ortalama 60 bin civarı bir araç almayı planlıyoruz
yılda ortalama yapılacak km 40k civarı
servis bakım vs tahmini giderleri nelerdir
bu konu hakkında ayrıca, araç hakkında bilgi paylaşabilcek olan varsa sevinirim teşekkürler
ortalama 60 bin civarı bir araç almayı planlıyoruz
yılda ortalama yapılacak km 40k civarı
servis bakım vs tahmini giderleri nelerdir
bu konu hakkında ayrıca, araç hakkında bilgi paylaşabilcek olan varsa sevinirim teşekkürler
Bence bu araçların asıl maliyeti kasko,trafik sigortası,vergi
Kendi e70 2011 x5'imiz için giderler şu şekil
5 lira vergi
6-7 lira kasko
2.5 lira sigorta
1.5-2.5 lira arası bakım
60.000'de şuanda bakım hariç problem çıkarmadı hiç
Bakım, servis alacağınız araç temizse, en az kafa ağrıtanı olur bence
Sonuçta eski bir araç almayacaksınız
60 bin km mi yoksa 60 bin tl mi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
2012 olanı satıp 2015 aldık biz de. Senelik söylediğiniz mesafe aşağı yukarı aynı. Senelik bakımlar yetkili serviste yapılacaksa disk - balata falan da girecek işin içine. Yetkili servis kullanılacaksa minimum 7000 TL senelik bakım masrafı olarak düşünün derim.
Mesajımda lastik masrafını atlamışım senede 40.000, den yazlık-kışlık 2 takım 4 lira gibi bi masrafı olur
Ayrıca senelik 40.000 için bakımada x2
Yazdıklarım minimum rakamlar sorun çıkarmadan binilmesi durumunda, cayenne için çok bi bilgim yok ama sonuçta güncel araçlar temizinin problem çıkartacağını düşünmüyorum
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hayır biz sıfır olarak almıştık sene başında.
Ben captivayı 28 ay kullandım 78.000 km yol yaptım, trafik sigortası, mtv, muayne, bakım masrafları ve alım-satım farkı dahil, yakıt, kazalar, trafik cezaları hariç toplam 28.000 TL para harcadım
Chevrolet'nin avrupadan çekilmesi arabanın fiyatında %10-15 lik düşüşe yol açtı
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Fiyat / Fayda olarak bakıyorum. Sanki 2012 model 60k-80k km yapmış olanlar 300.000TL (3.0TDI)
300.000TL yi alternatif olarak 0 km VIP Vito, Transporter düşünürdüm. HASHAS otoda 150.000TL araçlar var. işletim maliyeti her türlü cayenne den düşük çıkar. istihdam yaratmış olursunuz. Kalan 150.000TL fon getirisine atsanız. zaten personel giderini karşılar. Çalıştırdığınız persoenli işinizn bazı getir götür üne de yollayabilirsiniz.
kiralayıp gider gosterilse daha karlı olmazmı bu tarz araçlarda ?
aracın eskime bedeli,kasko,sigorta,bakım masrafı zaten o paralara gelicek dert olmayacak en azından bence teklif almak gerekli firmalardan
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ö.m attım sana bi bakarsan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)