Yukarıda yazmayı unutmuşum 130-140 Bin TL"lik 110-120 BG"lik arabardan bahsetmiştim :)
Printable View
Yukarıda yazmayı unutmuşum 130-140 Bin TL"lik 110-120 BG"lik arabardan bahsetmiştim :)
Benim bir tanidigimin basinada su gelmisti. Bir dugune gidiyorlar sokak arasinda yapilan bir dugun. Camlarda coluk cocuk , dugun alaninda bir suru insan. Bu cikariyor makineyi basliyor saydirmaya. Baska biride bunla beraber cikariyor sikiyor. Bizim tanidigin emanet 17 mermi aliyor , adaminki 14. Adam bir anda delleniyor nasil benden fazla mermi yakarsin milletin icinde diye , buna dogru mermi atiyor kaciyor. Simdi adami ariyorlar.Silah 14+1 sig sauer p226 , kabza altin islemeli. Goren duyan varsa pm pls.
Simdi bu sallamasyon hikayeyi neden yazdim ? Maganda kursunuyla adam oldurmek hukuk nezdinde " olasi kasitla adam oldurmek " sucuna giriyor . Trafikte kapisirken-oynasirken birini oldurursen yine olasi kasitla adam oldurmek sucu isliyorsun. Demek istedigim hukuken bu ikiside magandaliktir.
Herseye ragmen gecmis olsun , Allahim aci kazalar yasatmasin.
Geçmiş olsun bi ara gazliyan siyah vardı ama siz beyaz demissiniz
Müdür ben bu işten hiç bişey anlamadım Detay bi türlü vermiyorsun Bu Olay nerde Oldu Kacta Oldu Nasıl Oldu ? 2010 Kasa audi neden 1.4 corsa ile ugrassın ? Hadi onu geçtim Ugrastı diyelim vurup kactıgında sen yanındamıydın arkadasın mı Vurdu kaçtı dedi ? Eger canlı gozunle audi'nin vurdugunu gormediysen Arkadasın yalan soluyor olabilir mi ? Belkide Arkadasın Ona makas atarken Salca olmaya calısırken Gitti PATLATTI Arabayı Kaskodan para almak icin geldi vurdu bana dedi Olamazmı ? Yav adam istedigi kadar deli psikolojik Olsun 100 milyarlık arabasıyla 15 20 milyarlık arabaya bilerek vurmaz mk Yada vururmu bu kadarmı psikolojik manyaklar var ülkede Kafamda deli sorular ?
B.ku yiyorsan tasını taşıyacan diye bir laf var. Çok geçmiş olsun ama oynaşıp oynaşıp sonra tecavüz etti tavrı pek hoş olmamış.
Biriyle gazlarken patlasam gelip buraya konu açmam paşa paşa arabamı yaptırırım.
Audi'yi tanıyan biri olsa arkadaşı yada düşmanı dahi olsa buraya yazmaz.
Konu başlığı babama anneme kaza yaptırmışlar yada ailemle seyir halindeyken kaza yaptırdılar olsaydı emin olun herkes seferber olurdu.
Geçmiş olsun umarım yaptığınız hatadan ders alırsınız.
Her hikayenin bir giriş, gelişme ve sonuç kısmı olur.
Bu hikayemiz sonuçtan başladı, gelişme kısmı gelen sorularla interaktif oluşuyor. Giriş kısmını da öğrendiğimizde hikaye tamamlanacak inşallah.
Christopher Nolan filmi mübarek.
Aslında plakanın son 4 rakamının ilk 2 harfinden eminseniz ki emin gibisiniz geriye kalan 100 seçenekden plakayı bulmak 1 bilemedin 2 saat. Sürmez bile.
Başka bir problem olmasın bu işte?
varmı gelişme mobese kameralarından?
her postta olay 1 tık daha çözülüyor yalnız olay..
x-y = ????
Evet insanlar da salaktı durduk yere patlayıp hadi para alalım diye. Bu çocuk bu arabayı yeni çıkarttı satıcaktı. Geçen akşam sefaköy metrobüsün civarlarında olmuş. Ben yanında değilim arabayı kullanan çocukta salak değil biliyor kasaları. Emin olmasa yazmazdım heralde değil mi ? 2010 kasa audi neden mi corsa ile uğraşsın ? Komiksin biladerim gerçekten. Kasa dellendi ve dedi ki bu corsayı geçecem.
Patlayan aracin resmini paylasabilirmisiniz mumkunse bir arkadasin hondaya vurup kacmislardi burdan vurdular burdan bariyere patladim vs detayli bi aciklama yapmisti beyaz ibiza cuprayi bulmak icin forum seferber olmustu
Boyutunu ayarlayamadım kusura bakmayın. Araç bu
http://i.hizliresim.com/NA8DjL.jpg
Benim anlamadığım araç size çarpıp böyle bir hasar veriyor ve yoluna devam ediyor? Sefaköy metrobüs durağının orada yani işlek olan bir yol da gece 4-5 bile olsa minumum 20 araç geçiyor hiç biri garipsemiyor durumu baya ilginç hikayenin sonunu merak ediyorum :)
Beyaz renkler genelde kiralık şirket arabaları olduğu için piç babasının şirket arabasını alıp çarpıp kaçmış olabilir.
Beyler bakın ben olay yerinde olan biri değilim kazayı ben yaşamadım bir şey de bilmiyorum soruları bana sormakta haklısınız bana ne zaman detay gelirse bende onları buraya yazıyorum. Beni suçlu yapmayın. Bende arkadaşıma yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla