Fuarda görmüştüm.
Dehşet-ül vahşet :D
Printable View
Fuarda görmüştüm.
Dehşet-ül vahşet :D
araba çok güzel fakat gt-r kaderini yaşar fiyat yüksek olur o fiyata 911 turbo S alınır....
Amerikadaki fiyatı bile belli değilki şu anda.. 160.000 dolar diyor herkes ama bekleyip goreceğiz.. tr ye getirse honda tr bir elin parmağı kadar getirir daha fazla getirmiyecektir fiyatı tahmini 250-300K euro olur..
şimdi bu araç gelir 2-3 tane satar. 20 yıl sonra gelen nesil söylenmeye başlar. böyle arabadan zamanında nasıl bu kadar az satılmış, millet manyak mıymış almamış çok nadir süper ehe ehe diye.
yeter mi yetmez? sonra bi de konu açar yurtdışından nasıl araç getirebiliriz diye? başlar nsx getirsek bize kaça patlar demelere..
ellerinde bu araç olan 2-3 şanslı kişi de o zaman avrupada 3-30 paraya satılan aracı sırf az var diye sadece bir kaç Ferrari fiyatına itelemeye çalışır.
sonrasını biliyorsunuz..
valla duruş olarak çok asil bir çalışma olmuş ve elektrikli motor artık benzinli 3.5 lt bi motorum birleşiminden 0-100 3 sn muazzam bir süre ayrıca hondanın bu aracı 600 k tl de tutucağını düşünüyorum ben nedeni ise zaten bu klasmana girmiş baya geride kalmış ve bu klasmana tekrar girmeye çalışmaları yüzünden olabilir.Ama şöyle bi durumda var sizinde söylediğiniz gibi vergi bandı çok yüksek olcağından 600 k yı geçedebilir o yüzden bence almanın bir anlamı olmaz 600 k ya çok daha duruş ve gidiş olarak daha iyi bir araba alıp yapabilirsin... :D
O ne gardaş la uzaya mı gidiyoz? Kafası yarattı bende bi gtr asaleti göremedim, honda s2k dan sonra tasarımı bozdu nsx'i bıraksın 550lik typer yapsın :D :D
Güncel elit rakiplerinin fiyatları göz önünde bulundurulduğunda 200-250k € civarında olmalı ki tercih edilebilsin, üstü olursa çok zor tutunabilmesi. Ama ne yazık ki bu ÖTV oranlarıyla bu fiyatlar bile zor gözükmekte.
Spor Gazetesi sağolsun diyenlere selam olsun bu arada.
Kutucuklarda AMPULLER vardı, ama mobil uygulama yüzünden çıkmamış anlaşılan. AMPUL onlar AMPUL, yanlış anlaşılma olmasın sonra...
fiyat i8 civarlarinda olursa bence en az i8 kadar satar
i8 ile arasında muazzam bir ötv farkı var baz fiyatı daha ucuz bile olsa o rakamlara bence düşemeyecek.
tasarım bence çok güzel duruyor speed blue renkle can yakar :)
lakin ki fiyatı daha çok can yakabilir
bence 500'ü geçmez. Geçerse Showroomların daimi misafiri olur çıkar.
usa fiyatı bile 150k nin üstünde. 600 den aşağı olacağını hiç sanmıyorum. gtr fiyatına bile olsa htr tercih ederim şahsen.
2000cc 350hp yapıp 2 de elektrik motoru olaymış iyiymiş. ya da güncel tayyara 2 elektrik motoru koyup 500hp yapsalarmış iyimiş. ulen yoksa biz de arkaya 2 adet 200hp elektrik motoru mu swaplasak. hem 4x4 olur hem de ağırlık dengesi oturmuş olur :)
amerika fiyatını gtr la denk tutarlar daha fazla olmaz honda versiyonu, acura sı illaki daha pahalı olacaktır. türkiyedeki fiyatı egerki satılırsa audi r8 ortalamasında olur. 911 turbo fiyatı olması mümkün değil.
R8 in sıfır fiyatı ortada :)
1900 kg supersport anlıyorum.....
Uretilen ilk nsx 1.2 milyon dolara acik arttirma ile satildi.
http://www.foxsports.com/nascar/stor...ura-nsx-012916
Ancak bu bir ritüel üreticiler için. Chrysler, Cadillac ve Chevrolet bunu defalarca yaptı. İçeriğindede yazıyor beyin tümörü ile ilgili olarak yapıldığı. Amaç hayır kuruluşlarına bağış yapmak fiyatı $1.2m olur dersek yanılırız. Honda marka tırnak makası da çıksaydı arttırmaya, görürdü aynı paraları :)