Onur Air'le bende uçtum, bileti şirlet temin ettiğinden fiyat nedir bilmiyorum ama tek olumsuz yani koltukların çok sıkışık olması, rahat hareket edememe var.
Printable View
Onur Air'le bende uçtum, bileti şirlet temin ettiğinden fiyat nedir bilmiyorum ama tek olumsuz yani koltukların çok sıkışık olması, rahat hareket edememe var.
Malesef onun şansla alakası yok. Sabiha gökçendeki kule kontrol yoğun(daha bunun yazı var daha da yoğunlaşacak) iniş kalkışları düzenleyebilmek için, gelecek uçaklar için ileri saatlere kalkış, hatta motor çalıştırma izni veriyor. Misal biz ecn üzerinden adana, antep uçuşu yaparken hep erken ineriz. Kalkış gecikme yok, dönüş gecikme yok.
190 100kg yim onur airden inince açma germe temel stretching hareketleri yapıyorum
onurair la geçen yaz viyanaya uçtum, zargosair kiralik uçağıydı, bir daha uçmam diyerek büyük konuşmak istemiyorum ama, uçmam:D
40-50 tl fark varsa kesinlikle THY.
tam olarak nereye gideceğini söylersen daha net yardımcı olabilirim, fakat olayın yemeğinde değilsen ve fiyat farkı ciddi derecede ise onur airlede uçabilirsin.Check-in de herhangi bir sıkıntı yaşamazsın, iptal ve rötar tamamen kısmet işi.Sis olur, hava kapalıdır rötar olur, arkadaşların dediği gibi ona yapabilecek birşey yok.Bugüne kadar yoğun sis ve hava muhalefeti haricinde iptal görmedim.Sonuç olarak arada çok fiyat farkı yoksa thy tercih sebebi olabilir, fakat onurair de gayet uçulası bir şirket, evet koltuk aralıkları dardır, ama 1 saat 10 dakikalık uçuşta sorun yaşayacağını sanmıyorum.
çok uçtum onur airler koltukların dar olması dışında bir dezavantajı yok , zaten çoğu firmada ekonomik sınıfta koltuklar dar oluyor.
valla ben geçen sene ucuz diye pegasus ile istanbul - amsterdam yolcuğu yapmak gibi bir hata yaptım daha bidaha pegasus bedava olsa şehir içinde bile bi oturur duşunurum :D
thy her zaman rotarlı bugune kadar hiç rotarsız uçmadım uçanda tanımıyorum :)
Rötarı firmalara göre kategorize etmek yanlış. İstanbuldaki 2 alanda kapasitesini zorlayarak yazın aşarak çalışan alanlar. O sebeple rötar bu dönem ve yazın değişmesiz. Kalan zamanlarda biraz daha rahat olur. Yazın kalkış için 9. sırada olduğumuzu bilirim. Yani zamanında yolcuyu alıp kapıyı kapatsan dahi min. 20 dakika kalkış için piste gitmemiz sürüyordu. =)
Onu kaptanlara sormak lazım abicim =) Fakat geçen sene yazın izmirden Atatürk havaalanına uçtuk park pozisyonu için tam 50 dakika bekletildik. Bu alana her 2 dakikada 1 uçak inip 1 uçak kalkıyor ona rağmen =) Geçen yaz yaptığım tüm dış hat uçuşların dönüşünde 1.5 ila 2 saat sonrasına veriyorlardı direkt motor çalıştırmayı. Zamanında kalkma ihtimalimiz olsa dahi. =)
Pegasusla uçmayın da neyle uçarsanız uçun. Belediye otobüsüne kanat taksalar Pegasus'tan iyi hizmet verir.
Thy iyi hos ama bavulunuz kaybolur, bir sikyetiniz olur vs karsinizda bir tane muhattap bulamazsiniz. Yilda en az 3 kere Abd - Tr ucusum oluyor. Musteri sikayetleri konusunda rezaletler, fiyatlari yuksek ama genel itibari ile Memnun gibiyim .
Ben son gelişimde THY + United Airlines yapmıştım Londra Heathrow aktarmalı. Aktarma yapınca ikisini de Star Alliance Member seçiyorum. 45dk aktarmam vardı ben zor yetiştim bavullar daha uçaktan inmemiştir bile. :D Neyse geldim valizler yok tabii, bir form doldurdum adres verdim 2 gün sonra eve arabayla getirdiler. Newark'a inmiştim ben. Bu valiz meselesi havayolu mu yoksa havaalanı yer hizmetlerinin gayretiyle mi daha alakalı onu bilmiyorum.
Lufthansa'dan memnunum ben fiyatları çok daha uygundu şimdiye kadar THY'ye göre, ayrıca Avrupa-TR arası koltuk mesafeleri daha rahattı THY'ye göre. Uzun mesafede ama THY +1 oluyor uçak içi eğlence sistemleri olsun, ikram kalitesi olsun.
Şimdi 19'unda tekrar gidiyorum en ucuz Ukrayna Havayolları ve Aeroloft(Rus) vardı ikisini de seçmedim tabi .öt korkusuna :D Mecbur yine THY'ye döndük.
Edit: Yurtiçi uçuşlarda ama ayakta da giderim sorun yok, 1 saatte zaten inmesi kalkması bir oluyor.
Aslında havayolu hangi handling şirketi ile anlaşmışsa kayıp ve hasarı bagajlar o şirketin sorumluluğundadır ama
bilet havayolu şirketinden aldındığı için yer hizmetleri genelde aradan sıyrılır ve kanun karşısında havayolu yolcu ile karşı karşıya kalır.
Thy kendi handling şirketi TGS yi kurarak Türkiye'de hatta geçmiş yıllarda dünya çapında bagaj kayıplarını azaltmada
ciddi başarılar yakaladı ama genele bakıldığında Türkiye'de hala çok fazla bagaj kayboluyor ve hasar alıyor.
müşterilerime uzak doğu için AeroFlot'la ciddi bir satış yaptım, genellikle de geri dönüş alabileceğim insanlardı aradım problem yok dediler.
Hatta bir çoğu ikramlardan vs. memnundu.
Kayıp Bagaj için prosedür hava yolları dışında ama elinin yettiği bir yer.
Yer hizmetlerini yapan firma sorumlu kayıp bagaj/valiz işlerinden.
Ama dediğim gibi elleri gayet net yetebildiği nokta.
ABD için en uygun Air France/KLM çıkıyordu şu sıralar :) yaz sezonu boyunca gurbetçiler Amsterdam/Paris'in üzerinden tercih edeceği için aktarmalı fiyatlarına yansıyacak.
Saudia veya Emirates'e bakın, Arap zihniyeti her şey bol :)
Hava yolu direkt sorumlu ama içlerinde yapılan sözleşme/anlaşmaya göre Hava Yolu yer hizmetleri yapan firmadan tahsil yoluna gidebilir vs. vs.
Yani Taşeron İnşaat Firmaları gibi.
Aslında her şeyden ana firma sorumlu, ama altında taahhüt firması var işi yapan.
Benzer ilişki açısından söyledim.