34uh766xte de yok benden bu kadar:)
Printable View
34uh766xte de yok benden bu kadar:)
34UH765X de baktım yok
Arkadaşlar 7936 ila 7961 arasını taraya bilecek varmıdır :)
Bulursak zaten yüzyılın sopasını yicek. Bi insanın canıyla oynamak neymiş görecek.
nezaman bitecek bu vurup kaçan g...tüne sopa soktuğumun piçleri. gçmiş olsun
Ooo silahlar cekilmiş. Kenara geçelim de mermi gelmesin.
Şaka bir yana carpip kacmak harbi serefsizlik be.
Forumda bir ara dükkan tarayan birisi vardı o geldi aklıma :D
00-9x'e kadar bir sonuç yoksa eğer bu plaka değil demek oluyor bu. Arabayı merter mc'de gören duyan bilen var lakin kimse plakasını bilmiyor.
Sizin arabayi pert eden bi araba hic mi hasar almadi nasil kacabildi ki? Pert ettigine gore iyi gecirmis olmali. Ya da win dieselin rahmetli paul'a arkadan dokundurup spin attirdigi gibi bi hareket mi yapmis
Taranmasi gereken aralik varsa yazin bana ben tararim usenmem. Cok gecmis olsun.
Kasko mermiyle giden canı karşılamıyor bilginize :D Karşınızdaki kimdir nedir hiç belli olmuyor bu dönemde maddi olarak atlatilabilecek bir durumsa hiç uğraşmayın derim
Aksamustu Gokay anlatti mevzuyu, buyuk gecmis olsun.
Beyaza kaplatıp ruhsata işletmemiş olabilir.En garanti yol mobese için kanal bulmak.
F&f serilerindeki Boss karakterleri, final sahneleri gibi bir olay... verilmis sadakaniz varmis gecmis olsun Allah korumus.
Aklıma gelen direkt şu sahne
https://www.youtube.com/watch?v=BN1exaDifwk
https://www.youtube.com/watch?v=BN1exaDifwk
Anlamadığım adam bilmem kaç milyarlık audisine kıyıp nasıl vuruyor?
Benim 2006 passata izinsiz fırça vuran otoparkçıyı gebertecektim nerdeyse
Ilk mesaji okurken araba hakkinda okadar detay verildigini gorunce kesin kapisiyolardi dedim, asagi indimki cevabimi aldim... diycek birsey yok basa gelmis cekeceksiniz
Hic sanmiyorum adamin gazlama bittikten sonra hadi hadi diyipte siz gazlamayinca aaa gazlamiyosun hee al aq diyerek vurup kacmasini.benim gazladigimin sayisi senin yasindaki haftalardan cok, neler gorduk gecirdik vurduk vurdular vurup kactik ettik. Hic boylesini yasamadim ama :)
Abi olayı tam anlamıyla şöyle anlatayım. Arkadaşımda benzinli 1.4 Corsa C var bu da denk geldikleri sırada hep arkasında bırakmış audiyi sonra bu yavaşlayıp sağ şeritten normal hız ile devam etmiş. Sonra bu arkadaş tacize başlamış. Sonra gelip vurup kaçıyor.
Herşey olabilir tabi abi, vurmak veya vurulmak saniyler içerisinde ki hata çok şeye mal olabilir. Farkındayım ama insanların ne yapacağını bilemiyosun. Daha önceden de birilerini sıkıştırma vukuatı olmuş bu arkadaşın. Bir kaç kişi daha arıyordu bu audiyi. Zamanında abimle birlikte biz de gazlardık ve ya toplu şekilde ama başımıza böyle şeyler gelmedi evet.
Yanlış anlamayın geçmiş olsun öncelikle ancak arkadaşımız da olsa yakınımız da olsa trafikte bu hareketler doğru değil. Ben yanlış yapıyordum, sonra başkası bana daha büyük yanlış yaptı diyorsunuz.
Yanlış yolda giden yanlışı bulur.. Yaşım 23 ancak 5 yıldır trafikte böyle bir hareket yapmadım, yapan arkadaşıma da uymadım. Bugün başkası kasti vurur, yarın siz kazayla birine dokunup spin attırırsınız.. Gereksiz hareketler gerçekten. Tekrar geçmiş olsun
Sadece TR için değil de dünyada bile artık o kadar çok normal görünümlü ama psikolojik deli insan var ki, ben şaşırmadım. Kimin ne yapacağı belli olmuyor o yüzden 7/24 dikkatli gezmek gerekiyor. Geçmiş olsun
Benim arkadaşada aynısı oldu uzun süre kovalamaca olmuş arabayla bir beyaz fluence den , en son adam dobloya sol kapıdan çarpıp kaçmış. Gece kızlar vardı yanımda ondan durmadım vs dedi , korkmuş , sebebsiz yere beni kovaladı sonrada çarptı dedi , biraz araştırınca mevzu ortaya çıktı adamın önüne kırmış onun öncesindede barda tartışmışlar. Tüm olayı bilmeden anlatmak yersiz oluyor.
Bazı insanlar "ulan şu fakir arabası tokatladı beni" diyip kin besleyip saf dışı bırakabiliyor. İnsanların ne yapacağını bilemiyoruz kestiremiyoruz. Ondan öncesi olabilir mi bilmiyorum ama.
Özellikle parayla herşeye sahip olunacağını düşünen insanlar genelde sizin dediğiniz gibi oluyor.
Hele bazılarıda varki pahalı olan arabanın her zaman hızlı olacağını düşünüyorlar.
Birkaç kez rastladım bu tarz cahil insanlara, milletin 30-40 Bin TL"lik 200 hp arabasını kendisinin 130-140 Bin TL"lik arabasının geçeceğini iddia edenleri bile gördüm daha ne diyim. Halbuki 15 Bin TL"ye şaka makinası yapacağınız Mazda 121"le 200-250 Bin TL"lik arabaların eline rahatça verebilirsiniz :D
Ama anlamıyor lavuk herşeyin para olduğunu zannediyor :D
Yukarıda yazmayı unutmuşum 130-140 Bin TL"lik 110-120 BG"lik arabardan bahsetmiştim :)
Benim bir tanidigimin basinada su gelmisti. Bir dugune gidiyorlar sokak arasinda yapilan bir dugun. Camlarda coluk cocuk , dugun alaninda bir suru insan. Bu cikariyor makineyi basliyor saydirmaya. Baska biride bunla beraber cikariyor sikiyor. Bizim tanidigin emanet 17 mermi aliyor , adaminki 14. Adam bir anda delleniyor nasil benden fazla mermi yakarsin milletin icinde diye , buna dogru mermi atiyor kaciyor. Simdi adami ariyorlar.Silah 14+1 sig sauer p226 , kabza altin islemeli. Goren duyan varsa pm pls.
Simdi bu sallamasyon hikayeyi neden yazdim ? Maganda kursunuyla adam oldurmek hukuk nezdinde " olasi kasitla adam oldurmek " sucuna giriyor . Trafikte kapisirken-oynasirken birini oldurursen yine olasi kasitla adam oldurmek sucu isliyorsun. Demek istedigim hukuken bu ikiside magandaliktir.
Herseye ragmen gecmis olsun , Allahim aci kazalar yasatmasin.
Geçmiş olsun bi ara gazliyan siyah vardı ama siz beyaz demissiniz