-
Önce bıçaklayıp sonra silahla vurmak garip olmuş belki ama inanın bana o kişi o an ne yaptığının farkında bile değildir.Kolay değil arkadaşlar senelerce eşşek gibi çalışıp ter döküyorsun üç kuruşu üst üste koyup ayağını yerden kesecek bir araç alıyorsun ve onda da dolandırıldığını görüyorsun insan beyninden vurulmuşa döner şüphesiz.Heleki onurlu karakter sahibi biriysen hazmetmek çok zor oluyor bu durumlarda paraya yanmaktan ziyade yapılan şerefsizliği hazmedemiyor insan.
-
Devlet adaleti sağlamazsa, vatandaş kendi adaletini kendi sağlar..
Olay anlatıldığı gibi ise Allah hapiste yatana kolaylık versin. Vurulanlara da zerre acımadım.. Beter olsunlar
-
Ve baktığın zaman sigorta şirketinin bu konuda suçu yok pert arabayı yeniden yapılıp piyasaya çıkması için sattığı için. Ne kanununu kanun ne insanı insan ne biçim ülkeyiz arkadaş. Evine hırsız girer gebertirsin suçlu olursun. Sen gebertmeden camdan atlar geberir suçlu olursun, kaza yaparsın birisi sana çarpar geberir polis avanta koparmaya kalkıp alamazsa alkollü yazar hapis yatarsın, herif gelip sana saldırır sopa atarsın senden şikayetçi olur suçlu sen olursun, yanındaki öküz çalışırken müşterinin arabasının canına ... kavga edersin işi bırakıp gider elinden yazı alırsın kendi ayrıldığına dair sonra mahkemeye verip zorla imzalattılar der hakim tazminat ödettirir ve bunların hiç birisinde gerçek suçlu ceza almaz sen ceza alırsın. Arkadaş birisi bişey desin bizim yargı sisteminde mi arıza var bizde mi var çözemiyorum.
-
yapılan doğru mu? Hayır.
oh olsun dedim mi? Evet.
-
Zaten hurdaligin onu galeri gibiydi, boyle bir olayin patlak verecegi belliydi:D
S3
-
hasar kayıtlı arabayı kişiye bilgisini vermeden satmak suç diye biliyorum ben.
artık galeri'ler pert araba satarken, kağıt imzalatıyor.. böyle böyle alırken pert oldugunu bilerek alıyorum diye..