Dava kisa surede insallah lehinize çözümlenir.
Bir sonraki alışveriş icinde dikkatli olmaniz dileklerimle
Dava kisa surede insallah lehinize çözümlenir.
Bir sonraki alışveriş icinde dikkatli olmaniz dileklerimle
Emre yaranı pek anlayamadım. Çünkü yaptığımız ticareti kurallarını uygun yapmayan sendin ben değil.
1- Zaten diferansiyeli yanılmıyorsam 1200-1300 tl gibi komik bir rakama almışsın. Sıfır fiyatı 15000 civarı yanılmıyorsam. Zaten açılmış ayna mahruti değiştirilmiş diferansiyelden bahsediyoruz. Muhakkak kozmetik problemleri olabilir. Delik varmış ya o neredeydi çok merak ediyorum.
2- Diferansiyeli almadan evvel sana diferansiyeli al tak sorunsuz kullanırsın dedim. Eğer diferansiyeli takarsın ses yapar problem yapar geri alırım dedim. Paranı da iade edeceğimi belirttim.
3- Kovanın içini açmaman gerektiğini özellikle üstüne bastıra bastıra söyledim. Böyle bir durumda geri alamayacağımı belirttim.
4- Sen kovanı açtın sonra topladın problem çıktı. Sonrada geldin bana geri al dedin. Ben seni baştan uyarmışım. Sen beni dinlememişsin sonrada bunu orası böyle şurası şöyle.
5- Çok merak ediyorum. Honda'dan sıfır diferansiyel alsaydın ve içini açsaydın, topladıktan sonra diferansiyelin başına birşey gelseydi, Honda garanti kapsamına alırmıydı? Bu işte aynı mantık.
Vaktin varsa şimdi gel uğraş istersen.
Öyle de yapabiliriz sorun yok.
Sabit bir konu açalım. Alışveriş yapılmaması gereken kullanıcılar diye. Gerçek isimleri de yer alsın. Sonuçta sahibinden.com da veya diğer forum sitelerinde bizi ağlarına düşürebilirler.
Mertcan sinan gerekli şeyleri yazmış avukatı gibi senin millete saldırmana gerek yok. Böyle yapınca siz adamı haklıyken bak yandaşlarını çağırdı hemen diye haksız konuma sokuyorsunuz. İki kişinin arasındaki olaya 3. kişiler olarak atlamayın.
Yazma demedi kimse sana ama millete saldırmadan yaz. Arkadaşına yarardan çok zarar verme. Hem siz ne sanıyosunuz da kendinizi üyelerin kaç günlük olduğuna karar verip yazıp yazmamasını söylüyorsunuz.
Biz kimse arasında kaç günlüksün ayırt etmesi yapmıyoruz size ne oluyor. Madem ağlama duvarı olarak görüyorsun yukarıda çıkış yap butonu var beğenmiyorsan girmeyin abi foruma.
Forumda ne yapılıp ne yapılmayacağına sen değil yönetim olarak biz karar veriyoruz. Müdahale edilmesi gereken yerdede ederiz. Sen o işe karışma.
Olgar bir kaç sene önce senin de başına gelmedi mi? dangozun biri senin için konu açmadı mı? sen tak tak koyunca belgeleri ben dahil herkes seni haklı bulmadı mı? o esnada 'Olgar kıldır ama böyle bir şey yapmaz' yazmadı mı? sonuçta birbirini tanıyan kişiler yazar gayet de normaldir...
Eraydada aynısı oldu benim başıma gelincede belirttim kimse beni savunmasın en iyi ben savunurum diye. Herkes arkadaşını savunabilir yine diyorum ama etrafa saldırmadan sen şu kadar günlüksün ben bu kadar günlüğüm sanane onane olay bu değil.
Eray konusundada milyonlarca eray fanı daldı konuya boku çıktı herkes aynı şeyi söyledi onlar karışmasaydı eray çok daha haklıydı inasnların gözünde.
Sinan kaç senelik üye bu foruma kendini savunamayacakmı da başkası onun yerine savunuyor. Bence çokda güzel savundu okuduğum gibi Sinan haklı dedim.
İstediğiniz şekilde savunun zaten karışan yok amma velakin başkalarına emir kipi uygulayamazsınız dingonun ahırı değil burası. Techturkey'e kabul edilen her üye eşit haklara sahiptir. Senesine göre adam kayırmıyoruz.
Sana ne oluyor demek abest kaçıyor.
Biz bu üyteleri kabul ederken bizim 10 senelik üyelerimiz ezsin bunları sıçsın ağızlarına diye almıyoruz foruma. Düzgün nizam içinde saygı çerçevesi içerisinde tartışırsak çok daha güzel oluyor.
Olgar dedem bu avatar sana yaradı ciddiyim :)
Duygulara tercüman olmak derler ya aynen öyle
Koray Karaman artık mahkemlik olmuş , alıcı umarım mağduriyetini giderir
20 yasinda boyleyse, 10 yila falan milletvekili, 20 yila da cumhurbaskani, net.
Neler oldu bitti Semih?