Ustune gitmeyin birazdan hülooooooooğğğğ diye bagirmaya baslayabilir :)
Printable View
Ustune gitmeyin birazdan hülooooooooğğğğ diye bagirmaya baslayabilir :)
Yahu arkadaş ben AKP din nin demedim siz neyin peşindesiniz dedim ki ben AKP'ye oy verdiğim için bana kimse hakaret edemez tehtid edemez dedim bu kadar edemez edeninde ben amınakoyayım...
Ne güzel sistemmiş. Memleketin içinden geç sonra kaç sorun kalmasın :) Yada bunu inanarak yazdıysan ve hala destekliyorsan diyicek birşey bulamadım... Birde ben oy vericem hepiniz çekiceksiniz kafa yapısıda güzelmiş. Çalıyor ama yolda yapıyor düşüncesinin farklı evreleri olsa gerek ;)
Günde on defa anamı babamı sevdiğimi aramak zorundamıyım ben iyimisiniz diye ? Toplu taşımaya binmekten korkup kendi aracıma binip tenha yol aramak zorundamıyım ? Benmiyim suçlu ? Kimi eleştirip kime kızıcam ? Ankara da eşimiz dostumuz ölüyor tanıdıklarımız parçalanıyor. Şu an tamamen şans eseri yaşıyoruz. Ne suçumuz var ? Ve tamamiyle net bir şekilde diyorum ki; bunun suçunu bu başımızdakiler, Ulu önderimize ataput diyenler, osmanlı yı geri isteyenler, 90yıllık enkazı kaldırmak isteyenler, yurttaki bebelere tecavüz edenler, paraları sıfırlayanlar, cumhuriyeti istemeyenler yaşasınlar. Onlar parçalansın. Siktirsinler gitsinler sevmedikleri güzel memleketimden parça pinçik şekilde !!
Yani akp ile dini bağdaştırmadım arkadaş hak yemekten bahsetti bende bana din öğretme dedim din ile ahkam kesme dedim ne AKP'si AKP konusu ben oy verdiğim için bana hakaret edemez kimse kimseye bu Hakkı veremez dedim yine diyorum ben AKP'ye oy verdiğim için bana hakaret etme Hakkı kimseye doğamaz bana hakaret edene bende ederim bu kadar basit...
Ya arkadaş iktidarı eleştir oy verene hakaret etme istersen kimi eleştirirsen eleştir buna laf söyleyen yok sen iktidarı eleştirdiğin için sana laf söyleyen şerefsizdir eleştir....
Ya kaypak bak oradadanda aynı şeyi yazmışım diyorum ki benim düşüncemden dolayı bana hakaret etme git kime oy vereceksen ver sen kaypaksın benim orada kibarca yazdığım şuan sinir krizi ile yazıyorum bana oy verdiğim partiden dolayı hakaret eden kişiliğime hakaret eden yavşaktır...
Bende şunu yazmadan geçemeyeceğim son mesajım bu konuda
Bu ülkeyi bölmek isteyen, tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalan çırpan, ülkeyi kaos ortamina çeviren kul hakkı yemeyi sevap zanneden dini alet edip insanlari kandıran bunlara yardım eden yataklık eden savunan her kimse bende topumun amk.
Yarası olan kocunsun...
İyi geceler .
bu arkadaşın psikolojisi bozuk bence. bi arada bi konu açmıştı hatta uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili miydi , tam hatırlayamadım. neyse allah ıslah etsin.
Dualarla geldi küfürlerle gitti.
"Takke düştü kel göründü"
"Aldatanlar sizi Allah ile aldatmasın" (ayet)
Yahu dün gece ki yazışmalarımız, fikir ayrılıklarımızı tartışmamız ne kadar düzeyliydi dostaneydi, bir de bu geceye bak.
ben gidersem devlet çöker!
:)
Seninle aynı düşünmedi diye ban.
Demekki ülke sizin gibilerin eline düşse sallandıraaksınız milleti o kadar kin ile dolusunuz.
Birsey farkettim bunlarin taraftarlari da tarz olarak birebir kopyaliyorlar kisiligini uzun adamin.. Magdur edebiyatidir, dini alet etmedir, kucuk kopyalari gibi geziyorlar.. Allah islah etsin, kimse sallandirmaz sizi merak etmeyin vatani direk satanlar sallandirilmali ama, sizin hesabiniz ahirette..
yok onunla aynı kefeye gelmediler diye yedi sanırım ban ı kufur edenı gormedım bundan baska,
saray soytarısı gıbı dusunmuyoruz dıye ayrımcılık yapmıyorlarmı ? o soytarı ayrıstırmadımı herkesı ? Atatürke olan kini ***** bahsetmeye gerek yok...
ama yok öyle yağma tatlı tatlı yemenin acı acı sıcması olur,ülke benim elime düşse şahsen şu an milletin aq caz dıyenın ve onun kafasında olanların terseten aq makla başlarım
Tabi hangi devlet kurumu saglam kaldi ki, halkin guvendigi bi devlet kurumu kaldi mi ki, ne yargi ne polis ne ordu.. Asker sehit olur, ama terorle mucadeleyi o yapmistir, sanki 4 5 sene once orduyu parcalayan davanin savcisi oldugunu bas bas bagiran o degil de benim..