Haberler.com' dan takip ediyordum haberleri yazdığım an ölü sayısı yok deniyordu şimdi ise 6 deniyor. Söyleyecek söz bulamıyorum. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.
Printable View
Birazdan beyaz tvde gördüm;
Neymiş efendim ***** çocuğu ypg ile ***** çocuğu paralelin bağlantısı iyice araştırılmalıymış.
Edit:
Bu ypli ***** ele geçirdikleri havaalanını ismini ***** çocuğu apolu mapolu bişey yapmışlar.
Yönetimin başındaki puştta dolansın sağda solda paralel diye senin olmayan aklını...
Ulan bi insan bu kadarmı salak olur. Ülkene giren çıkan belli değil.
Acaba bugün başka bir ülkede neden patlama olmuyor, çünkü 3 kuruş için sınırı sonuna kadar senin gibi açmıyorlar.
sinan yazdıklarını sen mi sansürlüyosun abim, yapma okuduğunu zor anlıyorum.
hangi amaç uğruna ölüyor bu yiğitler
Çok şey yazmak istiyorum ama içime atıyorum. Şehite kelle, onları şehit edenlere sayın diyen zihniyeti destekleyenlerin hala terörün kökünün kazanabileceğini düşünmesi kadar komik bir ideoloji anlayışı olamaz arkadaş. Bi düşünce anca bu kadar kendiyle çelişebilir. Neresinden bakarsan bak mantıksız neresinden bakarsan bak manasız...
adamlar 1 km kablo cekıyorlar ve patlatıyorlar saka gıbı aklım almıyor hıcmı goren olmaz hadı goren olmadı bunu nerden nasıl alırlar nasıl bır ıs nasıl bı memleket
dönüşü olmayan bi yola girdiğimizi düşünüyorum, şahsi çıkarlar ve Türkiye düşmanlığı ile ülkeyi çok kötü günler beklediğini söyleyebilirim
belki kızıyorsunuz tek bir partiye bağlamayın diye ama asıl siz çıkarın o at gözlüklerini, çözüm sürecinin fiyasko olduğunu anlamadınız mı halen
yok eğer tıkırında işliyorsa neden silahlar susmadı halen ?
Sınırları folloş ettiniz, hat müdafasında canını veren şehitlerin kemiklerini sızlattınız..
askere polise hatta sivil halka acımadan kurşun sıkan bomba patlatan insanları davul zurnayla haburda karşılattınız
adam yerine koydurdunuz siz şu ülkede gezi parkı zamazingosuyla mücadele ettiğiniz kadar pkk ile mücadele etseydiniz çoktan herşey bitmişti
ama pkk sizi rahatsız etmiyor ?!? yalansa yalan desin biri çıkıp.
arap oldunuz, tarihimiz boyunca tek bir sefer yanımızda olmayan sadece din kardeşi adı altında kutsal gördüğünüz o araplara benzediniz
onların dilini savunup geleneklerini savundunuz , yaşadınız . bir kez Türk olamadınız.
siz bu ülke için şehit olmuş ( ki atıp tutup vatanı için serçe parmağından vazgeçemez çoğu ) insanlara kelle diyenleri adam ettiniz
evlat acısı zaten başlı başına bir olayken siz şehit babalarını ayıran zihniyetleri adam ettiniz
tecavüzcülere destek sağladılar arkalarında durdunuz, mağdurlara o saatte ne işi var dediler alkışladınız
kuranı kerim ile miting yapıldı samimiyetsizsiniz diyemediniz
çünkü siz cesaret yoksunu bi kitlesiniz, neden mi ?
sizin kefen bezden bizim ki TÜRK BAYRAĞINDAN olur.
Çünkü 2023 de türkiye çok zengin (kaynaklar altın petrol vs) bi ülke olucak, sebebi sadece başındaki adam değil..
Lozan anlaşmasının sonuna doğru yaklaşıyoruz, dış güçlerde elimizdeki kaynaklara sahip olmamamız için ülkeyi bölmeye çalışıyorlar bütün sebepleri bu..
Sen her postunda aynı kişiye giydirmişsin ama, işler senin bildiğin gibi değil.
Kimse kusura bakmasın ama yönetim denen pislik insanlar milletimizi ırkçılığa zorluyorlar.
Bakın kimse Suriye"liler ilk geldiklerinde bişey demedi, hatta tüm milletiz yardım etti.
Ülkede biraz sorun çıkarmaya başladılar, insanlarımız misafirdirdir-savaştan kaçtı kolay değil dediler.
Ama bizimde sabrımızın bir sınırı var.
Yanlış anlaşılmasın bugüne kadar nerede bir Suriye"li görsem yardım etmeye çalıştım, savaştan kaçmış yazıktır günahtır dedim.
Bugün birde baktımki benim kendi milletim kendi ülkemde 2. sınıf vatandaş olmuş.
3 tane oy alacam diye kendi vatandaşını 2. sınıf vatandaş olarak görürsen doğal olarak insanlarda ırkçılık başlamaya başlar.
Hatta bugünden itibaren milletimizde ırkçılık durumları başlamış bile, geçmiş olsun.
Irkçılık konusunda ne kadar haksız olsalarda haklılarda kimse kusura bakmasın.
Lozan'ın 100 yıllık bir anlaşma olduğu Lozan'da yazmıyor da kim kafasından uyduruyor?
http://m.haberturk.com/yazarlar/mura...k-gina-getirdi
Lozan'ın hiç bir maddesinde 100 yıllık süreyle geçerli olduğu gibi bir madde yoktur.Keşke 2-3 facebook postundan birşeyler okuyup gaza gelmek yerine, araştırıp öğrenseniz.
Çözüm süreci denen saçmalığı yaparak doğuya terörüstlerin doldurulmasını ülkenin başındaki puşt yaptı.
Onun bunun gazıyla dünya ülkelerine artisliği gene o yaptı.
Suriye"ye girelim diyen gene o kişiydi.
Kendi vatandaşını 2. sınıf vatandaş olarak gören yine o kişiydi.
Özelleştirme diye ülkede satılmadık yer bırakmayan yine o kişiydi.
Ülkede insanımızı vergi adı altında soyan yine o kişiydi.
Sınırları dibinde kadar açıp teröristleri ülkeye dolduran gene o kişiydi.
Daha nesini bilmem gerekiyor.
Daha dün oy olayların üstünü örtmek için yayın yasağı getirilmesini sağlayan kişi yine o kişiydi.
Söyleyin suçu başka kimde arayayım?
farzet ki öyle montrö boğazlar biteli kaç yıl oldu ? değişen birşey var mı ?
ülkenin duruşu, gücü sadece cumhurbaşkanının uzun olmasıyla alakalı değildir,
ürettiğin f16 lardan daha tehlikeli birşey varsa bilimdeki ilerleyişindir, durdurulamaz olursun
mahalle ağzıyla sağa sola laf edip sonra lafını yemeye benzemez.
saygı değer arkadaşım bizimde aydınlanmamız için resmi olarak bu antlaşmanın gizli maddeleri olduğunu bize kanıtlayabileceğin bir adres veya bişey var mı ? ha eğer yoksa sıkmasyon haberlerler ve kulaktan duyma olaylarla kimseyi kandırmaya çalışmayın.
senin kaynaklarını herşeyin satan zihniyet madem şu yılda bu kadar zengin olacaz diye düşünüyorsa neden elinde tutmuyor bu kaynaklarıda satıyor ? çoh zengin 10 yüz bin milyon sterlin olucak herkeşlerde, ama bizim olan hiç bişey yok :gözlerinikapatanmaymunsımaylisi: