İlanların azalması birşey ifade etmiyor bence.
330 bin bedava ilan yerine 100 bin paralı ilan her türlü adamların işini görür.
Malesef rakipleri de yok o yüzden herkes paşa paşa ilan vermeye devam edecek.
İlanların azalması birşey ifade etmiyor bence.
330 bin bedava ilan yerine 100 bin paralı ilan her türlü adamların işini görür.
Malesef rakipleri de yok o yüzden herkes paşa paşa ilan vermeye devam edecek.
En kizdigim yalan ilan. Audi 80 coupe fwd araci , Audi S2 quattro 225 hp diye ilan veriyor. Bunun gibi cok emsal var. Normal Fiesta 'yi ST olarak ilan veriyor vsvs.
Daha önce başına gelen var mı bilmiyorum ama bizim başımıza fiyat kırmak için ilan açıp bizi arayan çok oldu.
Hasarlı araç satışı yapıyoruz. Sattığımız araçlar çok pahalı araçlar değil ama donanımlı araçlar oluyor. Genellikle bizim sattığımız zamanlarda, eşdeğer araç sayısı olmuyor ve fiyat olarak yüksek yazıyoruz. Sırf fiyat kırmak için resimsiz, bizim araçların donanım ve kmsine yakın ilan açıp bizi arayanlar oluyor. Sırf bunları kesse yeter. Bir de örnek olarak açtıkları sahte ilanı bize söylüyolar.
keyfe keder yazan ilanları direk silsinler bence bide az daha pahalı olsun hatta böyle 200-300 tl olsun bence piyasayı mahfetdenler azalsa. eskiden sahibinden ilan arardık ucuza almak için şimdi galeriden bakıyoruz resmen.
Amatörler için bir sekme olştursalardı ya... bedavacılar bölümü falan olmadı böyle... Adı sahibinden, satanlar %100 ticari oldu. Önce bu durumu kurtarmayı deneselerdi...
onu bunu bilmemde sahibinden.com un otomobil piyasasına ciddi etkisi var , bizim insanımızında malı kıymetli tabiki , arabayı alıyo 25e koyuyor 27 ye enayinin biri gelirse satarım mantığıyla , öbür taraftan ciddi satıcı bakıyo bu araba 27 ediyosa benim arabam daha temiz diyip 29 yazıyo derken 25 liralık arabalar 35 liradan işlem görüyor ,
he birde şu mantık var adam almış arabayı 2 sene sürmüş satarken mantık şu sana aldığım fiyattan veriyorum , böyle saçmalık olur mu ya 2 sene tepe tepe kullanmışsın o arabayı hiç mi eskimedi araban hiç mi değeri düşmedi vicdansız
Sitenin kuruluş amacına ters zaten bu. Belki de kurarken ticari beklentilerle araç ev al sat yapanların bu kadar kullanılacağı düşünülmedi. Ancak şimdi her iki piyasanın da bir numaralı tabanı. Ev araba alacak olan buna bakıyor.
Hatta galerilerin güvenilirliğini artırmak için bilmem kaç yıldır üye işaretleri de veriyorlar. Ücretli ilan sistemi de yine tüzel kişiye değil kurumsallara yaradı anlayacağınız.
E hani ilan sayisi azaliyor ama bir faydasini biz goremedik ki. Vtecler 35 lira sciroccolar 60lira olmus?
Ülkedeki mantık şu adam araba alıyor bakım yapıyor fren balatalarını vs değiştiriyor sonra da arabayı satılığa çıkartıp 30 a aldığı arabayı 32 den aşşağı hayatta vermem masraf yaptım arabaya diyor.
Sahibinden de artık çoğunlukla galerici ilanları göreceğimizi düşünüyorum,
ücretsiz bir site kurmanın tam zamanı :) zaten tonla site var ama yeni her zaman iyidir :)
bence ücretsiz olmasından kaynaklı herkes galerici oluyor , şuanki fiyatlara ciddi bir yansıması olduğu kanaatindeyim ,ilan başı 10 lira olsa kimseye koymaz bence hatta 20 lirada koymaz , en azından gereksiz ilanların birçoğu temizlenir , parayı ödeyememekten değil ödemekten aciz olurlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...01289105/detay alın size keyfekeder satılık golf 5 54 lira nerdeyse
2014 aralıkta passat 1.4 tsi dsg comfortline aldım sunrooflu boyasız 70binde aldım. şuan 120binde dedim 52ye falan veriyim dedim benim kmden yüksek sunroofsuz siyah passatlara 56-57 yazmışlar şimdi 52-53 den versem enayi gözüyle bakcaklar ulan adamlar ederi 48-50 arası passatlara 56 istiyorlar.
2008 golf 5 midline a 53 yazmışlar ?????? izahı var mı , siz vicdanlısınız yine eşe dosta verin aracınızı , yerinizde olsam ilana bile koymam , enteresan birşey daha diyeyim iki tane astra j aracım oldu ilki 2013 1.6 edition du arabayı satayım dedim , 2 parça boya vardı hasar kayıtlılardan bile daha ucuz yazdım yanlış hatırlamıyorsam 38bin di 3 hafta boyunca ne arayan oldu ne soran , daha sonra 43 lira yazdım fiyatı telefonum susmadı 41 500 den sattım arabayı :)
259bin
04 Temmuz 2016
http://www.imagesyukle.com/images/04Temmuz.png
Ben hala ücretli olmasına sevinenlerdenim, düşüncelerim doğru çıktı.
Geçen ay ilanı verdim , 4. günde güncelim dopingi yaptım ve 4 .gün sonunda aracımı sattım.
Keyfe keder ilanlar olsa o kadar hızlı satılacağını düşünmüyorum.
ücretli olması mantıklı ama istenilen ücret mantıklı değil.
Sahibindendekiler 10 lira üstünü yazsınlar mantıklı bi fiyat verince hakkaten satmak isteyen beklemiyor arabasını
Şuan ***** sitede kimse aracını ihtiyaçtan satmıyor hepsi keyfe keder neredeyse ihtiyacı olan aracının gerçek ederi yazılan araç kalmıyor.
bir gün için oto pazara giriş ne kadar ve kaç kişi görecek aracı 1 ay ile o fiyatı orantılamalı
Türk milleti fakirdir, ama cebi değil ruhu fakirdir. 50 binlik araç satar, 30 liralık güncelleme parasına kıyamaz.
(İlan sahibi dayanamayıp güncellemiş galiba yine).
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...09951480/detay
Normal fiesta yı st olarak vermeyi boşverin fiestanın van larını ssport kategorisinden ilana veriyolardı 3 tane fiesta sport var 45 tane fiesta van bide 1.6 tdci kategorisi altında arabanın piyasasını mahvetttiler ve araacı satana kadar 30 kişiyi öldürcektim en az 12 000 tl ye var bu arabadan sen ne hakla 30000 tl istiyosun diyolardı defalarca sahibinden.coma bildirmemize rağmen hiçbir düzeltmede bulunmadılar