Bu Berkan dediğin kişi Sarı renkli megane1 coupe aracı olan mı ?
Printable View
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Ankara'ya yolun düşerse her türlü ağırlar, yardımcı oluruz. Özelden ulaşman yeterli biliyorsun :) Bu arada ehliyet ıslatmak bir deyimdir, öyle ehliyeti alıp bardağa sokayım falan deme sakın :p Bu deyim ehliyetini alan kişinin ilk defa trafiğe çıkması için ya da ehliyet alışını içerek kutlaması için kullanılır. :o
Berkan sevsin seni murat emi. Ayrica kimin tro kasa sari megani vardi acaba cakma estiay yazdirma simdi bana :D
Öncelikle hayırlı olsun dostum 7 sene önce 18 yaşıma girdiğim gün ehliyet kursuna yazılmış ve hala aklımdan çıkmayan hiç geçmeyen 66 gün beklemiş bir abin olarak heyecanını anlıyorum bende senin gibi 18 yaşıma kadar otopark haricinde babamın ve abimin arabasını hiç kullanmamıştım ama ehliyeti aldığım ilk saat otobana çıkıp 160 km hız yapmıştım ve bu beni çok heycanlandırmıştı:))) bu arada geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsin ama hiç güzel canını sıkma çünkü daha önünde uzun güzel bir hayat var daha çok araba kullanırsın hatta kullanmaktan sıkılırsın onun için öncelikle relax ol araç kullanırken saygılı ol hem yayalara hem araçlara trafikte sana kötülük yapanlara bile iyilik yap çünkü o iyilik dönüp dolaşıp seni bulacaktır sana hayatta başarılar ve kazasız belasız sürüşler dilerim bu arada kendine güzel bir play list yap ve aracında mümkün mertebe yüksek olmayan senin duyabileceğin seviyelerde ses ile dinle çünkü oo son ses müzikle teypten çalınan cengiz kurtoğlu müzikleri ile kız tavlama işi 90 larda bitti koçum ;)))