Ben yürürken daha agresifim trafikteki araçlara karşı, araba kullanırken daha sakin kalabiliyorum. Nedenini çözemedim, muhtemelen sinyal vermeden ezmeye kalkanlar yüzünden :D
Printable View
Ben yürürken daha agresifim trafikteki araçlara karşı, araba kullanırken daha sakin kalabiliyorum. Nedenini çözemedim, muhtemelen sinyal vermeden ezmeye kalkanlar yüzünden :D
ben emniyet şeridi ve boş şeritlerden gelip önüme geçenlere dayanamıyorum. hatta hic bir sey bu kadar sinirlendirmiyor beni diyebilirim.
Dudullu Pide"nin oradaki durakta otobüsten indim karşıya geçeyim dedim.
Anladımki İstanbul"da karşıya geçmek ölümle kalım arasındaki ince çizgiymiş :D
10-15 yıl önce desen böyle multimedia tipi şeylere ne gerek var derdim ama şimdi olmazsa olmazım beni trafikden soyutluyor kendimi ev ortamında hissediyorum yoldaki stress kavga dövüş korna gürültü bağırtı dur kalk ışıklar umrumda bile olmuyor..
açıyorum neti açıyorum tv yi film klip falan koyuyorum dur kalk trafikde ben yoluma bakıyorum milletin birbirini yiyişini izliyorum..
Yakında kettle falanda alıcam torpidoya ufak hazır çay kahve çorba noodle falanda koyucam.. evet evet yapıcam :) ...
Şu viyadüklerde bağlantı noktasında frene basıp hızını 2km düşürenler trafik yapıyor ya ozaman deliriyorum.
İşte bunu yaşarsam anlıyorum ki ruh halim kotu camı bir tık açıp radyo değiştiriyorum. Fazla takmamak lazım.
Sinyalsiz zorla önüme kıranların bende önüne kırarım.Kendisi yapmıyormuş gibi laf söyleyip küfür edince gözümdeki bütün film şeritlerini tek hamlede indirmek istiyorum fakat anam,babam aklım gelince belasından bulsun diyip gidiyorum.
ankarada 30 km yol yapıyorum dönüşüde var keçiörenden inceğe yolda her türlü tiple karşılaşıyorum çok şükür ki alışma sürecini atlattm bazen öyle rahat oluyorum ki normalde söveceğim tipe bile dalga geçip fütursuzca kahkaha atıyorum hele ön cama yapışık araç kullandığını sanan ama aynaları kullanmayan şeritten bi gram ayrılmayan ablalarımız benim favorim düşündükçe hala gülüyorum :D :D :D sinirlerimi alıyolar güzel oluyo
sakinimdir, çok gerilecek birşey olursa bir sigara yakarım, bir kaç saniye sonra yine pamuk gibi olur geçer giderim.. tepe atmasını yaşamam için ciddi kasıt olması gerekiyor :)
keşke yasadıgım yerde bır trafıke gırsenız hern biri sizi vurabılır burda haklılık yok hep haksızsın:)
her gun Istanbul trafığınde olanlara Allah bolca sabır versın, yoksa ya bırını öldürürsünüz yada sızı öldürürler..
Trafikte kimseyle tartışmamak en güzeli özellikle benim bulunduğum şehirde pek normal insan bulunmadığı için en sağlıklısı bu diye düşünüyorum.Kavga etme buralarda pek fazla olmuyor direk silahı çekip vuruyorlar.O yüzden değmeyecek şeyler için camı bile açmaya gerek yok bırak gitsin belasını bulur başka birinde zaten.Ailenizi sevdiklerinizi düşünün zaten siniriniz geçmiş oluyor.Değmez inanın seviyeyi bozmamak lazım.
5 km de 5 kilo sinir
gün geçtikce sakinleşiyorum önümde araba patlasa sol sinyali verip gecerim o hal aldı :)
Sinyal verdiği zaman heryol babasının sanan , birde emniyetten giderken polis var sanıp önüme atlayanlara yardırıyorum bide üstüne kırıp önüme sokmuyorum , ağır tahrik içeriyor çoğu sürücü soldan gidip 60 km hızla sol şeride yapışan kırıklar , altında 320 var diye sol şerit kendinin sananlar neler neler günde ortalama 50 km yol yapıyorum doğal olarak çok dolmuşum .. :)
Ah şu Ankara trafik öküzleri.. :@
Şirket spec sem önüme atlamaya çalışanları sıkıştırır, makas atana attırmam :D
Şerit takip asistanı sistemi çıktığında çok sövmüştüm oyuncak mı olcak iyice arabalar diye, şimdi tüm arabalarda standart olsun diye dua eder duruma geldim. Adam 2 şerit ortalamış gidiyo sellektör korna yaparsın takmaz, açığını bulur araya dalarım hala umurunda olmaz, yanında kornaya asılıncada sövmeye başlar. Bende x2 iade-i ziyaret sıkıştırmamla devam ederim.
Kendi arabam dumanlı dizelle zevkli oluyo :)
Sol şeritteyim çekilmesi için sellektör atar beklerim çekilmez, yaklaşırım 2. Sellektör çekilmez, biraz daha yaklaşır 3. Sellektör gene çekilmez, son uyarı olarak korna yaparım çekilmezse sağdan geçerim önünde tapa gaz yüklenir dumana boğar geçerim :D mecbur şerit değiştiriyo :hahaha:
Ankara trafiğinde eğer acil yetişmeniz gereken yer varsa benim ingiltere taktiği dediğim sağdan dreksiyon modu devreye alıyorum. En sağ şerite geçiyorum gayet yol açık oluyo :)
Trafikte sabrı işim sayesinde öğrendim. Çalıştığım şirkette forklift kullanıyoruz yoğun olarak (müşteriye açık yasal sınırlar ve alan çerçevesinde). Adam zincirle kapatılan bariyeri aşıp (zincir çekildiyse yasaktır girmek) önünde dikilip erikli kaynak suyun içindeki alüminyum miktarı ve ph değerini incelerken içten içe sövüyorsun haliyle. Ama içten içe :) Müşteri neticede gereksiz her türlü sorusuna da ayrıca yardımcı oluyorsun. Trafikte ise mütevazıyım genelde. Geçenlerde benim hatam yüzünden birisi ani fren yaptı elimi kaldırarak özür diledim adam kornaya basa basa yanımdan bi daha geçti üstüne üstük bide önüme kırdı. Adama uysam başına geleceklerden habersiz :) La havle dedim yoluma devam ettim. 3-4 ay önce zaten çok talihsiz bir kaza atlattık buraya da konu açtım (otobanda sol şeritte yan yana durup kavga eden 2 barzo yüzünden arkadaşım arkalarından çarpmıştı) . Her zaman sakin olmamız lazım ülke geneli herkes gergin tedirgin.Trafikte dayanamadığım tek bir şey vardır o da arkadan gereksiz ısrarlı ısrarlı selletör atan BeMeWe cilere yaptığım şakadır aynada kaybolunca onlarda sakinleşiyor yanından geçerken frene dokunmalar falan sanki ben gazlamıyordum ki havalarında :)
Çok sakinim, aşırı saçma sapan bir hareket olmadıkça tepki göstermiyorum. Trafikteki herkes karakter gelişimini tamamlamış insanlar, milleti düzeltmek icin cok geç. Gerilmeye gerek yok :)