Gerçekten millet olarak sadece şikayetleri yazar, memnuniyeti yazmayan bir toplumuz. Benim peder Renault' cu olduğu için senelerdir Altunizade Detay Otomotiv' de servise gider araçlarımız. Sıfır araçlarımızı oradan alırız vs. Servis danışmanı, satış danışmanı, ikinci el müdürü olsun çoğuyla tanıştık hoş muhabbet ortamımız oldu. Araç servise girdiğinde kendi aracıyla ilgilenirmişcesine ilgilendiler, söylemeyi unuttuğum şeyleri aracı teslim almaya gittiğimde hatırladığımda abi onuda yaptık dediler :) Ve bir gün bana bu servis danışmanı abim utana sıkıla mail atarmısın yönetime dedi hep şikayetler gidiyo dedi, dedim ne demek 2 dakikamı ya alır ya almaz. Bende isimlerine varana kadar olan bir teşekkür maili attım. Patronları herkesin içinde mailin çıktısını alıp okumuş ve bunların gururu okşanmış tabii, bir dahaki sefer adamın gözlerinin içi gülüyordu abi teşekkürler diye diye bitiremedi.
Bizimde 2009 yılında garantisi bitmiş 2006 model Faz II Megane' ımızın kapı cepleri kırıktı nasıl tamir ettiricez diye düşünürken garantiden hiç sormadan değiştirdiler. Teşekkürler Detay Otomotiv, teşekkürler Renault.