Oyuzden özellikle S3 yerine dedimki piyasada zebille s3 var 1.6tdi :)
Printable View
Bence masraflarını ve satacağınız zaman ki (4-5 sene sonra) piyasasını hesap ederek alın. Ve araba modeli eskidikçe ve ucuzladıkça ters orantıda masrafları artıyor. Yeni ve sizi zorlamıcak bi araba almanız daha mantıklı gibi duruyor, Rocco bile olsa :)
Valla verdiğim parayı gözümün görmeyeceği, sadece hafta sonu bineceğim bir araç alacak olsam.
İlk tercihim nadide bir araç olmasını isterim.
Baktığımda içine oturduğumda mutlu olmak isterim.
Otomatik olmasını istemem mesela ayak o pedala bas bırak yapacak. Ama model için otomatik şart ise olabilir.
Öncelikli RWD bir araç bakarım olmadı AWD , FWD bir araç koymam kapıma.
100K golf'e verip sleeper modda takılmak beni tatmin etmez. Evo harici 4 kapı bir araca yanaşmam.
Benim sıralamam,
1-Porsche 2-350z 3- Audi TT olurdu. 4-EVO X Diğerlerine dönüp bakmam bile :)
Kimse önerdi mi bilmiyorum ama 100-105 arası alınır gibi : BMW 6 Serisi 645Ci 645Ci 2005 Model 112.500 TL Galeriden sat
Porsche alırdım marka olarak genel anlamda herkese wow dedirtecek araba mekana gittiğinde vs itibarı fazla olur ama bakımlar vs çok üzer 3a volkan abi var bostancı sanayide ekspertiz bilgi için gidebilirsin
s3 alsan a3 derler
M3 alsan 3 serisi ile aynı
Madem evlisin biraz modifikçi serseri ruhu değilde kuaför yapılmış kozmetiği güzel bir Porsche ile gezmeyi düşünmelisin
6 serisi yazılan gibi kazasız-tramersiz ise,SMGde sorun yok ise listeye üst sıralardan girmeli.
Golf v r32 5 kapısıda var.tek değil yani.s3 a3 e çok benziyorda bilen adam ayırt eder zaten ki normal a3 te gayet güzel bir araba.s3 derim
Ben hala clk 55 amg diyorum, konuştuğunuz araçların(911 yada e46 m3) arıza çıkarması durumunda vergiye vereceğiniz 5 bin tl yi çok rahat onarımına verme ihtimalinizde var. Servis bakımlı olması muhtemel 60 bin km'de bir clk 55 i pazarlıkla 110 bin civarlarında almak daha risksiz geliyor bana ve 1.5 yıl sonra vergisi zaten 2 bin tl civarına inecek. Toplamda yüksek ödeyeceğiniz mtv tutarı 3 taksit. Bence değerlendirin o aracı. Atmosferik 510 nm tork zevk limitlerini baya yukarı çeker :)
ne olursa olsun benzeri olan araba olmasın unique olsun :D
bende öyle düşünüyorum ama işte benzeri olmayan unique araba demek unique de sorunlar demek oluyor :) Sağolsun arkadaşlar 7-8 sayfa yazmışlar hepsini değerlendiriyorum benim için güzel bi kaynak oldu.Ama şunu farkettim ki bu işde acele davranırsan zarar görürsün.O yüzden gaza gelip acele davranmıcam araştıra araştıra en düzgününü bulmaya çalısıcam hani model marka olursa olsun
100 bin civarına bir araba alacak olsam bmw 6 serisi gibi hem farklı hemde dönüp baktıran bir araba olmasını tercih ederdim. Zor ama keyifli bir seçim kolay gelsin :)
TTS-911 gerisine bakmadım bile :D
911 Turbo!
Bu da eklenebilir listeye , güzel bir egsozla falan keyifli olur : Audi A5 1.8 TFSI 2011 Model 104.900 TL Galeriden sat
bmw 6 serisi yada mercedes cl - sl
Kendimi sizin yerinize koyunca; sadece hafta sonu kullanılcak olsam kesinlikle cabrio (e93 -z4) alırdım.
Onun dışında TTS en mantıklı seçenek.
İstanbulda bu aradığınız araçların çoğundan var, ben olsam hepsine bakar biner incelerdim. İçime en çok sinen araç içinde pusuya yatar düzgün bişey düşssün diye beklerdim :)
porş alınır keyfine bakılır hiç düşünme bence hele cabrio ve günlük kullanmayacaksın