Burasi TURKIYE. 2gun sonra arac sahibini arayip kapilar bizde 2bin getirin kapilari aksamina geri takalim bile derler.
Printable View
Burasi TURKIYE. 2gun sonra arac sahibini arayip kapilar bizde 2bin getirin kapilari aksamina geri takalim bile derler.
oha, vay anasını sayın seyirciler, motorunu çaldılar alıştıkda kapı nedir,
Bi ara megane 2 lere ve 206 Gti lara dadanmislardi. Megane 2 lerin tavandaki raylari Caliyolardi, Gti larin Sunroof camini. Gulermisin Aglarmisin Kapi Calma olayina.
Ankara'da ilk olan olay değil hatta birkeresinde 4 kapı ve kaput bile götürülmüştü haberlere çıkmıştı
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/62...b8f8b19a5b.jpg
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/53...18fbb8f8b19a5d
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/53...18fbb8f8b19a5f
Haberin linki : Tıkla
babacım adamlar free . gören oldu mu işe dahil eder takım getir götür yaptırırlar. bizim millet yardımı sever.
Siparişe göre çalıyorlar sanırım. Onun için çıkma taktırırken 3 kere sorgulamak lazım :)
ben en cok, hiçbir zorlama izi vs olmadan kilitli kapıları nasıl söküp götürdüklerini merak ediyorum.. Özellikle yeni model arabalar için, kolay mı açılıyor bu kadar yoksa ya?
Camı kırılarak girildiği yazıyor. Çocuk kilidi tarzı bir sistem yok mu bunlarda içerden açılmaya mani olmamış mı
araba kilitli iken nasil kapiyi aciyorlar ? , kilitli iken iceriden de acilmamasi lazim fikri olan varmi ?
Araç resimlerde kapalı otoparkta gözüküyor oradamı çalınmış kapılar?
arkadaşlar dikkatli bakarsanız cam kırığı var koltukta.
Benim aracında panjurunu çalmışlardı. Tofaşın panjuru maximum edeceği 20 - 25 lira. Onu dahi çaldıktan sonra bu tür haberler artık garibime gitmiyor.
Eski araçlarda güvenli kilitleme vardı. İçeriden ve dışarıdan açılamıyordu. (Eski 2005 ve 2011 Focus'umuz da 2 kez üst üste basınca devreye giriyordu. VW'de de tam tersi 2 kez basınca devreden çıkıyordu.) BMW'de anlayamadım merak ettim varmı bakacağım :) Yalnız şimdiki araçların çoğunda güvenli kilitleme özelliğini kaldırdılar.
vay arkadaş isteğe göre hırsızlık burası türkiye şaşırmamak lazım
Arkadaşlar kaskodan pert olarak alınan arabaların sağını solunu toplayıp kazasız boyasız diye satan galeriler nasıl iş yapıyor sanıyorsunuz? Kaporta ustası kar eder kendi alır toplar satar yaptığı emeğin karşılığını kar olarak alır. Dikkat et boş zamanlarında kendi arabası ile ilgilenir. Kendi kendinin müşterisidir yani.
Ama bu tip galeriler bildiğin şerefsiz ahlaksız tipler oldukları için tanıdıkları adamlarda vardır. 2 haber uçururlar çıkmacıdan alacakları boyanması gereken çizik kapının yarı fiyatına direk araba üzerinden sökülmüş cillop gibi parçalar gelir. Akşamına arabaya takılır ertesi güne ilana çıkar. Anlamayanada hasar kaydı sigortadan para alınması amacıyla şişirilmiştir yazar. Elinde boya kalınlık ölçerle gitsen de anlamazsın boyalı olduğunu aa gerçekten öyleymiş dersin arabayı alır çıkarsın.
15 gün önce arkadaşımın cliosunun kaporta işini yapan bir dükkana gittim .Dükkanda bir fiat doblo vardı ön kapıdan itibaren yok sadece arka tarafı var yarısını kesmişler .Ustaya sordum bu nedır dıye yarısını bekliyoruz dedi arabanın.Nasıl satıcaksınız dediğimde ise hasar kaydı yok.Kimse anlamaz bitince çiçek gibi olur dedi.
Bu arada bence linea yı çalması gayet kolaydır çünkü adam kelebek camını kırdığı anda direk kapı açma koluna ulaşıyor. Ulaştığı zamanda o kolun çalışmama gibi bir durumu yok, direk lak diye açabiliyor ve bir kapıyı açtımı zaten hepsini hızlıca sökebilir duruma geliyo. O lineaya kesin öyle olmuştur. Benim şirket arabası Lineanın teybini çalmışlardı. hepsi sipariş işi.