şu twingoları sahip olmadan sevdim arkadaş :D
Printable View
şu twingoları sahip olmadan sevdim arkadaş :D
Twingo'yu gösterdim annem ve ablam beğenmedi. Ben beğeniyorum sevimli geliyor fakat bu durumdan dolayı seçeneklerden çıkarmak durumundayım.
İkinci ve üçüncü seçenekler arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum. Muhtemelen satma durumu uzun süre sonra olacak yani hemen satılsın diye bir çabamın olacağını düşünmüyorum.
Teknik olarak;
Performansı tatmin etmeli 100-130 beygir gücündeki bir motor yeterli olur. Yakıt konusuna da gelince az yakarsa tabi ki iyi olur. Tasarım olarak genç işi olmalı tek kapı ilk tercihim (Aileyle kullanılacak 4 kişiyiz arka tarafın kullanım alanı çok dar olmamalı.)
Marka konusuna gelirsek Fiat tarafındaki seçenekleri pek düşünmüyorum. Tamamen kişisel zevkimden dolayı.
Ayrıca diğer seçeneğimiz de bu klasik Ford Taunus 20m 23m vs. ve diğer klasikler olabilir. Klasik otomobil kategorisindeki önerilerinizi de alabilirim.
Kusura bakmayın okul dolayısıyla çok yazamıyorum konuyu açtı kaçtı gibi düşünülmesini istemem fırsat buldukça konuya yazılanları okuyorum fakat telefonla buraya yazmak benim için işkence oluyor o yüzden cevapları fırsat buldukça yazabiliyorum. Herkese iyi akşamlar
Dostum paran belli. Aylık gelirin harcaman da bellidir.
Alacağın aracın öncelikle parçası ucuz ve bulunabilir olsun. O paralara alınacak araçların masrafsız olmasını bekleme.
Twingoyu zaten önermişler ama benim önerim Astra F. parçaları ucuz ve kolay bulunur.Lpg de yakıtı iyidir. Büyüklük olarak da yeterlidir.
Onun dışında mazda 323 lere bakabilirsin.
Bütçen biraz daha çıkarsa Corsa B GSI. Donanım performans ve lpg de yakıt olarak gayet güzel araçlar. Parçaları ucuz ve kolay bulunuyor.
91 Corolla 1.6 alabilirsin yine yumurta kasa diye tabir edilen accentlere bakabilirsin
az daha çık kardeşim. 12 bindense 15-16 bin civarı çok çok daha üstün araçlar bulunuyor, kalite artıyor resmen.
Kendi favorilerimde olanları atayım, bütçemiz aynı :)
Sahibinden Sat
Volvo 740 GLE 1987 Model 10.000 TL Sahibinden sat
Alfa Romeo 155 2.0 TS 1994 Model 9.000 TL Sahibinden sat
Renault R 19 1.8 RTi 1996 Model 11.750 TL Sahibinden sat
Renault Clio 1.8 RSi 1997 Model 12.250 TL Sahibinden sat
piyasası yükselmeseydi integra derdim konnfor bakımından fiyatına göre
iyi sayılabilcek bi araba mazda 626 yazıldımı bilmiyorum yada renault r21 işinizi
görür gibi
İlk ilandaki Xsara VTR temiz ise bütün ihtiyaçlarını görür. Arka koltukları ciddi geniş. Bagaj LPG tankı sonrasında fazlasıyla yeterli.
Kullanımı rahattır. 1.6 8V 88 Hp motor var üzerinde. Genelde sorunsuz makinadır. Rolanti dalgalanır arada o kadar.
Bir jant + yay ile çok şaşırtıcı görüntüsü olur. 1 sene kadar hem twingo hem xsara kullandım. Düşünürsen kesnilikle xsara derim.
Bahsettiğin bütçelere sorunsuz 120 -130 Hp araba biraz zor.
Bende öğrenciyim unom var tavsiye ederim, ögrenci için uygun şuana kadar ufak tefek şeyler hariç, beni zorlayacak bir masraf çıkarmadı.
Bu arada forum ortamı yanlış anlaşılabiliyor bazen kusura bakma.