G.tlerinden kan alırlar orda reislerinin yemezler.
Cahil bir ulke değil ki bizim gibi
Printable View
Terörü sadece doğu medeniyetine ait bir olgu sanıyorlardı.. İlahi adalet diyeceğim de neyse... Artık yeni bir çadır da ordaki eylemciler için kurarlar..
http://i10.sozcu.com.tr/wp-content/u...ka-turkiye.jpg
Kocaman bir fark var ab ile bizim aramızda:)
Yahu ne terörü belçikada terörün ne işi var ? Ortadoğuyu ele geçirmek için oynanan danışıklı dövüş. 11 eylülü hatırlayın kulelerin nüfusunun yüzde 90 ı yahudiydi ve orda o gün ölen yahudi sayisi bir elin parmağını geçmemiş. Daha sonra ne oldu ? Büyük güç amerika ortadoğuya barış getirmek için milyonlarca insanı katletti. Sadece petrol pardon barış.
İstihbarat zafiyeti bir tek Türkiye sınırları içinde var, baksanıza adam kaç gün önce Brüksel diyor. :D
brükselde çadır varmışda .. kendi memleketimizin birçok yerinde çadır da kuruldu teröristlere taziyeye de gidildi heryerde apo bayrakları asıldı yemişim brükseldeki pkk çadırını
Allah sabır versin, ankarada ölende insan, istiklalde ölende, bürükselde ölende. İstiklalde ölen israilli çıkınca oh diyene, avrupadaki patlamaya oh diyene söylenecek söz yok gerçekten...
Masum bir insanın ölümüne üzülebilmek için o insanla etnik kökene yada aynı inanca sahip olma zorunluluğu hisseden varsa açık ve net o kişi bedenen insan olsa da ruhen insan olamamıştır.
İsraillide, kürtte, belçikalıda, türkte insandır ve hiç kimse o şekilde ölmeyi haketmiyor.
Masum bir insanın ölümüne sevinebilecek kadar alçalmak...
Burada görüyorum ki bazı arkadaşlar brükseldeki pkk çadırlarından dolayı, yaşanan patlamaya seviniyor
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Burası ne Brüksel ne Paris, burası Türkiye ve Devletin valisi pkk propagandasına izin veriyorsa ve devlet buna bir yaptırımda bulunmuyorsa siz boşverin brükselde olan pkk çadırını.
Vay be burasi akp nin iktidar olduğu ülke olan türkiye mi
İktidar buna izin vererek pkk ya destek veriyor o zaman değil mi bence öyle
81 ile söz geciremezsen adam seni kucakta oynatır böyle
2001 e kadar böyle birsey gormek mümkün değilken simdi rutin geliyor bu tarz şeyler
Yani doğuya gittin mi bilmiyorum ama son 5-6 senedir açılım muhabbetinden sonra her yer bu renkte :) Çok güzel görüntüler..
2001 öncesinde de terör vardı ama taviz yoktu. Hadeplilerin meclisten yaka paça gözaltına alındığı zamanları özledik. He ama o zaman metrobüs yoktu.
Metrobüs yoktu, marmaray yoktu çok zor günlerdi, akşamları evimize gidemezdik zihniyeti var ya bide . Boğazı yüzerek geçip beylikdüzüne yürüyodu sanki insanlar bunlardan önce, metrobüs geldikten sonra beylikdüzüne ulaşmak 1000 kat daha zorlaştı bence, küçükçekmeceden sonra adam akıllı trafik olduğunu hatırlamıyorum ben eskiden, hele metrobüs avcılardan uzadıktan sonra a. koydular ulaşımın
2001 e kadar herşey güzeldi.
Kimse bu kadar kufretmiyordu.
Karisini dovmuyor imamlar öğretmenler ogrencilere cinsel istismar yapmiyordu.
Camiler azdı ama herkes daha cok 5 vakit namaz kilar oruç tutardı.
Herkesin birbirine saygısı vardi.
Birisi açıklasın ne oldu bize de akil tutulmasi yasaniyor 15 yıldır:)
http://www.mynet.com/haber/iphone/du...0657-1?share=1
Yavsaklari görüyormusunuz ? Gordukce tav oluyorum sabah sabah afyonumuz patlamadan. Başımızdaki yavsaklarda diyor ya stratejik ortağımiz. Ortaginiza sokayim. Yine türkün türkten başka dostu,kardesi yok dedirtti.sanki tüm dünya bize dusman amk. Biliyoruz turkiyede terörü destekliyosun bari aleni salaga yat bunu yap. Hepsinin köküne kibrit suyu