Derin nefes en iyi ilaç beyler....
Printable View
Derin nefes en iyi ilaç beyler....
nutellada işe yarayabilir
Ne kadar da sevimli bir abi'miz'miş.
Abimiz pek bi sevimliymiş :) Tipini tavırlarını az çok tahmin edebiliyorum.
Kenan abi sen sakin ol deli derler sana bilirim ama gerek yok itle kopukla uğraşmaya. Çoluğun çocuğun var. Temizle temizle bitmez bunlar. Mayoz mu mitoz mu bilmiyorum ama bölünerek çoğalanlardan. İnsan bile değil. Amip amip.
orhan beni aradı gayet sakin bir tavırla corsanın yaptığı harekete kızdığını söyledi Çünkü davamda haklı olduğumu söyledi fakat ana bacı küfür ettin ayıptır dedi (özür diledim)oda özür diledi... Corsayı kullananın yaşını dahi söyledim çünkü o tip bir hareketi ancak o yaşlarda ki biri yapar uyarmasını söyledim mevzu bitti....
Foruma uzun zamandır girmiyorum kirlettiğim için özür dilerim hepinizden....
sorun çözülmüş.
konu kilitlenirse iyi olur sn admin kardeş. :)
Aynen de kardeşim Adam özür diledi haklısın bende kızdım uyardım dedi o aklınca beni savundu ben kızdım uyardım dedi onun adına senden özür diliyorum dedi ama ana karıştırmışsın zoruma gitti dedi şimdi bu şekilde arayıp haklısın ben corsayı kullanan çocuğu uyardım birdaha Adam gibi kullanır ama küfleri geri al diyen kişiye kalkıpta yok arkadaş ben anana küfür ettim ama geri almıyorum demek onun beni yolda sıkıştırmasından ne farklı yanı kalır gerek yok çünkü alo dediğim saniyeden itibaren çok düzgün konuştu....
Ya bu atar gider ne bi insan durup durmadan niye konu açsın canını yakıyomuşsunuzki konu açılmış.Hem suçlusunuz hem güçlüsünüz hatalı olduğunuz halde semtinize çağırmak korktuğunuzun kanıtıdır.Çünkü hatalı olduğunuzu bildiğiniz için karşı taraftan korkulduğu için semte çağrıyorsunuz ve orada sizin gibi tipler onu orada bekleyip bir güzel dövüceksiniz buda delikanlılığa sığmaz.
Heeee o corsalı o şekilde devam etsin akıllı olmasın elbet bulur cezasını (kaza yapsın gibi temennim yok yapmasın) ama illa kaza ile değil başka şeyden gene bulur sıkıntı yok....