Abimin aracının sağ sol marşpiyeli önceki sahıbının fiber marşpiyel takması sokmesı falçata kullanması vs vs sonucunda çizik içinde boyanması gerekıyor...
Sanayıde bugun 500 tl fiyat çekmişler...Normalmıdır sızce araç rengı beyaz...
Abimin aracının sağ sol marşpiyeli önceki sahıbının fiber marşpiyel takması sokmesı falçata kullanması vs vs sonucunda çizik içinde boyanması gerekıyor...
Sanayıde bugun 500 tl fiyat çekmişler...Normalmıdır sızce araç rengı beyaz...
Istanbuldaysaniz fiyati uygun isciligi mukemmel bir ustam bar, telefonunu vereyim konusun isterseniz.
bu arada bu fahiş fıyatı veren mtc maslak...
Sanırım müşteriye ıhtıyacları yok artık![]()
müşteri portföyü nedir ya.
Gerçi 30 liralık eti 200 liraya yenilince 1 parça boya için 500 normaldir.
Piyasada belli bir müşteri seviyesine ulaşmış ve göçük düzeltme konusunda başarılı bir firma için normal bir fiyat,
Muhtemelen usta için fiyatlandırma şu şekildedir; sizin işleminiz için ayıracağı zamanda başka bir iş göçük düzeltme vs ne kadar kazanıyorsa sizede o parayı söylemiştir.
Sadece kaporta işiyle uğraşan bir yerde işiniz daha uyguna çözülür![]()
Mtc yi tanımam telefonda görüştük kapı göçüğüne 400 600 arası hallederiz demişti aynı işi 100 liraya yaptırdım bence başka yere bakın 500 az para değil
MTC de komple çok kötü ezik marşpiyelimi düzelttirip boyattım 400 tl verdim bana göre uygundu fiyat işçiliği çok beğendim
ama çizik marşpiyel için 500 çok geldi mtc hakan abiyi tanırım çok titizlenir işine fakat fiyatları tuzludur müşterisi ona göre gelir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)