abi gezdirmek için 200 lira gibi bir ücret alıyorlarmış bu villaları varmı bilgin?
Printable View
Site yönetimini konuya girişi ücretli yapmaya davet ediyorum. :D
çok degill çokk çok fakir oldugumu anladım :D bu nası bi uçurumdur arkadaş gerçi uçurumunda uçurumu ,uçurum bile anlatmaya kifayetsiz kalıyo spor gazetesi :D
İmzalık bir ifade olmuş.
Ben 5 yıldır İzmir'deyim, eşim bilmem kaç kuşak İzmir'li; burnumuzun dibi, ama biz de pik sezonda Çeşme'ye gitmiyoruz, olursa anca Eylül'de
Geçen sene, iş yerinden genç bir arkadaşımız sezonda bir haftasonu Çeşme'ye gittiğinde; orada eğlenmeye çalışan İstanbul'lu bir hanım ablamızın "Öff, bugün de İzmir'li dolmuş burası" demesine şahit olmuş :D
Çok bildiğim yerden sorulunca, top tüfek ne varsa daldım abi pardon :D
Ama nereye gideceğini bilirsen çok zikilmeden de doyabilirsin :D
Yalıkavak ve Merkez de Arka Pizza var ki efsane pizza yapıyorlar.
150-200 bandın da pizzalar
Arka Pizzeria | Bodrum Pizza | Arka Pizza | 4 Peynirli Pizza
On yıldır bodrumda yaşıyorum pandemiden sonra çok göç aldı ve kalabalıklaştı ve konut fiyatları ,kiraları inanılmaz uçtu gelmeyi düşünen arkadaşlar iyi düşünsün .
Zenginlere hizmet edenlerin serzenişlerini duyuyoruz arkadaşlar :hehe:
herkes İstanbula pahalı der ama İstanbul maaşı alıp eğer kafanı kullanırsan seçenek ve alternatifler çok ve bunların arasından uyguna çıkabiliyorsun.
Adana'da maalesef pahalı bence özelliklede alınan maaşlar düşünüldüğünde:
1) Ted koleji (adına bakmayın Ankara vs gibi değil orta üstü sınıfa hitap ediyor diyim) 1inci sınıf 99500tl (100 diyememiş :) ) bunada kitap/kırtasiye,üniforma,yemek veya servis dahil değil
2) şöyle adam akıllı bir Rakı Balık yapayım desen ,Gölevi (manzara kral,balık eh), Resif (konum iyi,manzara sıfır,tad iyi), Dodo (konum iyi,manzara yokki, tad güzel) kişi başı yediğine içtiğine göre ve geldiğin gruba göre (adamına göre, iş yemeği +%20, yabancı varsa bu iş yemeğinde +%50 :) ) 500-1000tl yada market fiyatı x3 diyim size daha iyi hesaplarsınız.
3) kendim daha çok sitelerin bulunduğu bir bölgede oturuyorum (Gürselpaşa) ve evime yürüme mesafesindeki tek yıkamacı Last Touch inanması güç ama Adana gibi bir ilde iç dış araba yıkama 200tl
4) kasap değilse saç traşı 200tl, iyi ve isim yapmışsa 300tl
bence böylesi bir il için cidden çok saçma rakamlar
Amcamlar 20 yıla yakındır İzmirdeler, önceki postta anlattıgım durum.. Çeşme İzmir'in yazlığıydı o zamanlar.
Kuzen 5+ senedir Çeşmeye ben gelince gidiyo anca.. Samos adasına kaçıyo genelde, hem daha uyguna geliyo, hem yediğinin tadı var, hem de çeşmeye gidenlerin "zengine bak be ayda bir yurtdışına gidiyo" demelerine gülüp geçiyo