Dün Adapazarı'nda işim vardı. Gidiş ve gelişte otobanı kullandım. Giderken acelem olduğundan 130km/h ile gittim, dönerken acelem olmadığı için maksimum 110km/h ile kah orta şerit kah en sağ şeritten takıldım. Aheste gidiyorum diye aynalara bakmamazlıkta etmedim, isteyen herkese yol verdim hatta orta şeritten giderken 1 araç boyu boşluk ile ileride sağ şeritte kamyon yol alıyordu, makaslar atarak gelen bir sürücüye o aradaki boşluktan geçebilmesi ve kamyona sıvanmaması için yardımda bulundum, o makas atan denyo ölmesin diye gaz kesip yol verdim. Denyo herif, ölmedi ve o boşluktan rahat geçti diye bana teşekkür bile etmedi; ben gaz kesmesem bugün gazetelerde İzmit Körfez'de kamyona çarpan bilmem kaç yaşındaki sürücü öldü diye haber okuyorduk. Hıyar işte, o boşluktan geçebilmeyi kendi başarısı sanıyordur; ben gaz kesip yol vermeseydim çoktan ölmüştü ama farkında değil. Neyse, birgün bu hareketi yaparken biri farkında olmadan gaza basar o da makası tamamlayamaz ve bu dünyadan ayrılır gider. Niye geçemedim diye de diğer tarafta sorar durur.