Bizim aile müslüman. Pedofili meşru değil.
Printable View
Siyasete bağlamayın arkadaşlar bu konuları..
Tacizciye yeterli ceza verilmiyorsa, kanunları siyaset mi belirliyor ki siyaset suçlu olsun..
Tecavüzcüye "tecavüz ettiğinle evlen sorun kalmasın" hakkını siyaset mi veriyor ki siyaset suçlu olsun.
Ne idüğü belirsiz rektörleri siyaset mi okulların başına atıyor ki siyaset suçlu olsun.
Hayvan eğitiminden daha düşük eğitim programını belirleyen milli eğitimi siyaset mi yönetiyor ki siyaset suçlu olsun..
"Kadın mı kız mi bilmem" gibi bir kadının mahramiyeti ile ilgili bir cümleyi siyasiler mi kuruyor ki siyaset suçlu olsun..
Ben diyorum tüm bunların suçlusu TFF diye.. Öyle beyne böyle sorumlu kurum..
Babanın kızına yaptığından mı ibaret tecavüz? Ensarda öğretmen 45 öğrenciye tecavüz etmedi mi? Akit yazarı neden içeride? Üzmez u unutuldu mu?
İnsanların yaptığı şeyleri engelleme yolu eğitimdir, ahlaktır, caydırıcı cezadır. Bunları uygulamana rağmen baba, öğretmen ya da her kimse yine yapıyorsa onu zaten engelleyemezsin. Herkesin çüküne kelepçe takma imkanın yok.
Bu eylemi yapan zaten tartışmasız insanlık dışı, tartışmasız suçlu. Bunu konuşmak abesle iştigal. Konuşulacak konu bunu yapanların artmaması için devletin, siyasetin ne yaptığı ya da ne yapmadığı. Ama biz bunu bırakıp sadece vay serefsiz diye tecavüzcüye söversek bu olayları yaşamaya devam ederiz ve ediyoruz da.. o tecavüzcü zaten insan değil, insan olmadığı için de fıtratının gereğini yapıyor. Hayvana hayvan demek ne kadar anlamsızsa buna sövmek de o kdr anlamsız..
Bireysel bir eylem olan tecavüzün cezasını sen devlet olarak ortaya katı bir şekilde koymazsan evet bunun suçlusu siyasettir. Devlet denilen kurum biat edilmesi için değil, insanların haklarını koruması adına vardır. Bir babanın çocuğuna bu denli iğrenç bir şeyi yapacak cesareti varsa, bunun sorumlusu caydırıcı cezaları koymayan hükümetlerdir. 45 çoçuğun tecavüze uğradığı bir kurumu bire bir hükümet koruyorsa evet bu konunun sonu da yine siyasete bağlanır. Madımakta din elden gidiyor diye otel yakan zihniyetler, bugün çoçuklara tecavüzün gerçekleştiği kurumları dört bir yandan koruyorsa evet bu konunun varacağı yer başarısız siyasetçilerdir.
makalede prf,çocugun çizdiği resimlerden anlayabılıyoruz yalan soyleyıp soylemedıgını demiş,10 15 yaş altındaki çocuk bilgi dağarcıgı sebebıyle babasını cızerken erekte olmus halını çizemez doal olarak yalan şansı yok demiş,buda ele veriyor...okullarda öğretmenler bireysel olarak herhangı bır ders saatınde kalkıp ailenizi çizin diye 1 ders boyunca süre verse,yada hadi bize herkes babasını abisini çizsin bakalım vb uygulama yapsa bana göre bi derece işe yarayabilir,gereken neyse yapılabılır dıye dusunuyorum,adamın soyledıgı mantıklı uygulanabılır.