Emekli askerler kesin olarak yararlanamıyor mu ? Arkadaşımın babasıyla düşünüyorduk almayı, emekliler yararlanamaz tarzı ibare bulunmuyordu, acaba gözümüzden mi kaçtı ?
Emekli askerler kesin olarak yararlanamıyor mu ? Arkadaşımın babasıyla düşünüyorduk almayı, emekliler yararlanamaz tarzı ibare bulunmuyordu, acaba gözümüzden mi kaçtı ?
-Fırat
Emekli oldugu halde oyak üyesi ise yararlanabiliyor. Ama oyaktan toplu parayı alıp cıkmış ise yararlanamaz
Elleme Sekelesin...
Beyler alcak olan varsa, düşünen varsa 1 kontenjan hakkımız var , biz kendimiz yerine alır sıfır olarak alcak kişiye belli bi miktar karsında verebiliriz.
Elleme Sekelesin...
geçmişte yararlananlar şimdide yararlanabiliyor yazıyor internette.
renault fluence indirim oranı en yüksek otomobil. stok bitirmeye çalışılıyor sanırım. ikinci elide baya hızlı sanırım fluenceın.
Dizel ve fullunu 66.500 TL ye alsak sıfırı 83.500 TL. Hiç kullanmadan 77 civarına satabilir miyiz acaba?
____
Yeni megane baya güzel olmuş ama binmek için bütçe clio ya el veriyor. Onlarında kasa değişimi ne zaman ki acaba?
arkadaslar oyak üyesi emeklı personel alabılıyor. babam aldı dıyorum yahualsat yapabılırsınız. satısa manı bırsey yok.
Oyak indirimi ile 1.5 dizel edc fiyatı ne olur acaba? Fiyat listesi var mı?
Selamlar,
Biz geçtiğimiz hafta bu kampanyadan yararlanıp Clio 1.5 dci EDC aldık. Babam emekli asker. Emeklilere yönelik bir kısıtlama yok. Bilginize.
2016 fluence icon düz vites 1.5 DCİ 110 bg bayide dip rakam 84 bin tl 2015 model 81 bin tl, 2016 filo indirimliye 78 bin tl oyakta 66.900 . çok kafam karıştı alasım var asla zarar etmez ama binmek içinde düşündüğüm bir araç değil açıkcası.
Ankara da maista satış danışmanı rütbeli bir askerin fluance dizel otomatiği 71 bine aldığı aynı hafta sözleşmeli olarak 80 bine sattığını söyledi ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum
Renault 2. El Araba Fiyatlar mayis teslim renaultlar, bu isi ticaree doken cok![]()
satıcıda alıcıda en az 6-7 bin kar ediyor. iki taraf içinde iyi.
bende mi ilan versem ne yapsam.![]()
Alacaktım ama biraz peşinatın fazla olması lazım.. Neyse seneye inşaAllah ..
İsteyen olursa bende yardımcı olabilirim..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)