iztuzu Nickli Üyeden Alıntı
Sony önermişsiniz ama: Salonumda Samsung LCD, oyun ve maç odamda Sony LED var. İlki G. Kore, ikincisi Japon malı. Evet, Sony'e Xbox ve özellikle Play Station'ı bağladığımda görüntü ve oyun performansı güzel, tıpkı Samsung LCD gibi. Eğer tvye harici hdd bağlar film, dizi vs. izlerim diyecekseniz Sony'den uzak durun. Zira klasörleme sistemi yok. Cihazın içinde 100 tane mkv dosyası varsa hepsini birden gösteriyor ki aradığını bulmam zahmetli oluyor. Salonumdaki Samsung ses sistemini bağayıp DTS destekli 3D filmi izleyelim dedik ama Sony DTS sesi vermedi. İlerleyen zamanda AVR yapılı Harman Kardon aldım da Sony'nin DTS konusundaki nazının üstesinden öyle geldim. Sony'nin uydu alıcısına kanalları tanıtmak çok zor, mp4 dosyalarında 25-30 dakikadan sonra dosyayı okumayıp hata veriyor. Tekrar başlattığınızda aynı dakika ve saniyede aynı hata oluyor. Samsung'a takıyorum mp4 dosyasını ve tıpkı mkv kalitesinde sonuna kadar okuyor-gösteriyor. Sony'de altyazı senkronlaması yok ki ufak oynamalarda müdahale edemiyorsunuz, bu ciddi bir eksiklik. Multimedia açılarından, menü kullanımından bakarsak LG ve Samsung kullanıcı dostudur.