Herkese selam;
Arkadaşlar 2008 senesinde yaralanmalı bir trafik kazasına karıştık. Kısaca anlatmak ve danışmak istiyorum. Ben kuzenim ve karşı taraf yaralandık. Neyse şikayetçi olduk birbirimizden vs. 8/2 bende 8/6 karşı tarafta kusur bulundu. Bunun ardından kuzenim tazminat davası açtı (sağ gözünde görme kaybı oluştu) tazminat davasında benim adıma verilen hüküm 10.000tl. Karar 2015 de verilmiş ancak bana herhangi bir tebligat olmadı o tarihlerde ne mahkeme ne de karar adına. Kağıt yeni ulaştı elime. Dediğim gibi benim adıma 10.000tl hüküm verilmiş. Ardından başka bir paragrafda HER İKİ SÜRÜCÜ HAKKINDA VERİLEN HÜKÜMLERİN AÇIKLANMASININ GERİ BIRAKILMASINA HÜKMOLUNMUŞTUR denilmiş. Sonuç paragrafında ise şu ibareler var.
SONUÇ;
Yukarıda açıklanan nedenlerle davalı güvence hesabı vekilinin temyiz itirazlarının kabulüyle hükmün bozulmasına, bozma nedenine göre davalı güvence hesabı vekilininsair temyiz itirazlarının şimdilik incelenmesine yer olmadığına, duruşmada vekille temsil olunmayan davalı güvence hesabı yararına vekalet ücreti takdirineyer olmadığına, peşin alınan harcın istek halinde temyiz eden davalıya geri verilmesine 23.06.2015 gününde oy birliğiyle karar verildi.
Şimdi durum nedir? ben kısaca yazdım buraya ama umarım anlayabilmişsinizdir. Toplam 4 sayfa karar mektubu. O sebeple kendimce önemli olduğunu sandığım yerleri yazdım.