Tam belirli değil, emlak konut'un sitesini takip etmek gerekir.
Printable View
Ankara toki hakkında bende araştırma yapıcaktım iyi oldu bu konu.
Ödemeler nasıldır, vade nasıl oluyo, peşinat ne istiyolar, şarlar neler?
Peşinat olmadan direk taksit usulü alabiliyo muyuz?
Kuzey Ankara, Kuzey yıldızı Toki'den ev alacaktık 2 sene önce, Gittik kuşcağızdan daire aldık. İyiki de almadık oradan, şimdi it, çakal yuvası oldu.
ben 2 yıl once nata veganın ordakı tokıden cekılıse katıldım 1+1 daıre aldım aylık 200 -200 oduyorum :) 35bın tl toplam para su anda gorudgum kadarıyla 55-60 bın ısteyenler var.ama tabı her evın kırası odemesı boyle uygun olmuyor.mesela bızım oraya astının dogu termınalı ve bı unıv.gelıcekmıs belkı ılerde daha da degerlenır
Temelli çok çok ters tabiri caiz ise dağın başı diyebilirim yatırımlık olsa bile ölü bi yatırım olur o taraflara bir kere gittim sanayileşme bayağı vardı 2008 2009 dönemlerde iş için gitmiştim. Şuan kuzey yıldızının 3. etabına yakın oturuyorum yatırım için buralardan alınır 3 ve 4. etaptan alınır diğer etaplar değerlenmez pek. Yatırım için ben olsam yenikent etimesgut taraflarına bakarım madem sincan tarafını düşünüyosnuz. Yok keçiören pursaklar derseniz Saray var veya kuzey yıldızı 3. 4. etap derim ama oturulmaz o evlerde kutu gibi kiraya verilir. Zaten ne mal olduğu belli değil orda oturanların "paralı kadın askerlerde var madde satıcısıda" yatırımlık daireler yani...