Iphone 6 3ncü gününde suya düştü
Hemen kapatıp pirince gömdük
2 gündür yatıyor
Başka bir çözümü olan veya yapmam gereken birşey var mı ?
Acımız büyük![]()
pirinci tazeleyin bi baska da bisey yok aslinda![]()
alternatif olarak klasik fön makinası denenebilir ama 600 tl üstü tüm cihazlara kasko yaptırmak şart bu zamanda.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bizim kuzende İ5S le havuza atladı boğulan birini kurtardı yani taş çatlasın 1 dakika yoktur suda durması
sonra 3 gün piriçte yattı kendine tam gelemedi ama zamanla düzeldiilk günler ekran suluydu sonra onlar gitti ses bireaz cızıklı geliyordu sonra oda geçti
okuyunca bırden ıp 6p me sarıldımgecmıs olsun pırınc cozum olabılır ama fon makınası eskı cıhazlarda ıse yarasada bu yenı telefonlarda kesınlıkle denemeyın dıyorlar..
Tatli suysa forumdan cumhur abi ile iletisime gec bi baksin derim
Kurtarilma sansi olabilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Tatli suysa princ halleder, umarim tabi.
Tuzlu suysa pilava tuzu biraz daha az koyarsiniz![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Sakın fön makinesi uygulamasını yapmayın. Sıcaklıkla devredeki lehimler erir çalışacağı varsa da çalışmazPirinç en uygun çözüm aslında. Biraz daha beklesin. İşe yarar büyük ihtimal.
benim arkadaşım mac ini düşürdü suya, sonra bi tepside kilolarca pirincin içine gömdü, 2 gün sonra çalışıyordu alet![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Tek teselli tuvalete düşmemiş olması bence![]()
15 gun dursun pırıncte buyuk bı kasenın ıcınde. Kasenın agzı kapalı olucak duzelır
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Pirinçten etkili şeyler var. Silica-gel kedi kumu alın 5 litre. Kedi kumunu ağzını kapatabileceğiniz bir kaba dökün, pirince yatırdığınız kabın kapağını açık bir şekilde içine koyup büyük kutunun kapağını kapatın.
Ben olsam direkt tamirciye götürürdüm ama. Aleti kapatsanız bile tam kapanmıyor, pili sökülmediğinden. İşini bilen birinin açıp, pili söküp, dikkatlice kurutması çok daha sağlıklı.
buna güldüm işte
Geçmiş olsun gercekten.Saç kurutma makinasıylada müdahale etseydiniz iyi olurmuydu bilmiyorum ama gecen gün laptopun üzerine bi bardak suyu devirdim bende,hemen kapatıp dikine suyunu akıttıktan sora sac kurutma makinasıyla biraz üfleyip dogalgaz peteklerinin üstünde dinlendirdimSonuç sıfır sıkıntı
Umarım pirinc işe yarar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)