batu sonuç nedir
Printable View
batu sonuç nedir
O bahsettiğin beyaz A6'yı yaklaşık 1 ay evvel bir cumartesi akşamı Şirinevler-Ataköy E5'te Merter istikametinde yanımdan geçtiğinde gördüm. Dikiz aynasına zaten bi-xenonlar patlayınca iyice hızımı 50-60'a düşürdüm. İlk beyaz A6, arkasından da F10 5 Serisi geçti. 5 kovalıyordu sanırım, çünkü selektör yapıyordu durmadan A6'nın arkasından. Ve A6 basıktı.
Ama öyle bir geçiş yoktu. Belki 130-140'lı süratlerle makasa girdiler o trafikte. Ciddi ciddi ilerde kaza yaptırtmasalar birisine diye dua ettim.
Karşı taraf hatalı olsa da maalesef en sonunda birisinin başını yakmış..
Ben bugün gördüm sanırım yenibosna koctas tesr yonde makas ata ata giden bir audi idi ama metrobus ve bariyerlerden plakayi göremedim
Sanırım merter sefaköy hattında bu araba zaten yakında patlamasi aşikar
Araba kaplama idi öyle bir beyaz boya yok audi de sanırım
Ataköy kavşağına orda 4 kamera var bunun plakasi orada kabak gibi belli olmali
Allaha şükür içindekine bir şey olmadı araba gitsin önemli değilde. Arabayı daha otoparktan yeni çıkartmıştı yeni boyatmıştı arabayı satmayı düşünüyordu. Şimdi perte çıktı araba.
abi teşekkür ederim arkadaşlara söylüyorum bi baksınlar oradaki kameralara da.
geçmiş olsun.Allah korumuş sonuçta cana bişey olmamış.
buna benzer muhabbeti bende 2001 de yaşadım.bana arkadan çarptı.aracım pert oldu içinden çıkmam mucizeydi (kemer hayatımı kurtardı) vuran kaçtı ama anca 500mt.gidebildi.o zamanlar zabtı polis tutuyordu.bana arkadan çarpılmasına ragmen,gazladıgım için 8de4 suçlu oldum...
inş.en kısa zamanda bulursunuz.
https://youtu.be/vtpu4O9D7Iw
Ben kim olduğunu buldum sanirsam :)
Corsa'da kaputun sol ucunu nereye vurdunuz? Ya da o pembe/kırmızılık macun falan mı?