Abi en iyi seçenek temizini bulup kendim süslemek gibi duruyor???
Printable View
bence öyle... çünkü adam yan sanayi 2 tampon 1 takım jant alıp yere basar komple m der. 28 bin liralık arabaya 35 deyip 7 lira masraf yaptım der, sen orjinal değil bu tamponlar o kadar masraf yapılmamıstır desende, adam fiyat kırmamak için orjinal diye tutturur. en iyisi standart alıp yapılacaksa en azından sen kendin yap ne taktığını bil.
Kuzende 98 5.28 var. Benim 3.16 ya kafa tutamıyor. Yılların verdiği yorgunluk var tabi. Ama gaza yüklendiğinde gelen ses harika, konforu ve yalıtımı çok iyi.
36-37 bütçe ile 5.20 almazdım şahsen. 30-33 aralığında 528 kovalayıp kalan 4-7 lirayı bakımına ayırırıdım.
Bende e39 520i araç bakıyorum aklıma yatan araçlar 35-40 bin bandında geziniyor fiyat olarak az önce denk geldi ilanlarda ne dersiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6041257/detay/
98 528 var.Full bakımlı masrafsız.İlgilenirsen pm atabilirsin.
316i ile kıyas yapabilecek performans anlamında tecrübeye sahip değilim ama söz edilen araca bir süre yakınım sahipti gerçekten çok çok tok ve konforlu kemikli bir araç fakat yinede türkiyede almak istermiydim derseniz orası şüpheli kimbilir neler yaşadı gördü o zavallı :(
bence arkadaşın araç turbo 3.16
yoksa 5.28 kılçık gibi ayıklar
tamam işte aracınızda turbo mevcut. turbolu araç ile turbosuz aracı karşılaştırmak pekte uygun olmaz. kuzenin aracına turbo yapsın birde o zaman deneyin :) e39 528 çıktığı dönemde o hızlara o sürelerde cıkabilen arac cok fazla yoktu. şu zamanda F10 520 (1,6 turbo) yazılım yapıldığı zaman F10 520d, 525d, 530d leri çok güzel ayırabiliyor. ha tabi dizeller de yazılım yapsa m5 ayırır :) turboda işler böyle
Peki arkadaslar e39 kasa alırken aracın km'si fazla olsa fakat motoru iyi olsa alınır mı yani motorun performansınımı dikkate alalım ve km'yi ikinci plana mı atalım ?
ben 290 binde almıştım. taş gibiydi. hem motoru hem şanzımanı. şu anki sahibi 310-320 bin lerde zannedersem hala saat gibi.
bakım kayıtlarını ısteyerek tabiki. artık sanayide bile adamlar kağıt düzenleyip veriyor. ben herzamna saklarım araç alırkende ilk önce bakımı sorarım.
çoğu kişi bakımları sormadığından sahte kayıt olduğunu zannetmiyorum. eğer düzgün bir yer ise ararsınız bilgisayara işlemişseler bakımı oradanda çıkar. tabi siz yinede baktıracaksınız ama periyodik bakımın yapılıp yapılmadığı konusunda fikir edinirsiniz.
Arkadaşlar bu 1997-2000 arası 5.20 lerin motoru m52 olarak mi geçiyor bilgisi olan varmı?
Evet m52 tek vanos
Avrupada 96'dan 98 in ilk 6 ayına kadar tek vanos, 98 2. yarısından 2000 in 6. ayına kadar çift vanos m52. 2000 in 2. 6 ayından itibaren makyajla birlikte M54.
Türkiyede 96-98 tek vanos.
99 da tek vanos olanda var çift vanos olanda.
2000-2002 m52 m52 çift vanos.
2003 modeller m54.
Borusan satış stratejisi gereği 2001 ve 2002 leride 2.0 m52 çift vanos olarak getirmiş.
M54'ler 2.2 olduğu için bir üst ötv dilimine giriyor.
BEYLER birde bu e39 larda ne sanzıman var ? Yarı otomatik ler iyi mi sarsıntı oluyor mu vites geçişlerinde falan ?
Ben projelik e34 arayışındayım,
Kaportadan ziyade motoru sağlıklı araç arıyorum ama samanlıkta iğne aramak gibi.
M50b25 manuel e34ü turbolamayı düşünüyorum, çevrenizde bildiğiniz satılık araçlar var mı sahibindendeki araçlar dışında
benzer konu varken yenisini açmayayım dedim;
Loading site please wait...
linkteki araç için ne düşünüyorsunuz ? yüksek km eksisi ama ilk sahibi ve tüpsüz olması artı bence. sorun potansiyeli nedir, nelerine baktırmak lazım ?
Aylardır e39 bakıyorum. Öncelikli beklentim konfor. Aracın içi benim için çok önemli.. Fakat ciddi anlamda temizini bulmak zor özellikle izmir de. Biraz düzgün diye belirttikleri araçların fiyatları uçuk.
Yıllardır honda kullandığım için sorunsuzluğa alıştım. E39 beni üzer mi acaba? Ayrıca arabayı çok hassas kullanan birisiyim. Yanlama, kesiciye girme, aşırı hız yapma, modifiye tutkusu yok. En azından bizim ülkemizde yapılan bir çok apaçi modifiye merakı yok. Yapılacaksa orjinal parça ve kaliteli markalar kullanılmalı.
Önceki aracıma 3 bin liradan fazla para verip o.z racing jant almıştım mesela. Ya profesyonelce modifiye ya da hiç.
Orjinal hali de hoşuma gidiyor e39'un m paket denk gelirse de süper olur. Km konusunda hiç takıntım yok çünkü yatan araba masraf çıkarır diye biliyorum yol yapan araç eğer bakımlı ve hor kullanılmadıysa sorun olmaz sanırım.
Ah şöyle yaşlı bi amcadan, ilk sahibinden bi e39 alabilsem yıllarca binsem. İçi bej olsa :)
Şuan kullandığım araç 2001 honda civic vtec 2 es denilen makyajsız model. Satıp e39 alsam üzerine ne kadar koymam gerekir acaba. Performans çok önemli değil 5.20 yeterli.
Extrem 35 mi ne bir de m Prof falan hepsini takip ediyorum ama ben kendim arayıp bulma taraftarıyım. Bu satıcılar şehir dışından araç getirip izmir de far, stop, tampon, boya Vs yapıp gösteriş elde ettikten sonra satıyorlar araçları. Sonuçta onlar da bizim gibi arayıp bulup alıyor. Bakalım hayırlısı honda'dan çok memnunum fakat araç orjinal stok halinde şuan çok konforsuz :) japon hastalığı yol sesi içeride.
bizde bir arkadaşımız için max 28-29 bine kadar e39 bakıyoruz uzun süre binilceği için zamanla halledilcek şeyleri olabilir varsa etrafınızda tavsiye etçek araç tavsiyelere açığız değişen durumuna göre tolere edilebilir mümkün oldukça fazla ellenmemiş(çakma m tamponlar,karpuz jantlar,salak saçma elektronik müdaheleler) araç bakıyoruz teşekkürler
2-3 bin yukarı esnerseniz şu araç düzgün;
Loading site please wait...