Kredi kartı ile ödeme yöntemi tüm ticarilere gelse keşke. :)
Printable View
Kredi kartı ile ödeme yöntemi tüm ticarilere gelse keşke. :)
ben uberi moskovada çok sevmiyorum. yandex çok daha uygun ve güzel hizmet veriyor. uberi çağırıyorum eğer beni bulamazsa bişi olursa bazen gelmediği halde ücret çekmeye filan kalkıyor. tabi sanal kart kullandığım için yapamıyor. lazım olmadıkça limit koymadığımdan :D
rusyada yandex candır.
https://youtu.be/-RmmTW4tXa0
Bu da benden gelsin.
Esencılıs'ta sarı taksi yokki
O beyazlarda korsan taksi heralde.
Gündüz vakti eşkıyalık yapıyorlar polis falan niye müdahale etmiyor anlamıyorum. Kimse şikayetçi olmuyor mu? Kaç tane video var yapanların yüzleri gözüküyor. 20k taksi şoföründen bunları bulamıyorlarsa...
Taksiciler boyle yapmaya devam etsin; herkes Taksicilere karsi cephe aliyor agr agir. Hakli olduklari yerde de haksiz duruma dusuyorlar bu hareketlerle
Akbatı Avm de yakın oturan
Arkadaşlar dostlar
Uber i kullanın bunlara prim vermeyin
Bu olay akbatı avm taksi durağının arabaları gerçekleştirdi
galiba yanlış anlaşıldığımı anladım. yada gerçekten yanlış anlaşıldım bilemedim :D
Akbatı avm de kırmzılar vardı
Aynı şeyi yaptılar avm yol gösterdi
Dişli birileri geldi durağın sahibi cezaevindeymiş zaten
Aldılar durağı kırmızıyada gider siyahada gider
Devlet hükümet polis savcı uyuyor orada
Birisinin ölmesini yaralanmasını bekliyorlar maalesef
Yoksa o bölge kırmızı taksinin
Mühürlemişler durağı ibb iptal etmiş çalışma ruhsatını
o söveni gözaltına alsalar da bir güzel verseler sopayı ya . Adam da her türlü davacı olsun burnu bile kanasa o adamdan bilsinler.
O ettiği küfürleri bir delikanlı öle bir burnundan getirir ki o hıyarın.
Ben Sadece auf Twitter: "İzlerken sinirden ellerim titredi. Allah belanızı versin taksici kere. Ulan Olene kadar Uber kullanacağım sarı yavşaklar… https://t.co/iYSqBRQEbC"
İzlerken insanın sinirleri aşırı şekilde bozuluyor. Söylenecek tek bir söz yok...
Terörist gibi şerefsizler. Resmen taksicilik sektörünü lekeliyorlar.
Acaba boyle kufur ederken uberci silahi cikarip namluyu taksicinin agzina soksa.Sonra tetige basip taksicinin beynini 6 parcaya bolse diger o yandaki taksicilerinde diz kapaklarina sikip canli biraktiktan sonra beyabol sopasiyla beyinlerinin pekmezini akitsa en sonda giderken taksileri atese verse
Ceza alirmiki
Adamin konusma tarzi ettigi kufurler onu gerektiriyor da
Ya yok bir aklım hala gir şu ubere diyor ama ya bana denk gelir bi sıyırmanın teki. Benim otokontrolüm zayıf birinin böbreğine saplarım 3 kuruşluk adam için hapis yatarız. Teke tek dövsen zaten başına 10 tanesi üşüşücek ruhsatsız tabanca taşısan bu sefer ihbar ederler yine sorun.. Vallahi Uber şoförü olmak her yiğidin harcı değil.
Ubere girmeyi düşünüyordum , bu videoları gördükçe bizden olmaz onu anlıyorum..
Niye taksiye binilmez görün işte
Bunlara verilen 1 krş haram
Şehir eşkiyası olmuş hepsi
Tüm suç bunları cezaevine atmayan hükümette
Kollu kuvvet ve hukuk sisteminde
kendi taksimiz kendimiz çalıştırıyoruz kirada falan değil ama devlet taksiyi denetlemezse bu işlerin önüne geçemez. Bütün araçlar belediyeye bağlı ruhsat parası veriyor bu araçlara ona rağmen denetlemiyor. Bütün araçlara kamera takılmalı şikayetler dinlenmeli para değişirenler sahte para verenler vs dolandırıcılıktam alsalar içeri bak bakalım yapıyorlar mı bir daha. Akbatı olayı felaket bir olay ordaki taksiler felaket yamyamlar. Kırmizı taksilerin bölgesi zamanında çok kavga ettiler ama adamları kovdular oradan çöktüler akbatıya. Sorun uber vs başka bir şey değil uberi kaldırsa daha beter olucak tamam uber yasaldır değildir bir şey diyemem ama sen işini doğru yapmadığın için alternatifler çıkıyor legal yada illegal ben devletin yerinde olsam itaksi sistemini geliştiririm taksilere vip araçlara geçmeleri için teşvikler sunarım uber tarzı işi kendim yaparım. Geçen cumhurbaşkanı danışmanına denk geldim televizyonda yabamcı bir şirketi vergi ödemeden bu denli para kazanmasına izin veremeyiz diyordu taksiciyi düzeltmek gerekir diyordu ama düzeltmek için hiç bir şey yaomıyorlar oda ayrı.
Yazdıklarım değişik değişik karakterlerle çıktı kusura bakmayın yada bende öyle gözüküyor
Eğer illegalse ülkede ki en yararlı illegallik.. Vaktim darsa bile uber çağırıyorum.. Sayıları taksi sayısını geçecek..
Çevremdeki aktif taksi kullanan herkes ubere geçti..Senelerce taksilerde sürünmüşüz diyorlar :)
taksicilere sorsan açız, karın tokluğuna calısıyoruz derler , ama vıp mınıbus yaptıracak kadar paralarıda oluyor ısın ılgınc yanı ((:
bırıkım yapmıslar heralde ((:
peki daha önce 2 kez ceza yazılması durumunda d2 iptali de varmıydı ? şu an sanırım burdan vurdular sistemi
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...96&oe=5B922650
Yurtdisi donusu ilk kez uber kullandim. Bundan sonrada ihtiyac olursa sadece uber kullanirim
Yolcu begenmeyen taksiciler emek hirsizligi yazsin dursun.
Havaalanina siraya girmeden disaridan yolcu kapiyorlar. Arkada da kocaman emek hirsizligina hayir. Ne komik
umarım,çok borçlu insan oldu çok para baglayan ınsan var ubere,halk için faydalı bir şeyi baltalamayı sever iktidar,(60 bin )servis arabalarına plaka sözünü vereli tam 3 sene oldu takan yok ,servisçi de eylemden korkuyor ohal var dıye sonu hayırlı olur inşallah bu işlerin