bagaj gerektiği için sedan almamız gerekiyor yoksa i30 güzel bir seçenek
Printable View
Xenonlu octavia iyidir güncel kasa olması sebebiyle mantıklı. 136 lık astra da akıl çeler ancak güncel değil kasası.
Evet bende astra kullanıyorum fakat benimki 1.4 t 140 lık olan ben çok memnunum. Opel forumlarından takip ettigim kadarıyla 1.6 cdti kullanıcıları çok memnun ayrıca yakın bir arkadaşım sıfır aldı 10bin km yaptı henüz konfor yakıt performans olarak çok memnun onun aracını 150km kadar kullandım evet kasa 1,5 ton fakat bunu asla hissetmiyorsunuz motor performansı sizi tatmin eder ve donanım olarakta çok iyi.
Jetta da seceneklere girmeli bence
Sw düşünürseniz ve biraz bütçe çıkılırsa Leon x-perience güzel seçenek olabilir. Dizel, manuel, full donanım, geniş bagaj ve iç hacim, 4x4. Audi allroad kardeşi.
Yeni octavialar skoda hakkındaki ön yargımı kırsı
Tamamen
Toyota corolla da bakılabilir cidden az yakıyor
başlığı okuyunca aklımdan geçen tek seçenek octavia oldu ve sizin seçeneklerinizde de varmış. şahsen tercihimi octaviadan yana kullanırdım beygiri vs düşük olmasına rağmen gidişi diğerlerine göre kötü değil kalite bagaj hacmi vs gayet güzel. 1 hafta kullanmıştım.
bazı arkadaşlar toyota demiş. evet içi ve bagajı çok geniş bir araba. yalnız kaliteden çok yoksun bir araba 2015 modelini 1 sene kullandım.
ben olsam 80 lirayı o arabalara vermek yerine şöyle birşey tercih ederim. hyundaide falan çok zarar edilir 2.elde.
Loading site please wait...
bagaj hacmi onemliyse ben sedan yerine
1 octavia combi
2 hyundai i30 cw bakardım , elantra için çok iyi diyorlar ama daha yeni kasasını surmek kısmet olmadı hiç fikrim yok
#27 octivanın corolladan kalıte olarak ne farkı var ? Cidden merak ettm de sordum hiç binmedim octiavaya ama bende 2014 jetta da var 1.6 trendline kalıte olarak toyotadan hiçte üstünlüğü yok bence ondan merak ettim
octaviaya güçsüz derken 105 bg diye mi diyosun yoksa kullandında hoşuna mı gitmedi ? ben sürekli kullanıyorumda tatmin edici bi gidişi var
corolla acaip konforlu evet içi ferah geniş ama otomatiği acaip kötü fazla para verir manuelini alırım o derece bide agrasif kullanmaya hiç gelmiyor hiç güven vermiyor ve hızlanmasıda çok kötü
astra 1.6 110luk var çalıştığım yerde acaip iyi 136 lığını düşünemiyorum direksiyonuna oturunca bi güven geliyor tam bir güven abidesi :) frenleri direksiyonu hızlanması herşeyiyle 4 4 luk bence
Yeni Octavia'nın, Yeni Jetta'dan genel olarak daha kaliteli olduğu söyleniyor. Bana kalırsa Astra 1.6CDTI mantıklı olur ve ya Touch donanımda Yeni Renault KADJAR 1.5dci bakılabilir.
yeni kasa lancer ve corolla var sirkette bindim abooooo boyle boktan izolasyon görmedim. abi 80 ile giderken bile öyle bir uğultu varki düşman götüne . yemin ediyorum abartmış gibi olmayım izolasyon tofaş klasmanında . yol sesi berbat alıyorlar kesinlikle baş ağrıtır sanki hiç izolasyon yapılmamıs . sadece az yakıyo sorunsuz diye arac alınmaz. okadar sesili aracla hayatta konforlu yolculuk yapılmaz. tum japonlar boyle. civic lancer corolla . sadece mazdalar daha iyi . almanlar herzaman daha sessiz oluyor bu konuda
Aralarından astra ve octavia kullanma fırsatım oldu sadece ikisi için yorum yapayım bana kalırsa opel daha sert bir araçtı kişiden kişiye değişir yinede ama görüntü olsun konfor olsun yakış olsun ben octavia derdim abi hayırlısı olsun şimdiden
Söylediğiniz fiyatlarda ve araçların ıcınde yok ama Fiat 500L düşünürseniz ulaşabilirsiniz. Aile aracı olarak dizel ve manuel
elimde sıfır olarak astra mevcut düşünürsen yardımcı olurum.
Bence o fiyat araliginda en mantikli aile araci octavia
Mavi-bixenon-cam tavan octavia çok güzel olur :)