zır cahil bu nedir ya
Printable View
zır cahil bu nedir ya
arkadaşlar konuyu baltalamamak adına kısa bir bilgi istiyorum
Geç saatlerde dönerken bir gsm şirketine ait kiralik bir araç, sıkıştırmalar daha sonra kendi şeridinden aniden önüme kırma iki araba arasında sıkıştırma gibi bir durum söz konusu oldu. Bunu GSM şirketine şikayet edebilirmiyiz plakasi ve modelini bildirsek? Ya da napmak lazım yardımcı olurmusunuz.
Konuyu açan forum çapında tanınmış biri olmadığı için herkes yine baretta ile öldürmüş konu sahibini .
Herkes elit kesim herkes legal :). Adam kaç kere yazmış bilmiyorum çakar lamba yok herhangi bir ''DUR İHTAR''yok sizin önünüze gecenin bir yarısı araba kıracaklar siz de ''yhaa polis mi acaba ben bi duruyum .s.s.s'' diyeceksiniz . :)
Egsoz konusunda haklı olmasa bile konunun gidişatını tamamen okumadan anlamadan herif tanınmış olmadığı için hemen sosyal mesajlar yağmasın bir kere de .
Polis
Şu zamana kadar çoğu konuya yorum yapmadım ama artık burada bazı şeyleri dile getirmek istiyorum. Bazı arkadaşlar, abiler sırf polis e duydukları kin ve nefret yüzünden bu tarz şeyleri meşrulaştırmaya çalışıyorlar.
Konu dan sapmak istemiyorum ama bi aralar alkollüyken araç kullanma durumundan ötürü konu açılıyordu. Çoğunluk yine konu sahibine tepki gösteriyordu ama orada da savunan illaki oluyordu. Onlara da alkollüyken vurup öldürdüğünüz kişi sizin akrabanız kardeşiniz olsa ne tepki verirdiniz diyince savunan adam direk geri vites yapıyordu.
Bu konuyu kesinlikle onunla bir tutmuyorum ama dolaylı yoldan örnek vermek istedim. Arkadaş gecenin bi vakti egsoz bağırta bağırta geziyormuş.
Evimizde hastamız vardı zor uyutmuştuk vatandaşın biri patlata patlata yıktı ortalığı hastamızı da uyandırdı vs. diyeceğim o ki bazı şeyleri yaparken bencil olmamakta fayda var.
Arabanın da sigortası bittiyse binme kardeşim. Bu zorunlu bir şey 2 bin fiyat çıkıyorsa binme yaptırana kadar. Bu da senin için. Allah korusun büyük bi sıkıntı olursa altından kalkamazsın. Bunları derin düşünmek lazım.
Bi de ben de 22 yaşındayım. Çocukluğumdan beri araba sevdalısıyım beni de egsozlu arabam oldu benimde kanım yukarı kaynadı falan belki hala kaynıyor ama ben bunun arkasına saklanıp bir şeyler yaptığımı düşünmüyorum.
Sen suçlu konumdasın. Bi sıkıntın yoksa eğer polis adam gibi uyarır sende sağa çekersin tatlıya bağlanır. Ama adam önüne kırmış falan filan yani bunlar durup dururken olan şeyler değil kisende suçunu da kabul etmişsin. Uzatmanın da alemi yok bence .
saygılar