Geçmiş olsun eğer gerçekten sivil polisse en kısa zamanda Samsunda tekrar görüşürsünüz kardeşim.
Ayrıca sen dur ihtarına uyma, egzoz olsun, sigorta hak getire bir de şikayet edebilirmiyim diye sorarsan ben de pişkinliğin uç noktası der geçerim.
Geçmiş olsun eğer gerçekten sivil polisse en kısa zamanda Samsunda tekrar görüşürsünüz kardeşim.
Ayrıca sen dur ihtarına uyma, egzoz olsun, sigorta hak getire bir de şikayet edebilirmiyim diye sorarsan ben de pişkinliğin uç noktası der geçerim.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Sivil polis oldugunu nerden anlayacağım derken haklisiniz ama egzozlu arabanin terörle alakali olmadigini bilmeli derken yanlis dusunuyorsunuz Ankara'daki patlama da sciroccoydu spor basik araba
Polis durduk yere tekme atmamis ki kacarken atmis bunda abartacak bise yok. Herkes de polislere yükleniyor çözemedim bu isi![]()
Kardeşim ne diye kaçıyorsun? Sıkıp vursalar ailene ne olacaktı düşündün mü hiç? Üç kuruş ceza ödememek için yapılacak iş değil.
Hadi sigortayı kendi ihmalinden yeniletmedin. Ama egzozun bilmem neyin varsa her türlü cezayı göze alıp da bineceksin arabaya.
Bu arada ateş edicektim falan yazmışsın. Taşıma ruhsatın vardır inşallah. Yoksa şuraya gelip yazman bile şans, direkten dönmüşsün. Şikayeti boşver, gidip durumu anlat. Belki minimum cezayla kurtarırsın.
Ucuz atlatmışsın kardeşim yaptıgın baştan sona hata umarım bu sana bir ders olur. Ayrıca polis muhtemelen sana kimligini gösterecekti fakat durmayıp kaçtıgın icin kimligini gösterme şansı kalmamış muhtemelen sinirlede tekme atmış ateş etmedigine dua etmen lazım.
Dua et de arabana tekme atmış peşinden sıksa şikayeti Allah'a yapardın. Polis olmasa da gece 12'de egzoz açık sigorta yok sıka sıka giderken mahalleli de yolunu kesse şaşırmam ben. Ne hale geldik.
Arkadaşa gereksiz yüklenilmiş adam onun sivil olduğunu nerden bilecek o anda,bu ülkenin rahatsızdan psikopattan bol bişeyi yok. Yol verme mevzusuna millet birbirini pompalıyla öldürüyor.. Ya önüne kıran aracın içindeki sivil değilde psikopatın teki olsaydı.. Kaçmakla bana kalırsa doğru şeyi yapmış arkadaş. Senin sorununa gelince bana kalırsa emniyete git plakası aklındaysa böyle böyle bir araç benim önüme kırdı giderken bende korktum kaçtım kaçarkende aracıma zarar verildi,şikayetci olmak istiyorum dersin, sivil araçsa düzgünce sağa çek desin önüne kırmak ne demek sanki dur demişte bu çocuk kaçmış..
E devletten şimdi baktım, gece 00.29 ' da %30 aşırı hızdan ceza kesmişler aracımın plakasına 412 TL .
Slammed Society Corci !
Arkadas ne kadar sivil dese de bana baya sacma geldi bu olay. Arabanin biri onume kiriyor arabaya tekme atiyor. Oldu ki adamin sigortasi tamam olsaydi dursaydi nasil aciklama yapicaklardi . Egsozun var ondan tekme attim mi ? Tamam eyvallah teror olaylari artti onlarda herseyi didiklemek zorundalar da bunun yuzunden herkes mi magdur olmak zorunda ? Cok mu zor adama kardes araban guzelmis satiyo musun vs diye bahane bulup saga cektirmek ?
Dur ihtarina uymama, abarth eksoz, sigortasiz trafige cikma, trafigi tehlikeye atma isterse bunlarin hepsinden yazar. Arkandan ateste edebilirdi. Yalniz hikayede eksiklik var sanirim durdurmadan once illaki isaret yapmistir anons yada sirenle saga cek demistir sivil de olsa bu cihazlar ekip araclarinda mevcut.
En son bir arkadaşımi böyle canli canlı sahit olarak dur ikazina uymadığına tanık oldum
2 tane motor ekibinin arkasında giden polisler silah cekmislerdi bence siz ucuz yirtmissiniz
Livestrong
Yapmışsın bir hata egzozlu ve muayenesiz dolaşmışsın seni durdurmaya çalışanın da gerçekten sivil polis olduğunu varsayarak
olaydan en az zararla çıkmak istersen yaptır muayeneni sök egzozunu git olay mahalline en yakın karakola
de ki aracın biri şurada şu saatte önüme kırdı ve arabadan inen biri üstüme yürüyerek aracımı darp etti ve beni durdurmaya çalıştı ben de kaçtım dersin. Hatta sivil olduğunu söyledi ama inanmadım ve kaçtım beni öldürecek sandım falan deyip abart olayı ve gerçekten sivil olup olmadığını sor.
Senin polsiten kaçma amaçlı değil de üzerine yürüyen sivil birinden kurtulmak için kaçtığını anlasınlar.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Doğuda olsan taranmıştın geçmiş olsun![]()
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
Herkes terör ülkesiyiz vs. yazmış, burada yurt dışında yaşayan birçok arkadaş var aynı hareketi Amerika'da yapsaydı polis kaçtı ama sebebi vardır diyerek bırakırmıydı? Veya Almanya'da yaşayanlar polis sirenini duyar duymaz ne hale geliyorlar.... Burada polis çok soft kalıyor biraz sert olsa kimse polisten kaçarken arabama tekme attı şikayet etsem mi diye soramazdı.
Amerikada ya da avrupada kuraldır polis durdurduktan sonra arabadan in demeden arabadan inilmez. Biz de de aynı ama uyan yok. Adamlardan tırstın mı kapıları kapatırsın beklersin. Saldırırsa kaçarsın ya da iner çıktığı deliğe sen sokarsın o başka. Ama direk kaçmak şu demek zaten polis olduklarını biliyorsun. Nereden mi anladım? Birincisi kimse yolda denk gelipte ahanda bu x kişisi dalalım diye durup yol kesmez. Takip eder durup indiğinde dalar. Başında kendin demişsin egzoz açık dolaşıyordum diye. Yoksa bunu belirtmezdin. Sende karşındakilerin sivil olduğunu biliyordun bu açık ve net. Haa sivil olduklarını söyleselerdi duracak mıydın? Hayır gene kaçacaktın. O yüzden o tekme müstehak.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)