-
Mekanı cennet olsun Allah gani gani rahmet eylesin. Çok zordur bilirim bende kanserden kaybetmiştim annem hasta iken bişey olursa yaşayamam diyordum Allah sabır veriyor ama asla hiçbir acı böyle bir acıya eş değil.Metanetli ol Sabır diliyorum Başınız sağ olsun
-
Mekani zaten cennetir ANNEMizin sizlere huzurlu ömür versin
-
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
-
yazınızı okuyunca bile gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu inanın
böyle şeyler görüp duyunca insan ister istemez kendi yaşadığını hayal ediyor sanırım bu duygusallığı yaşamamızın sebebi bu olsa gerek
Ne kadar hayatın akışı olarak normal bi durum olsada dayanılması gerçekten inanılmaz zor, belli bir süreç zulüm gelecektir elbette
Diyecek çokta şey yok aslında, Allah gani gani rahmet eylesin yatmadan duamı edeceğim annemize
başınız sağolsun abim Allah sabırlar versin
-
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun:(
Tarifi olmayan bir acıdır muhtemelen,düşünmesi bile karalar bağlamama sebep olduğuna göre yaşaması bilmiyorum,bilemiyorum,bilmek de istemiyorum.
Umarım kendi ailemden birini görmem de önce ben giderim.
-
Allah günahlarını af, mekanını cennet, ruhunu da şad etsin inşallah. Allah'ın sevdiği kulu elden ayaktan düşmeden huzur içinde ulaşmış hepimizin gideceği yere. Başınız sağolsun :(
-
Başınız sağolsun,
Allah rahmet eylesin...
-
ALLAH hepinizden razı olsun.. sizlere, sevdiklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin,
ebediyete intikal etmiş tüm yakınlarınıza mağrifet eylesin inşallah...
kelimelerin kifayetsiz kaldığı; şu acılı günlerimizde bana kardeşime babama; sizlerden bahsettiğim, annemin yakınlarının yüreklerine bir nebze olsun ferahlık lütfeylediniz dualarınızla samimi taziyelerinizle..
çokk ama çokk sağolun
-
Allah Rahmet Eylesin abi acını ne kadar azaltır bilmem ama her canlı ölümü tadacaktır elinden bişey gelmez malesef Allah sabır versin abicim.
-
Allah sabır versin size mekanı cennet olsun inşallah :(
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
-
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın..,,
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede sabır versin çok zor bi durum
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah gani gani sabır versin.
-
Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Hz. Peygamberimize (S.A.V) komşu eylesin. Geride kalan siz yakınlarına da sabr-ı cemil ihsan eylesin. Allah sizlere hayırlı uzun ömür versin , başınız sağolsun.
-
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
-
Başınız sağolsun Allah (c.c) rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah : ( cok üzücü : (
-
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun :(