Yaklaşık olarak evet. Genel de 2 yada 3 arabam olur.
Printable View
Ben 20 yaşında araç toplayacak olsam ya ae101 toplarım ya da mazda xedos. Biri iş makinesi(ae101) topladıktan sonra nükleer felaketten falan kaçabilirim onunla sanırsam. Öbürü zaten saçmalık, audinin 2008 yılında boy boy reklamlarla çıktığı şeyi 93 yılında yapmış bir araç. Güneş paneli sunroof falan, bunlar terbiyesiz hareketler, istiyorum bir tane. Ya da 929 sentia. O da ne biçim.
W124 iyidir ama hem piyasadakiler turşu hem de parçaları çok pahalı. cam krikosunun motoru 1350 liraydı en son. O da Türkiye'de değil Polonya'da.
Eski lexuslara filan bakın bence.
o yıllarda aradığın kriterde mantıklı araç bence injeksiyonlu 90-93 model bir honda accord olur... 13 14 liraya arada güzel arabalar çıkıyor.. km leri genelde yüksek oluyor ama kullanıcı kitleleri genelde orta yaş üstü olduğu için araçlar bakımlı ve yorulmamış oluyor... mekanik yürüyen yan sanayi yedek parça olarak parçası uygun ve boldur...
W123 280TE m110 + rektifiye + Ms + lpg + bolt on turbo :alright:
W124 300D. Varsın gürültülü çalışsın o 5 silindirin homurtusu yeter bana.
integra al.
Keyifle binecem ve satmam diyorsan 2.0 vectra b almanızı öneririm.Manuel ve sunrooflu denk gelirse tadından yenmez
W124 ayrı bir araç. Sahip olursanız sonrasında zevk alacağınız tek araç yine bir mercedestir, bunu düşünün derim. İlk sahibi dedem olan (mekanı cennet olsun) 1991 w124 var hala garajda, kafanıza takılan sorular varsa yanıtlarım seve seve.
w124 300D TURBO var bizde de.
Çok keyifli bir sürüşü var.Temizini bulursanız hiç kaçırmayın.
Tekrar edeyim, 124e fazla heves etmeyin. Öyle sorunsuz araçlar değiller. Çoğu parçasının üretimi durdu ve olanlar da inanılmaz pahalı. w124 iyidir ama çok temizini bulmak gerek. Ki o da para ediyor.
Abi senin yerinden olsam Japon"dan şaşmam :)
Benim için arabam Japon olduktan sonra marka modeli farketmez.
Rwd olsun diyorsan AE86 diyorum, ama dediğim gibi Japon"sa marka model farketmez benim için :)
w124 OM606 300TD inanılmaz keyifli olur.
Az bulundukları için bu saçma piyasadan nasibini aldılar fiyatları 25-40 arası değişiyor.
Çocukluğum w201 190 da geçti o yıllara ait mercedesin ağır kaza yapmamışını bulursanız mutlaka alın kullanımı sağlamlığı herşeyi günümüz araçlarına göre çok iyidir.