çok teşekkür ederim..
eksik olmayın
aslında kısmen çözüldü..
zira sistemden düzeltme yapılamıyormuş verdikleri belgeyi ilana iliştireceğim bakalım.
Printable View
bunada şükrettim açıkçası..
en azından elimizde resmi bir belge var .. şaibe şüphe barındırmayan
fakat ilan açacaksınız durumu lisan ı münasip ile izah edeceksiniz.. alıcı kişi için bir soru işareti oalcak vs vs vs..
Allah tan aracın durumu gayet iyi..( iç kısım neredeyse yıpranmamış, dışında çamurluk harici boya yok.. kaput boyasız ve taş izi bile yok, çukurlarda bile ses yok.. kondisyonu iyi )
yoksa belgeye rağmen çok zor işler olacaktı
Çok geçmiş olsun, sorunun tam olarak olmasa da çözülmesine sevindim.
Ben aracınıza alıcı olsam samimiyetinize güvenir, aracıda beğendiysem alırdım. Fakat artık insanlar üç kuruş için o birbirlerine o kadar yalan söyler oldu ki kimsenin kimseye güveni kalmadı.
ulan benim için rahatladı be. okurken ayağımı sallamaktan deprem olacaktı az kala şükür olsun geçmiş olsun
çok teşekkür ederim sağolun..
kesinlikle haklısınız maalesef insanlarımız söz meclisten dışarı; bu ahval içersindeler
işte sırf bu yüzden daha öncede sattığım arabalarımın her zaman eksilerini bilhassa belirttim kurnaz manavlar gibi tazeleri öne çürükleri arkaya hiç olmadı tarzım..
bu araçtanda ''zerre'' kadar şüphem olsaydı açıkça yazar; durumu bu der, hiç stres yaşamadan hakettiği paraya satışa çıkarırdım.. 15 se 15 10 sa 10..
adama koyan suçsuz yere hapis psikozu :)