burasını traslıcaz diye konusacak. Sem aga Çıldıracak Ve tekrar parasını isteyecek Korayda vermeyecek. Ortalık karıscak. Sonucunda Koray Basmada fistan giyip Elinede bi tane Tulum alıp İstanbul sokaklarında İskoçya Erkekleri gibi dolasacak.. (Benim görüsüm budur)
Davanın başına benim yazdığım ilk yorumu yazdırmassanız kırılırım :D
arkadaşın mahkemeye taşıması burda ifşa edilmesinden kaynaklı sanırım.
Objektif olarak konuya dahil olmak istiyorum
Aranizdaki konusmada Bold On olarak satildimi bu ürün satilmadimi?
Ürün universal oldugu icin illaki olucaktir Poloya, islem gerekecektir
paran yoktu senin nasıl 2 katı fiyatına geri alıcaksın @cry ?
Ben bolt on demedim. Poloya uyar dedim. Kurnazlığa bak. Her şeye uyar o zaman.
Böyle mantıkla hareket ediyorsanız. İşiniz zor.
İlk mesajı okudunuz mu ? Aşağıdaki SS konunun ilk mesajında. Şiz bu işin bayisi olduğunuza göre ürünü tanıyorsunuz demektir.
Satış (gönderme) vaadinde bulunulan ürün fotoda, gönderilen ürün ise birkaç post önce attığım mesajda mevcut.
Hala neyin objektifliği ? Adam gti için tak/çalıştır ürün fotosu atıp kesme / biçme ile uyacak ürün gönderiyor.
http://i.hizliresim.com/yLGkoj.png
Başta Polo gti a hiç bir şekilde olmak 4 tırnak büyük vs. Yorum yapan insan Nasıl olur da böyle döner anlamıyorum.
Yolladığım ürünün poloya uyumlu olduğunu defalarca söyledim, hala söylüyorum. konu açan kişinin baştaki yorumlarına bakarsak ne olursa olsun bu coolerın Polo gti a montaj olmadığını yazmıştı? Şimdi ne değiştide işlem yapılmadan direkt Bolt on şeklinde takılmazsa yakıtımı karşıla diyorsun? Ben bu şekilde bir iddiada bulunduysam kanıtla coolerı 2 kat fiyatına geri alıcam söz.
Türkiye'de bu ürünün ticaretini yapıp satan bir kişi uyumlu diyor. Bu kadarı bana yeter kim ne isterse yazsın hak yerini bulur umarım.
CRY mısın Koray mısın her neysen cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun.
Adam konu açmış, polo gti için şu parçaları arıyorum diye.
Sen ne yapmışsın, gidip adama özel mesaj atmışsın elimde var satarım vs.
Bu ne anlama geliyor? Polo gti için uygun demek.
Adam senin bir ilanından gelip ürünü almayı talep etmemiş kapiş? Sen adamın polo gti için aradığı ürün için ona özel mesaj atmışsın.
İstiyorsan dava aç, mağdur olan arkadaşın avukatı şu yukarıda yazdığımı mahkemede söylese direk kaybedersin. Biz de seve seve yardımcı oluruz.
Sen bu yaşta cin olmadan adam çarpma kafasından çık yoksa bigün fena çarparlar.
Fakir edebiyatı da yapma git bul biryerden 1000 tl adamın parasını öde, 1000 tl için rezil kepaze olma buralarda, adamlığına laf ettirme...modifiye camiasında 10 sene sonra bile karşına çıkar bu...