Swap sevaptır.
Printable View
Swap sevaptır.
kANAL7 nin yaptığı haber dahada komedi :D
gazeteciler her zamanki gibi abartmış haber dikkat çeksin diye. araba hafiften hoşuma gitmedi değil ama :)
Facede denk gelmistim profiline arabasi dikkatimi cekmisti bende takdir ettim helal olsun laf soyleyenler daha komik bence araba tofas diye
Arabayı motoru çok bilmem de, eleman gayet samimi her şeyi çok düzgün bi dille anlatmış. Yamyamlar da egzoza vs zoom yapsın anca.
Ha yine de tofaşla 230 240 güvensiz kim ne derse desin.
ülkenin anasını belleyenler tek ilde bile aranmıyorda bu adammı aranıyormuş 81 ilde
Ehliyetine el koymak niye? Adam alkollü araç kullanmamış, trafikte bir suç işlememiş. Tırcıymış arkadaş, 2 ay ehliyetinden de olmuş ekmeğinden de tabi. Bir çok kişi işlemi yapan amire sayar söver adam paylaşımlarımda amirim diye bahsetmiş.
Bu arada şu konuda ''iyi ki'' ile başlayan cümleler kulan kusursuz insanlara tebriklerimi sunarım, bu devirde mükkemmel olmak zor olmalı....
Yürürü tamam 240 yapmışta fren sistemine modifiye yapmadıysa nasıl o hızlarda o arabayı durduruyordu onu merak ettim.
Araba reklam oldu
Arabada 318is motoru var 140hp diye biliyorum ayrıca arabayı sanayide giderken polis gelip durduruyor sonra kaputu açtırıyor :D
Çocuğa helal olsun. Popi olacam diye video hızlandıran audi ttslx 1.6.i.e. utansın derim sadece :D
Araç 96 motorda 97 motorda faturalı herşeyi tam diye biliyorum işletmede sıkıntı yaşayacağını sanmam.Aracı eski haline çevirecekmiş.
UÇAN ŞAHİN bulundu:hahaha:
Selamın aleyküm
Hakkımda çıkan haberler beni üzmedi sevenlerimi de üzmesin ama orada Yazılan yorumlar Üzücü oldu ... 81 ilde küçüğümden , büyüğümden saygı sev sevgi gördüm yanlıs birşey yaptığımı yine düşünmüyorum .. Pişman degilim mutluyum çocuklara kötü örmek olmadım arabaları sevdirdim
Yeni bir arabacı kardeşimiz . Maşallah çocuklara araba sevdiren isimlerden