-
arkadaş maliyete bak 50 liraya boya koruma. Haşat araba geldi 4 kat pasta geçsen elekrik parası daha fazla gelir yaw. Otomobil algısının iyi yerleştiği yerlerde bu işi yapmak çok daha doğru bence. Algısı olmayan adama ne anlatsan boş. Bindiği araba S500 AMG şöförü süpürgeyle yıkamaktan araba bildiğin mat olmuş çizilse bile belli olmuyor artık. Adam şansa kendi kullanarak geliyor abi bunun hali ne yaw yazık diosun. Ne varmış ki arabamda mis gibi Merc dio. Arabanın çizik içinde olduğunu anlatamıosun bile. Parlayacak şöyle olacak diye gösteriosun adam sana ne kadar sürecek diye sormuyo direk kaç para diye soruyo. Adama anlatıosun şöyle alıcaz böyle yapıcaz şu yapılacak bu yapılacak diosun. Seramik bile demiyorum biliyorum onu zaten ödemez. min 7-8 saat sürecek fiyatı da 500 diosun. Yuuh o ne biçim fiyat dio.150 veriim dio. İşte o an yer süpürmek için kullandığın süpürgeyi alıpta arabayı ben yıkiim keşke diosun içinden. Şimdi bu mantıkta olan adamın bolca rastlandığı yerde nasıl para kazanacaksın. Arkadaşlar kızmasın ama anadolunun çoğu böyle. Bursa bile riskli bence. Genel zenginlerin çoğunu kişisel olarak tanıdığım ve mantıklarını bildiğim için söylüyorum. Fabrika da Califorania'nın güvenlik tarafından süpürgeyle yıkandığını gördü bu gözler ki arabanın sahibi şunu bi yıkayın demese arabaya dokunamazlar o fabrikada.
-
manisa merkezde gerçek anlamda detay yapan tek yer var randevuyla çalışıyor işi baya güzel merkezdede potansiyel var
ama zenginlik ve arabaya özen konusunda tekrar söylüyorum salihli alaşehir daha potansiyeli olan yerler
işin aslı çoğunlukla çiftçilikle uğraştıkları için herkez birbirini tanır biri bişey aldımı o aldı bende alayım mantığı var :)
merkezdeki otomobil bayileri bile salihliye şube açıyor sadece renault merkezi turgutluda şubesi manisada
-
Ben Manisa Merkezde de kaldım,Akhisarda da kaldım,Turgutluda da kalıyorum şu an.
Tercih sırası bana göre şöyle olmalı
Salihli-Manisa-Turgutlu-Akhisar.
Yalnız detailing işine içine girerse öyle 500-1000 lira veren zor olur burdan.Benım çevremdeki zengin arkadaşlarımı bile ben İzmirdeki Cem abiye gönderdigimde adam düşünüyor,vazgeçiyor,burda 150 liraya yaptırırım diyor.Sonra gidiyor sanayiye 150 liraya yapılan berbat işçilikle mutlu oldugunu sanıyor...
O nedenle iyi düşünün.
-
Akhisar da Yeni açılan Outlet içerisindeki, 0 dan yapılacak Detaylı car care merkezi için benimle iletişime geçebilirsiniz.
-
Keske akhisardaki pist kapanmasaydı işleriniz daha düzgün olurdu merkezde oturuyorum aracımı akhisarda yaptrıyorum muhakak ugrucam yaza tam anlamıyla koruma istiyorum