Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Konu ile ilgili bir gelişme paylaşayım sizde bu duruma düşmemeniz için.Öncelikle bu sonradan eklenen hasar doğruymuş

evet baya bir hayal kırıklığı yaşadım.
Durumu şöyle izah edeyim,aracın ilk sahipleri kaza yapmış ve sigorta şirketleriyle anlaşma yapmışlar sanırım.Araştırdığım kadarıyla sadece benim başıma gelmemiş.Aracı trafikten düşürüyorlar ve tekrardan topluyorlar.Fakat aracın ilk yaptığı ağır kazayı tramere bildirmiyorlar yani dosyayı kapatmıyorlar.Araç birkaç el değiştirdikten sonra dosyayı kapatıp tramere veriyorlar ve artık araç kaçıncı sahipbindeyse onda patlıyor ben 3.sahiyim bir kişide 5.sahibi olarak patlamış ve hasar kaydı sonradan eklemiş.Ben alırken sigortacıma sorgulatmıştım fakat o bile görememiş fakat hala irtibattayız.Arşivlere iniceğini söyledi bana işin peşini bırakmıyoruz.
Siz siz olun aracınızı ne sigorta sorgusuna nede sanayideki ustalara güvenerek almayın.Gidin paşa paşa yaptırın expertinizi ben iş işten geçtikten sonra,bugün sırf nereden ağır hasar aldığını öğrenmek için yaptırdım.
Sonuç:3 parça değişen(Sol Arka Çamurluk,Sol Arka Kapı,Bagaj Kapağı) ve sol arka şase ucunda işlem çıktı nasıl moralim bozulduğununda haddi hesabı yok sevindiren kısım kafadan kaza yapmış olmaması ve tavanda direklerde ve diğer parçalarda birşey çıkmamış olması

sizce ne yapmalıyım,aracı satmakta zorlanacağımıda biliyorum ve baya bir zarar edicem bineyim diyorum arabadanda midem bulandı ve toplamak için bir e34 aldım çok sıkıntıdayım anlayacağınız