User Tag List

Sayfa 15/33 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
616 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep birlikte yazalım belki öyle anlayacak arkadaş

ADAMA GÖNDERDİĞİN KARŞILAŞTIR BAK DEDİĞİN RESİM İLE
    YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI

ADAMA GÖNDERDİĞİN RESİM İLE, YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI

GÖNDERDİĞİN ÜRÜN FARKLI, YOLLADIĞIN RESİM FARKLI

RESİM FARKLI GÖNDERDİĞİN, ÜRÜN FARKLI YOLLADIĞIN

The Picture you sent and the product is different

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Different from each other

peyyyzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI

bu muhabbet şuna döndü

AŞK 3 Harf

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak koray efendİ bÜyÜk bÜyÜk yaziyorum .avukatinla konus benİ buraya konu actigim İÇİn dava et ve hepİmİz bunun seyrİnİ İzleyelİm seve seve . Sana yarin akŞam 6 ya kadar mÜddet . GÖnderdİn gÖnderdİn. Yoksa dolandirciliktan savciliga suc duyrusunda bulunacagim .avukat arkadasimla gÖrÜŞtÜm . Masraflar İle bİrlİkte tahsİl ederİz zaman alir ama dedİ. Olsun hİÇ problem deĞİl yarin akŞam 18.00 a kadar sana mÜddet . Avukatina mi soruyorsun mahalledekİ abİlerİne mİ yoksa sana akil verenlere mİ ? Kİme soruyorsan sor. Bak bakalim hangİsİnİn yaptirimi var. Sen gÜzel laftan sÖzden anlamiyorsun . Bu İŞlem gerÇekleŞecektİr kİmsenİn de ŞÜphesİ olmasin. Gerekİrse 1000 lİra daha yakarim bu İŞ İÇİn ama senİn canini yakacagim ve sende bu genÇ yasinda cok gÜzel bİ ders alip abİ saĞ ol dİyeceksİn !!!! Bu yazinin da ciktisini al duvarina asarsin holdİngde yada aÇacagin davaya eklersİn .... Hadİ bakalim

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir diğer konu ise 20 yaşında bir kişi gerçekten nasıl holding yöneticisi olabiliyor.babadan kalma bir meslek falan mı . eğer gerçekten yöneticiysen ve audi marka şu anki değeri 80-90 bin tl olan bir s3 e biniyorsan. 1000 tl sana koymamalı.kaldı ki şöle çıkarsa 2 katını öderimler falan filanlar.kardeş öde bizi de kendini de kurtar.valla benim de avukat arkadaşım var üşenmem arkadaşa destekte olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S1NAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmiyim yazmiyim dedim ama yazık günah be kardeşim şuanda konuyu 51 kişi okuyor. Gün içinde yazılan postlarla birlikte akşama kadar belki 1000'lerce kişi okuyacak. isminin soyisminin şahsiyetinin kişiliğinin bedeli 1000 lira mıydı be adam ? Hani bazı yaşlı dedeler nineler vardır ya işine geleni duyar işine gelmeyeni duyamıyorum der sende tam öyle yapıyorsun şuanda . Olay biraz da tükürdüğünü yalamamak olayına döndü senin açından ama herşeye rağmen parasını geri gönderip ürününü teslim almak en mantıklısı olucak. Yoksa diğer türlü ciddi ciddi her anlamda sıkıntı yaşayabilirsin. Alıcı kardeşim tabiri caizse sende peygamber sabrı var allah yardımcın olsun .
    Değerli kardeşim yorumun ve temennin için teşekkür ederim. yarın 18.00 a kadar arkadasa müddet gerekli işlemler başlatılacaktır. umarım her taraftan bu olay karşısına gelecektir ki kesinlikle gelecek. ben bu zamana kadar yanına kalanı görmedim . teşekkürler değerli yorumun için

Alıntı ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ne ugrasıyorsun ver mahkemeye o ugrassın dursun elınde yazılar resımler hersey mevcut yada yatırsın paranı o kurtulsun bu durumdan
    aynen öyle yapacagım . avukat arkadasımla görüştüm. konusmaları bana mail at savcılıga verelim zaman alır ama sonlandırırız dedi. kendisi de holdinginin avukat ekibiyle görüşme yapsın . madem öyle hem istanbulda hemde mahkemede görüşelim . ben herşeye varım. ona etek bile alacagım ve söz parasını ben verecegım koray kardesım

Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan ne biçim insanlar var?

Attığın fotodaki cooler ile gönderdiğin bir kere aynı değil bu 1.

Adam üstüne basa basa bolt on mu diye sormuş, belli ki senin gibi kasap değil, kesilsin biçilsin istemiyor. evet demişsin bu 2.

Alper abi ile yaşadığın diyaloğu da biliyorum, bir kere daha dinlemiştim arabanın ne halde olduğunu. Al cooler'ı ver parasını uzamasın bu mevzu bence hiç.
    Unutma ki para kazanılır ama güven bir kez kayboldu mu geri gelmez. Adın çıktı bile.
    değerli arkadasım. neyin ne oldugu o kadar acık ki aslında. yorumun için ayrıca teşekkürler

YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI

Different from each other
    Alıntı peyyyzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu muhabbet şuna döndü

abi en son bilboardlara afiş , hürriyet gazetesine tam sayfa ilan verecegım . sırf anlasın artık diye ama fayda edecegını sanmıyorum .

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mahkeme tuvaletinde yadanacak durum. Buyuk s.cis
    74 model sehpa...

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küfrettim hatalıyım tüm techturkeyden özür dilerim.
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala idrak edilmeyen bir konu var, ben satarken Bolt on ürün demedim Polo gti uyumlu dedim hala arkasındayım İstanbul'a gelsin montajını ben yaptırıcam.2.si cooler fotoğraflarını yollarken Ender abiden (hf Türkiye distribitörü) aldığım fotoğrafı kullandım hatta ona da yazdım orjinal araç üstündeki coolerla arasındaki boyut farkını gör diye çekildi o yüzden atıyorum dedim. Eğer universal ürünü Bolt on diye satma niyetim olsaydı coolerın kendi aracım üzerindeyken olan fotoğraflarını atmazdım. Ürünü Onur diye arkadaşım kargoladı ve kargolamadan önce fotoğraflarını da çekip yolladı. Ne kimsenin s3e biniyor ürünü geri alamıyor mu deme Hakkı var ne de bariyere patlatırım vs tarzı konuşma hakkı var. Ben konuyu davalık ettim o şekilde tehdit içerikli mesajlar da dahil. Olayın başından beri geçen olaylarının tümünün ekran görüntüleri de var. Hala dediğimin arkasındayım sattığım ürün Polo gti uyumlu ( Bolt on diye satmadım). Ne kimsenin dostluğuna ne de düşmanlığına ihtiyacım var umarım hepinizle bir gün yüz yüze tanışma şansımız olur. Diyeceklerim bu kadar herkese iyi günler.
    Burada durumu idrak edemeyen beyin yoksunu davranan tek kişi sensin. Bak yine diyorum şu konuyu açan istesin bana özel mesaj atsın konuyu direk Dolandırıcı Koray Kahraman olarak değiştircem. Google da ismini kim yazarsa bu konu çıkacak ortaya.

Cin olmadan adam çarpmak yok kardeş. Ya adamın maduriyetini gider. Başından beri sana resim ile gönderdiğin uyuşmuyor diyor 500 kişi hala gelip salağa yatıyorsun yada gerçekten gerizekalının önde gidenisin.

Son uyarılar bunlar sana sonra çok pişman olursun ondan sonra hiç birşeyi geri alamazsın.

Saygılar.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fabia rs nadir araba cooler kimseye uymaz laf kalabalığı ile polocuya veririm bunu demiş arkadaşımız

cry adamın parasını öde malını geri al buradaki senden yaşça büyük hayat tecrübesi olan insanlara açıklama yap.

Dediklerimi yapmasanda olur ama yaparsan itibarın olur. 1000 TL için adamlığına laf ettirme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir diğer konu ise 20 yaşında bir kişi gerçekten nasıl holding yöneticisi olabiliyor.babadan kalma bir meslek falan mı . eğer gerçekten yöneticiysen ve audi marka şu anki değeri 80-90 bin tl olan bir s3 e biniyorsan. 1000 tl sana koymamalı.kaldı ki şöle çıkarsa 2 katını öderimler falan filanlar.kardeş öde bizi de kendini de kurtar.valla benim de avukat arkadaşım var üşenmem arkadaşa destekte olurum.
    değerli arkadasım. düşüncen için teşekkürler. gerekli işlemler çarşamba sabahı başlatılacaktır. düşünmeniz yeter. şimdiden teşekkürler
    Alıntı Otto_Skorzeny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farkli mal yollamissin lale, nesini anlamiyosun illa gidip agzini burnunu kirip parayi alip cooleri soksunlar mi sana
    değerli kardeşim , maalesef ki laftan sözden güzellikten anlayacak adamlar değiller. gerekli HERŞEY gerektiğinde yapılacaktır. yorumun için teşekkür ediyorum.

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada durumu idrak edemeyen beyin yoksunu davranan tek kişi sensin. Bak yine diyorum şu konuyu açan istesin bana özel mesaj atsın konuyu direk Dolandırıcı Koray Kahraman olarak değiştircem. Google da ismini kim yazarsa bu konu çıkacak ortaya.

Cin olmadan adam çarpmak yok kardeş. Ya adamın maduriyetini gider. Başından beri sana resim ile gönderdiğin uyuşmuyor diyor 500 kişi hala gelip salağa yatıyorsun yada gerçekten gerizekalının önde gidenisin.

Son uyarılar bunlar sana sonra çok pişman olursun ondan sonra hiç birşeyi geri alamazsın.

Saygılar.
    değerli abicim. yarın aksam 18.00 a kadar arkadasa müddet. bunu kendısıne yazılı olarak da bildirdim. kendi bileceği iş. ben yine insanlık yapıp bu kadar hatasına ragmen gençtir son bir şans düşüncesindeyim . eğer hala uslanmıyorsa gerekli herşeyi yapalım. çünkü vebali artık kendi boynuna ... düşünceniz ve yorumunuz için ayrıca teşekkür ediyorum
    saygılar
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fabia rs nadir araba cooler kimseye uymaz laf kalabalığı ile polocuya veririm bunu demiş arkadaşımız

cry adamın parasını öde malını geri al buradaki senden yaşça büyük hayat tecrübesi olan insanlara açıklama yap.

Dediklerimi yapmasanda olur ama yaparsan itibarın olur. 1000 TL için adamlığına laf ettirme
    arkadasımız ya tutarsa dedı ama tutmadı.yol yordam bilen insanlarız bin şükür ki. gerekli yasal işlemler ve başka işlemler için elimden gelenin fazlasını yapacagım . buna da kimsenin şüphesi olmasın. ortada HAK var. sen benim paramı al , farklı ürün gönder, beni mağdur et ,hevesimi kaçır sonra rahatlıkla yaşa . yok öyle dünya . kimse kusura bakmasın özellikle arkadasımız. yaptıgını yediği haltı misli ile ödeyecek. gerek maddi gerek manevi .... kendi de farkına varır umarım

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir gönüllü bilale acıklar gibi acıklasın kas kafa basmadı iq yetmedi elemanda.

olurda birgün s3 üne atıyorum yay ararda konu açarsan biride sana bende yay var dediginde eline preslenmiş şahin yayı gelirse darılma gücenme. cünkü s3'ün yayıda yay sahin yayıda ya direk al tak olmazda işlemle sokarsın illa onu oraya
    1881 - 193

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıntı yapamıyorum ama
    @karanlık
    @sultanoğlu

abi yemin ederim gözlerimden yaş aktı ofisteyim dişimi sıktım haykırmamak için
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir gönüllü bilale acıklar gibi acıklasın kas kafa basmadı iq yetmedi elemanda.

olurda birgün s3 üne atıyorum yay ararda konu açarsan biride sana bende yay var dediginde eline preslenmiş şahin yayı gelirse darılma gücenme. cünkü s3'ün yayıda yay sahin yayıda ya direk al tak olmazda işlemle sokarsın illa onu oraya

Onuda yaptık ama nafile Geçen biri "babam galeri açsa gidip hayırlı olsun" demem demişti.

Bu konudan sonra babam cooler satsa malı görmeden almam diyenler çoğalacak gibi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hadi filaşbek yapalım ozaman gülmek eglenmek ayak üstünde binbirtane sallama adam s.kmeye calısma cabalarının hepsi içerde

http://www.techturkey.com/forum/sohb...kullanici.html
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi filaşbek yapalım ozaman gülmek eglenmek ayak üstünde binbirtane sallama adam s.kmeye calısma cabalarının hepsi içerde

bunu yapma gözünü seveyim şimdi oturup tekrardan okumaya başlıycam duramıyorum sonuna kadar gidiyorum

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Holding sahibine bak parayı yemiş çatır çatır. Şimdi bulamıyor diye çamura yatıyor.

Arabaya uyması için kesip biçilmesi gerekiyor arabanın. İnsanlar arabasının kesilmesini istemediği için bolt on alıyorlar. Takılıp takılmaması değil mesele.. 15 sayfa olmuş millet sana tepkili, b.k un içindeki fare gibi hala kuyruğun dik amk.
    *On3r*

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @berkan çok merak ettim konuyu ama fabrikadayım açmamalıyım diye düşünüyorum
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

efsane konu ! iyiki hatırlattın tekrardan Berkan
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler