Bu arada MD de radar dedektor yasal ama hemen dibimizde DC ve Virginia da yasal degil. Ev Dc obur ev maryland is Maryland. Surekli yollarda oldugum icin dedektorum olmasina ragmen kullanmiyorum tam eyalet sinirini bilmedigim icin![]()
Bu arada MD de radar dedektor yasal ama hemen dibimizde DC ve Virginia da yasal degil. Ev Dc obur ev maryland is Maryland. Surekli yollarda oldugum icin dedektorum olmasina ragmen kullanmiyorum tam eyalet sinirini bilmedigim icin![]()
Kiralama firmalarına sigorta parası vermeyin abi, tam anlamıyla soygun. Zaten esas parayı oradan vuruyorlar. Alternatif olarak, kredi kartlarının hemen hemen hepsi "araç kiralama sigortası" sunuyor. Ben yıllık $35 ödüyorum. $65k ve altı araç bedelini ödüyor (full sigorta, tek limit kiralayacağın araç 65 bin dolardan ucuz olacak). Kredi kartı kullanıyorsan ara bir sor abi, mutlaka vardır o tarz hizmetleri.
Bu arada 25 yaş altına kiralıyorlar ama ekstra underage fee ödüyosun. Arkadaş 25 yaşında olduğu için muaf olacaktır.
Önümüzdeki ay bir aksilik çıkmazsa bende washington dc de dil okuluna başlıyorum. Konu güzel oldu takipteyim.![]()
Her yerde trafik isareti var toprak yollarda bile, hepsine tek tek uyman lazim kisaca. Sinyal vermeden serit degistirsen basina biterler. Ara seritlere saga sola donus seritlerine alisman zaman alabilir. Her gordugun yayaya da yol vermeyi unutma. Arac kiraliyorlar gerci ssn vardi ama soran olmadi. Minimum 21 yasa kiraliyor genelde ama 25 yasindaki 30 dolar veriyorsa ayni arabaya, sen 120 dolar verirsin. Kredi kartsiz yapmiyorlar.
Abi ben turk ehliyetiyle araba aldim 13 ay kullandim sattim geldim ama benim vize 5 sene. Onla alakalimi bilmiyorm. Bu arada hic abd ehliyeti almadim. Bi kez kemersen bikezde 109la radara dusmusum arizona'da ondan ceza yedim. Haricinde pasaportu zaten evde birakiyodum. Yeni geldim haberim yoka yatiyodum. Ise yariyodu 5 6 sefer polis durdurmustur hep ise yaradi yani![]()
Yeni ehliyet kartlarıyla ilgili bi değişiklik yok mu peki , hala 6 ay mı geçerli
Charged & Supercharged
fransada yaklaşık 10 aydır uğraşıyorum Türk ehliyetimi çevirttirebilmek için, 2 ay süresi kaldı yoksa ehliyet gidiyor.
Sürekli oyalıyorlar, 2 hafta sonra en az 1 yıllık oturum almam gerekiyor yoksa ehliyetimin iptal olacağını söylediler.
amerikadada öğrenci vizesiyle o kadar kolay araba alacağınızı zannetmiyorum.
Size nacizane tavsiyem ehliyet vs ile ilgili işlerinizi şehir merkezlerinde yaptırmanız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)