En guzeli Ediz Hun stili aprondan ucaga yuruyerek gitmek. Tabi bu anca Kibris, Canakkale, Kayseri gibi kucuk havalimanlarinda mumkun![]()
En guzeli Ediz Hun stili aprondan ucaga yuruyerek gitmek. Tabi bu anca Kibris, Canakkale, Kayseri gibi kucuk havalimanlarinda mumkun![]()
Ataturk havalimani-erzurum arasinda ben ve esim en az 5 kere kullandik, sıkinti yasamadik, ben 8 9 saatlik otobus yolculugunda bile ikram aramayan(genelde uyurum) biri oldugum icin, hic umrumda olmaz ikram filan
Ben tavsiye ederim. Pegasus tan her türlü iyi. THY son 10 yılda atağa geçti de düzgün bir hal aldı. Öncesinde Onur Air işin zirvesindeki firmalardan biriydi. Hele 90larda açık ara diyebilirim.
Kaliteli havayolu. Extreme durum olmazsa memnun kalırsınız. genelde yer hizmetleri kalitesi ile havayolu karıştırılıyor.
Bagaj kaybolur
Bagaj geç gelir
Aprona geç yanaşır vs.
ayrıca
kalkış izni gecikmesi(varış havaalanından ötürü)
uzun taxi sırası(yoğunluktan dolayı sırada kalkış için sırada bekleme) vs.
gibi sebepler havayolundan bağımsızdır.
yurtiçi uçuşta hangisi ucuzsa/saati uyuyorsa al geç
ama insanlar pahalıysa vardır bi hikmeti diye düşünüyor.
burda yazılmamış ama pgs, onur air, bora jet gibi firmaların uçaklarının bakımlarını bile düzgün yaptırmadıklarını düşünenler var. canımı yolda bulmadım diyip bu firmalardan bilet almıyorlar
komik![]()
işine yarayan olursa bu da bizim dün çıkardığımız kampanya
http://www.anadolujet.com/aj-tr/corp...aspx?bid=24197
thy denince benım aklıma diyarbakırda düşen uçağı geliyor... cocuktum daha ama aklıma kazınmıs o yaşta
Onur air ile 6 yolculuk yaptım ( 3 git 3 gel) hiç bi sıkıntı yaşamadım ancak uçağa binmeden yemeğinizi suyunuzu için çünkü ölseniz dahi parasını almadan 1 yudum su vermezler![]()
Havacılık işi öyle sandığınız kadar kolay iş değil malesef. Uçuştan vazgeçen bir yolcu dahi temizinden 25dk-1 saat arası rötar demek. Bağajının bulunması, bagaj eşleştirmesi, tekrar sayım yapılması, son dakika değişikliği, tekrar kalkış ya da push back için sıra alınması vs. Hangi firma gecikmek ister ki? Thy dışında tüm firmalar kısıtlı uçak filosuyla bu uçuşları yapmaya çalışan firmalar. Bir uçağın yerde kalması demek zaten domino etkisi gecikme demek. O uçağın yerde kaldığı her dakika o firmaya zarar. İçinde insan olan işte illaki hatalar oluyor.
Ayrıca kimi de uçağın körüğe ya da körük olmayan park pozisyonuna(açığa) yanaşmasına laf etmiş. Her firma körüğe yanaşmak ister fakat sabihada 80 park pozisyonu varsa malesef bunların belkide sadece 15 i körük. Dolayısıyla o yoğun trafikte ister istemez uçak uzağa atanabilir.
Velhasıl kelam sabiha gökçende yoğunluklar gece inişli uçuşlar için başladı, ama pişman edecek rötorlar hiçbir firma yaşamaz şuan. O yüzden 1 saat 10 dakika uygun kimse ondan al derdim ama mesajı tamamlamadan bileti aldığını gördüm silmek istemedim.
Instagram: mutusgarage
Hepsi hemen hemen aynı , hangisi ucuzsa onu alıyorum
Ama geçen ay Ankara - İstanbul yaparken 1 saatlik yol için 1saat 10dk rötar yemek üzdü![]()
Türkiye içi yolculuk edilecekse ucuz hangisiyse ona yönelmeli. Benim eski şirketim OnurAir, şu anda Atlasjet'teyim. İkisinde de müşteri memnuniyeti fazla ama bakış açıları farklı ama açıklama yapan arkadaslar doğru söylemis 7 yıldır bu işin içindeyim öyle komik durumlar oluyor ki gecikme için bunlar yolculara yansıtılmıyor bile. Uçak taxi yoluna çıkarken korkudan inmek isteyen yolcunun kapıyı açmasından tutun sarhoşuna kadar çok farklı durumlar ortaya çıkıyor. Ama işte müşteri beklentisi buda normal saatinde kalksın insin sıkıntı olmasın istiyor. Gel gelelim ki öyle bi durum yokucuz-kampanya vs falan bunları kaçırmayın türkiye içi.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bende hangisi ucuz ise onu alıyorum defalarca onur, pegasus, thy hepsine bindim aralarında öyle uçurum bi fark yok thy sadece sandviç veriyoröyle aman aman bi rotar yaşamadım (istanbul-izmir) uçağın gözünü seveyim ya rotar da yapsa büyük veli nimet Allahtan diğer firmalar var rekabet oluyor. Yoksa thy çok güzel kaldırıyordu millete
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)