Merhaba arkadaşlar, maksimum 50bin TL cabrio, şekli şemali yerinde, ne alınabilir ?
e36 ya o kadar para vermek hiç içimden gelmiyor, cooper aklımda var, CLK kesinlikle olmaz![]()
Merhaba arkadaşlar, maksimum 50bin TL cabrio, şekli şemali yerinde, ne alınabilir ?
e36 ya o kadar para vermek hiç içimden gelmiyor, cooper aklımda var, CLK kesinlikle olmaz![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Belki evlat olur ama çok hoşuma gitti ve acayip orjinal duruyor.
Loading site please wait...
EOS alınıp ön taraf Scirocco' ya çevirilebilir.
opel twintop var 180 lik 230 bg kadar oynarsın güzelde olur. Kırmızı koltuklu al![]()
doğuştan araba manyağı
Saab 9-3 tavsiye edebilirim. Özel olarak plasti-dip yapılmış bir araç.Her şekilde dikkat çekmektedir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74011588/detay
ilanla ilgim yoktur
Saab 9-3 lere yönelirdim ama biraz evlat olur volvo c70'te olabilir
NOT:focusu yolda arkadan görsem gözlerimi kapatırım görmemek için
Hocam bence 308lere bir göz atın.İçi taba ve navigasyonlu beyaz bir 308 çok yakışıklı duruyor bence,üstelik hardtoplı.
Astra H Twintop.
astra cabrioların opc body kitlisi ciddi ciddi güzel duruyor.tavsiye edilir.307cc lerinde 2.0 motorluları vardı sanırım.biz alıyorduk vazgeçtik trim seslerinden dolayı.
Kronik hataları varmıdır bilmiyorum ama hem 4 çeker hem cabrio hemde güçlü bir alet her türlü çok keyifli olacaktır diye düşünüyorum. Şekli şemalide yerinde sayılır.
- Temiz bulunursa 1.8t TT ,
- Volvo c70,
- Astra H twintop
- 308 cc arkadaşımda vardı içindeyken inanılmaz güzel geliyor, çok dikkat çeken hoş bir araç. Fakat ilandakilerin %99.9 u 1.6 140 lık 4 ileri otomatik. Yakıyor, gitmiyor vs vs..
-Fırat
slk 200 tavisye edeblirm
maksat üstü açılsıın sorunu fazla olmasın derseniz
opel astra ve meganelerın cabriosuna bakablirsiniz
Bütçe biraz zorlanırsa + biraz da iyi pazarlık yapılırsa
Madem CLK veya E36 istenmiyor, şöyle ruhlu bişey olsun..
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)