Yeni Meg RS yoktu galiba.. ??
Yeni Meg RS yoktu galiba.. ??
Fotograflar iyi geldi hepimiz icin tesekkur ederiz, eline saglik abi.Yalniz merak ettigim yeni honda hatchback in icini inceleme sansin oldu mu?Biraz bakindim nette ama icine ait bir foto vs bulamadim.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Gitmiş kadar oldum teşekkür ederim.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Honda malesef daha netlesmedigi icin sadece disi tanitimdaydi.
E kasayi inceledim tabi. İci harika olmus nihayet,bayildimmm...! Kesin cok saticak.... Ancakkk,disi yine hayal kirikligi,bildigin C kasa. Bu kadar kopyala yapistir olmaz....
Meg rs belki franfurtta tanitilir. Suan icin clio motorlu gt ile yetinmemiz gerek.
Bazi markalar yok cunku cekilecek yada ilgimi ceken seyler yoktu.
Elimden geldigince detaylandirdim,begenmenize sevindim.
Gitsem fotoğraflardaki kadar detaylı inceleyemezdim abi, fotoğraflar çok başarılı. SW Megane ve Passat SW çok hoşuma gitti.
@997TT Alfa Giulia ile ilgili izlenimleriniz nasıl?
Hondanın yenisi süper
Zaten diğerlerine güç yetmez..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
fotoğraflar için teşekkürler, ellerinize sağlıkviper efsanevi ve bildiğin seksi duruyor, modifiye firmaları yne abartılı olmuş. volvonun duruşu-tasarımı çok hoşuma gitti, r8 savaştan çıkmış gibi gelmiş çok güzel detaymış gerçekten. Favorim ruf standı ve carrera rs oldu. Ne güzel bişey o öyle
![]()
A dream chaser
s90 ilk tanitim fotograflarindan daha iyi cikmis yakindan.
cok basarili olmus bence dizayn olarak.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
S90 a resmen dibim düştü fena duruyo. Elinize sağlık..
Bentley'in Jeep'i nasıldı?
Sosyal medyada baya paylaşılıyor. Biraz fazla lüks gibi kaçacak gibi ama piyasada tutulabilir mi?
Maserati ve bentley suv u merak ediyorum bende?? Yeni e c nin kopyasi. S63 mukemmel bir arac. S90 ezmis.
Lamborghini![]()
Coğrafya kaderdir
abi eline sağlık kesene bereket sayende gitmiş kadar oldukçok güzel modeller var vallahi.
2000 A3 8L
Yanıyor maşallah bakmaya doyamadık. Seatın yeni suvu altecayı inceleme fırsatı bulabildiniz mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)