Evet arkadaşlar son zamanlarda bmw üzerine ard ard konular açarak sizlerin kafasını ütülesemde , yardımlarınızdan ve ilginizden dolayı hepinize çok ama çok teşekkür ederim . . .
Arkadaşlar bu yola bir dönem kullandım Doğan slx ie 98 model araç 'la tekrar başlamak için girdim , fiyat yüksekliği beni e34 arayışına ardından gidip ,gelmeler tabiri caizse turşu,pert araçların çıkması hüsranlar v.s . . .
Beni bu BMW sevdasından vaz geçiremedi ; ve e36 arayışına başladım .
Çıkabilicem üst limit şuan 20.ooo-21.ooo Bin TL gibi ama temizini bulana kadar geçen sürede biriktirip iyibirşeylerde alabilirim fakat her geçen gün dengemi bozuyor ve beni mutsuzluğa sevk ediyor .
Siz değerli Tech üyelerinin de destekleri ile umarım 0 kondisyonda olmasada temiz beni fazla üzmicek,seneye askere gidicem o zamana kadar idare edicek bir araç arıyorum . . .
Bir tane buldun ;
BMW e36 94' 320i Kırmızı Edirne ; Abs,Klima,Sunroff,4cam auto,7 Tuş obc Aracın ön kule ve kaput etiketi duruyor . Temizlik boyası var . . . Detaylı resimler eklenmiş ilan ;
Loading site please wait...
Siz değerleri üyelerinde bil hassa BMW ve e36'dan anlayan kişilerin yorumlarını bekliyorum .
Çevrenizden tanıdığınız bildiğiniz temiz fiyat aralığına uyan araç tavsiyelerinizde bekliyorum . . .
Bu arada edirnede güzel bir BMW servisi yada kompustest mevcut mu aradan bunuda çıkaralım
Yada Edirnede aracı tanıyan bilen bana yardımcı olabilicek kişiler . . .
Herkese iyi forumlar . . .