kafam karışmış , otomatik arıyormuşsun , yine giu. öneririm memur kılıklı arabalara bakma :) 1.4 170 hp tct iyidir. (biraz yakar ama olsun)
Printable View
kafam karışmış , otomatik arıyormuşsun , yine giu. öneririm memur kılıklı arabalara bakma :) 1.4 170 hp tct iyidir. (biraz yakar ama olsun)
Aga Benzinli arabaya bosver Dizel Candır :) Senin İlacın i30 Elite
Bak Full Donanım, Yüksek model, Düşük KM, Dizel & Otomatik vites + Extra Görüntü Sistemli = ÇİÇEK ;) --> Connecting Site...
son kararımı veremiyorum 53 bine
60binde dizel otomatik i30 style mı yoksa 40binde mavi megane coupe gt line mı?
Ben gene kararımı i30'dan yana verirdim. Elite Donanım en full'u İ30'ların gerçekten yok yok :) Stylede elitin bi altı genede donanım olarak gtline'dan daha donanımlıdır diye düşünüyorum. Fakat aynı donanımdalarsada Aracınızı acil bi ihtiyacınız oldugunda GTLine'ı Coupe 3 kapı Olmasından dolayı Çok zor elden çıkartacaksınız. İ30'u kolayca cıkartacaksınız. Bunuda göz onunde bulundurmakta fayda var. Ayriyetten i30 128 Beygir 260 Tork Yazılımla Çok keyifli oluyor. GTline 1.5 dci 110 Ps olarak baz alıyorum (Belirtmemisiniz 1.6 dci i 1.5 dci mi diye) Güc olarakta Donanım olarakta Kasa olarakta İ30 Üstün. Kullanınca Hyundai'ye karsı Ön Yargınızı kıracaksınız emin olun :)
DCT şanzıman olmayan i30 ve ceed çokta az yakmıyor.
Bence Megane.
megane 2 yakarsa i30 3 yakar. Tip olarakta gtline megane i30dan güzel bende. Ben olsam megane alırdım, reno sonuçta bu ülekede piyasası en hızlı markalardan biri
S40 2.0D
Connecting Site...
civic fb7 al hocam. eco lpg li devam. en mantıklı araç. piyasasıda çok hızlı.
Alfa romeoyu ben de çok severim ama eğri oturup doğru konuşmakta fayda var. Alfa romeo mito, fiat grande punto ve opel corsa d ile aynı platformun aracıdır. Fiat small platform deniyor buna. Yani bindiğiniz alfa janjanlı bir punto. O yüzden o mahalle baskısı yapan arkadaşlar biraz araştırsınlar.
Son seçeneklerde megane gtline hyundai i30dan üstün bir araçtır. I30 hiç kötü değil, ama gtline meganelar yol tutuş olsun güvenlik olsun daha üstün. Mavisi de çok hoş.
Mitodan sonra bunların hiç biri gitmeyecek tabi, performans düşük kalacak illa. Bunun da kabullenilmesi gerek.
Hayırlı olsun şimdiden.
Ben hala Hyundaiye onyargisi olan biriyim kolay kolayda gecicegini sanmiyorum. Kendimde bi renault kullanicisiyim ne kadar renault hor görülse de Türkiye de buyuk bir ağa sahip satilmama gibi durumu yok. Mavi gt line gelirse alin dusunmeyin. Arkadaslariniza da kulak asmayin 3 5 dokunusla yilan olur onlarin da hosuna gider :)
teşekürler mito 1.3 dizeldi çok bir performansı yok sadece tipinden dolayı böyle bir kıyaslama yapılıyor
segment farkından ziyade marka algısı ve tasarım açısından kıyaslama yaparak söylüyorlar haksız da sayılmazlar
ama 2.el deki satış avantajı hyundai renault gibi markaları ön plana çıkarıyor
Tasarım görecelidir, marka algısı değildir aslında o. Ön yargıdır. Ki insanları haksız bulmuyorum. Peder hyundai alana kadar bende de vardı. O 6. senedir sahip ben de sıfır bi hyundai aldım. 6.5- 7 sene önce bana deseler sıfır bi hyundai alacaksın ben de, çevrem de inanmazdı sanırım. =) Gerçi ben megane ya da hyundai arasında kalsam gt line megane yi tercih ederim. Özellikle mavisi çok hoş. =)
i30 elite olsaydı kafadan i30 derdim ama elite değil. artı olarak megy coupenin gt line ve mavi olması ona yöneltiyor. ama i30 da sırf markası hyundai diye yabana atılacak araç değil bence
Ben Megane GT Line Coupe der geçerim ki mavi rengi tam bir yıkım bence. Hemde GT Line donanımlılarında 1.6 130 BG motor var diye biliyorum. İ30 piyasada oldukça fazla var fakat Megan GT line çok fazla yok, çok dikkat çeker ve çok az yakar :)