User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: UBER icin arac secimi yardim. Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Mercedes GL550

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

UBER icin arac secimi yardim. Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Mercedes GL550

Arkadaslar esimde bende calisiyoruz ama eve katki icin haftasonlari ve bazi aksamlar UBER yapmayi dusunuyoruz.
    Miami turistik yer oldugu icin UBER cok populer. Fakat standart arabalarla cok calisip az kazaniyorsun. SUV araclarla az calisip cok kazanma daha mantikli geldi bize. Biz Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Mercedes GL550 arasinda kaldik. ikinci el 2012 veya 2013 modelllerin fiyatlari biribirine yakin. Fakat burda garanti 1 sene ve uzatmak icin deli paralar istiyorlar. Bizim icinde onemli olan saglamlık, dayaniklilik oldugu icin keza burda iscilik cok pahali, forum ahalisinden daha once bu araclardan tecrube etmis arkadaslardan tavsiye alalim dedik.
    Bizim gonlumuzde bu ikisinden biri var ama kismet..

I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be korsan taksi abd de yasalmış

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay be korsan taksi abd de yasalmış
    istanbuldada olması lazım

İlker G.

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikada alman arabasının parçası daha pahalıdır herhalde ondan ben mercedesi elerdim cadillac daha mantıklı geliyo

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok fazla musterisi oluyor mu luks arac uberin? xl oluyor sanirim. ben genelde pool kullaniyorum, yuzde 70i de prius kullaniyor suruculerin..
    doayen!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miamide south beach yada ocean drive tarafinda sadece cuma, ctesi geceleri calisip haftalik $1000 yapan arkadasim var
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muthis, ssn im olsa kesinlikle baslardim ben de yapmaya
    doayen!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba kısmen uzun yol yapacağı için maintenance daha uygun olan SUV ler daha doğru olur. İnternetten biraz araştırıp bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz senelik bakım ücretleri parça fiyatları hakkında. Mantıklı bi işe yönelmişsiniz.

Ben olsam ikisi arasında Escaladeyi seçerdim. Yana bir tane de prius alırdım eşinizin kullanması adına. Hem bakımlar hemde parçalar nispeten daha uygun olur amerikan+prius olduğu için. Haftalık birlikte eve 1500-2000 getirmeniz sizin açınızdan güzel bi gelir olur kanımca.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uber'in xl kategoriside iyi kazandırıyor. Çok daha uyguna Dodge Grand Caravan alıp daha iyi para kazanabilirsin.

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gl derim daha az bozulur daha az üzer servis işçilik sıkıntı yoksa amerikanlar daha cabuk bozuluyor kendi tecrübelerime göre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz arastirdim eger dusuk milde bulabilirsem Amerikan problem cikarmaz diyolar ama yuksek milde ve hor kullanilmis Amerikan ciddi manada masraf cikarir diyolar. Mercedestede 5 yil sinirsiz mil garantisi gibi bisey varmis tam anlamadim yarin bi bayiye sorcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz arastirdim eger dusuk milde bulabilirsem Amerikan problem cikarmaz diyolar ama yuksek milde ve hor kullanilmis Amerikan ciddi manada masraf cikarir diyolar. Mercedestede 5 yil sinirsiz mil garantisi gibi bisey varmis tam anlamadim yarin bi bayiye sorcam
    Amerikan derken ne düşünüyorsunuz?

Eğer illa SUV düşünüyorsanız, Honda Pilot önerebilirim. Japonun sorunsuzluğuna Alman arabaları pek yaklaşamıyor.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikan derken ne düşünüyorsunuz?

Eğer illa SUV düşünüyorsanız, Honda Pilot önerebilirim. Japonun sorunsuzluğuna Alman arabaları pek yaklaşamıyor.
    Honda Pilot UberXL'de kalıyor Dou, maksat UberSUV yapıp en az zamanda en çok parayı yapmak.

Bizim de bir arkadaş Chicago'da aylık 2 bin dolar kira veriyor, 6 bin net cebine giren para var UberSUV'de, ciro 10bin falan sanırım

---------------------------------------------

http://driveubernyc.com/vehicles/full-list/

Liste Miami'yle aynıdır sanırım bir farkı olacağını sanmam, Toyota'nın ve Nissan'ın modellerine baktınız mı? Sorunsuzlukta hele ki Toyota'dan iyisi olacağını sanmam, fiyatları da nispeten düşük olabilir.

Chevy Tahoe ve Escalade görüntü olarak yıkıyor orası doğru ama çıt kırıldım geliyorlar bana. Listedeki her aracı kullandım sanırım GL akar diyorum ama Alman korkutuyor. En temizi eğer fiyatlar mantıklıysa bulabilirseniz Toyota veya Nissan diye düşünüyorum. Belki Ford Expedition da olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Pilot UberXL'de kalıyor Dou, maksat UberSUV yapıp en az zamanda en çok parayı yapmak.

Bizim de bir arkadaş Chicago'da aylık 2 bin dolar kira veriyor, 6 bin net cebine giren para var UberSUV'de, ciro 10bin falan sanırım

---------------------------------------------

Full Vehicle List — Drive Uber NYC

Liste Miami'yle aynıdır sanırım bir farkı olacağını sanmam, Toyota'nın ve Nissan'ın modellerine baktınız mı? Sorunsuzlukta hele ki Toyota'dan iyisi olacağını sanmam, fiyatları da nispeten düşük olabilir.

Chevy Tahoe ve Escalade görüntü olarak yıkıyor orası doğru ama çıt kırıldım geliyorlar bana. Listedeki her aracı kullandım sanırım GL akar diyorum ama Alman korkutuyor. En temizi eğer fiyatlar mantıklıysa bulabilirseniz Toyota veya Nissan diye düşünüyorum. Belki Ford Expedition da olabilir.
    Şimdi baktım listeye, aydınlandım resmen

Japonlarda iki seçenek varmış UberSUV kategorisinde. Nissan Armada ve Toyota Sequoia.

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oralar da neler tercih ediliyor bilmiyorum ama california özellikle San Diego da Mercedes uberler çoktu. Bir ara çıkacaktım çünkü ciddi iyi para var Ayrıca almana binene "lüks" gözüyle bakıldığı için belki bazı ortam ve durumlar için tercih sebebi olabilir.
    ABO TRADING
    STR

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyu görünce aklıma geçenlerde izlediğim bu video denk geldi.

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=Bvq07KBfhnQ

ABD olduğu için bende Cadillac Escalade diyorum.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar esimde bende calisiyoruz ama eve katki icin haftasonlari ve bazi aksamlar UBER yapmayi dusunuyoruz.
    Miami turistik yer oldugu icin UBER cok populer. Fakat standart arabalarla cok calisip az kazaniyorsun. SUV araclarla az calisip cok kazanma daha mantikli geldi bize. Biz Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Mercedes GL550 arasinda kaldik. ikinci el 2012 veya 2013 modelllerin fiyatlari biribirine yakin. Fakat burda garanti 1 sene ve uzatmak icin deli paralar istiyorlar. Bizim icinde onemli olan saglamlık, dayaniklilik oldugu icin keza burda iscilik cok pahali, forum ahalisinden daha once bu araclardan tecrube etmis arkadaslardan tavsiye alalim dedik.
    Bizim gonlumuzde bu ikisinden biri var ama kismet..

Piyasayı tarttığınızda, insanlar genelde hangisini tercih ediyor?
    Abd olduğu için sanırım, Cadillac biraz daha havalı olacaktır.
    Mercedes biraz daha böyle, iş adamı havası modunda kalır gibi..
    Tatil bölgesi olduğundan dolayı, Cadillac - Ama yok farklı olsun derseniz eğer Mercedes derim.

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbuldada olması lazım
    istanbul da da UBER var ama kullanan pek fazla yok
    millet, arabasının göstermeyi daha çok seviyor

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    GL heryerde iş yapar bence millet kendi ürettiği dışında farklı markaya binmek isteyebilir. kuzenin babasıda nj ny de bu ünlüleri falan gidip alıp gelen adını tam bilmediğim limo falan tahsis eden sirketteydi (lüks uber ). ilk sirkete girdiginde towncar vardı sonra seneler boyunca hep mercedes S kullandı
    1881 - 193

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul da da UBER var ama kullanan pek fazla yok
    millet, arabasının göstermeyi daha çok seviyor
    çok tanıdığım vardı. avcı diye tabir ettiğimiz bölüm mekana girmeden 3-5 km önce şu 5 / e serisini kullanan(uberelite di galiba şuanda yok galiba) son çareuber vip mevzuyu bilmeyen potansiyel avlarda söforulu e yi 5 görünce dipleri inenler mevcut bolca
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)