Bir onceki apexmasters etkinliginde gene vardi bu araci. Sanki derece yapmisti diye hatirliyorum. Adam zaten driftte kullanacak,saga sola biyerlere patlayacak,hic yoktan hayalini yasar carparsada okadar ici gitmez :D
Printable View
Bir onceki apexmasters etkinliginde gene vardi bu araci. Sanki derece yapmisti diye hatirliyorum. Adam zaten driftte kullanacak,saga sola biyerlere patlayacak,hic yoktan hayalini yasar carparsada okadar ici gitmez :D
İlk posttaki hali orjinale yakın olmuş eski hali çok kötüydü :D Bence de hiç olmamasından iyidir
galiba emeğe saygı duymayacağım birkaç arabadan biri bu , gerçekten çok ama çok kötü bir araba ve işçilik.keşke e36 yı böyle bozacağına dtm replica'sına çevirseydi
Bu sefer olmuş işte ;)
Onceki hali tabiki cok kotuydu ama suan team artin gerceklestirdigi hali zimba gibi ilerliyor. Fabrikasyon duracak bu sefer body kiti.
Mozen nickli arkadas gerekli bilgiyi verecektir.
Kendisi de ayni takimin icinde pilot.
Merhabalar herkese, aracın sahibiyim.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Yaklaşık 3 yıldır bu araçla uğraşıyorum hem mekanik hem kaportasal anlamda. Drift ilk başladığım zamanlarda 2 yıla yakın 200sx S13 ile uğraştım ama malesef swap yapılmadan ca18det makina hiç bir şekilde bizim ülkemizde sağlıklı olmuyor. Çok üzülerek aracımı satmak durumunda kaldım ve e36 turbo aldım. Bmw parça bakımından çok iyi bir seçim oldu benim için çünkü istediğim bmw şanzımanını, aksını, diffransiyeli takabiliyorum yeri geliyor piste göre diff değiştiriyorum çok memnunum. 3.0 litre forged M50 turbo araç Gtx3076 turbo ile 1.1 barda 480 hp teker 550 Nm tork üretiyor.
Skyline görünümüne gelirsek R34 Skyline Gtr hepimizin hayali olsa gerek. Türkiye'de olmayışı iyice hayallerimizi süslemesine neden oluyor. Bende bu hayalimin peşinden gitmek istedim. Hiç olmazsa garajımı açtığımda Skyline farları gece yolda giderken o stopların duruşu bambaşka bir keyif benim için. Evet bu işe gerçekten çok para harcadım yıllardır aslında bakınca çok saçma geliyor ama imkansızlıklar ülkesinde başka ne yapılabilirki? Ben TR plaka olarak R34 görünümlü bir araca biniyorum ve sadece pistte kullanıyorum. R34 görünümüyle Videolarımı izlemek, çekilen fotoğraflara bakmak bana zevk veriyor. Normalde böyle bir proje aracını tam bitirmeden piyasaya çıkarmamak gerekiyor fakat yarışları kaçırmamak için tam bitmeden çıkarmak zorunda kaldım ve her yarış arasında tamamlamaya çalıştım. Şuanda Forged Studio'da Orjinal R34 GTR parçalarıyla sonunda bitecek gibi görünüyor. Tabiki birebir aynısı olamaz ama ben farklı birşeyler yapmayı seviyorum oyüzden aracımdan ve projeden çok mutluyum :)
Tekrardan teşekkürler herkese, facebook adresimden detaylı video ve fotoğrafları inceliyebilirsiniz isterseniz.
Şuanda aracın güncel fotoğrafı:
http://i.hizliresim.com/NAqXYN.jpg
2015 yarış sezonundan bir video:
http://youtu.be/ykRzIGDZO44
FD RX7 de benim en büyük hayalim... Gençken rüyalarıma girer ağlayarak uyanırdım o kadar... Ama asla başka bir aracı ona benzetmeye çalışmam , o araca saygısızlık yapmış gibi hissederim.Gerek yok bence böyle şeylere.Ama size başarılar önemli olan yaptıgınla mutlu olmak.
Eski hali açıkçası hoş değildi bu hali bittiğinde güzel duracak tamponun köşelerini lip ile bağlandığı yeri beğenmedim ön lastiklerin görünmemesi lazım standarda yakın bir görünüm daha hoş olacaktır tabiki zevk senin
Hayallerinizin peşinden gitmeniz ve verdiğiniz büyük emek takdire şayan.
406'dan Ferrari yapan da çıksa keşke.Arabanız istediğiniz gibi olur umarım,güle güle kullanın:)
http://i.hizliresim.com/j35orL.jpg
maalesef akraba evliliğiyle becerdiler :(
Konsolda dahilmi yoksa sadece kamportaya makyaj mı ?
GTR monitör olacak mı ?
Cidden ilk bakışta r34 mü acaba bile demedim :) , bence espri amaçlı bi durum, yürüyeni daha önemli Kemal driftçi adam zaten, bence keyfine toplanıyor..